Güncellemeler
31 dk
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayalimdeki iş gerçekten hayatım için büyük bir fırsatsa uzaklaşmayı göze alırım ama ilişkiyi hemen bitirmeyi değil, önce yürütmenin bir yolunu ararım. Sevdiğim biri var diye kendi geleceğimden tamamen vazgeçmek de bana doğru gelmiyor. Mesafe yüzünden iki taraf da sürekli mutsuz olacaksa o zaman ayrılık ihtimali masaya gelir. Sırf aşk uğruna yıllarca içimde keşke bırakmak istemem.
Evet. Öyle bir fırsat olunca zaten o kişinin de destek olması gerekir ama bir yandan ayrılmamak için de ne yapmam gerektiğini düşünürüm.
Ben gitmezdim. Çünkü benim için başarı, sevdiğim insanı geride bırakacak kadar büyük bir şey değil. Hayalini kurduğum işi yine yaparım, belki biraz geç yaparım ama sevdiğim insanın yokluğuyla elde ettiğim başarının bana huzur vereceğine inanmıyorum.
Eğer gerçekten seviyorsam, onun hayallerine de saygı duyarım. Aynı şekilde benden vazgeçmesini değil, birlikte bir çözüm bulmayı isterim. Bana "Gitme." diyorsa önce nedenini anlamaya çalışırım. Çünkü ilişki, iki kişinin tek taraflı fedakârlık yaptığı değil; ortak karar aldığı bir yolculuktur.
Ben sevdiğim insanın önüne engel olmam, tam tersine en büyük destekçisi olurum. Ama aynı desteği ben de görmek isterim. Çünkü bana göre gerçek sevgi, "Ya ben ya hayalin." demek değil; "Hayalini de, beni de kaybetmeden bunu nasıl başarabiliriz?" diye birlikte düşünebilmektir.
@MuzipFilozof'un son sözü: İnsan hayallerini yeniden kurabilir; ama gerçekten sevdiği bir insanı her zaman yeniden bulamayabilir.
Öncelikle çok güzel bir soru, burada hayatınızdaki insanı nereye koyduğunuza bağlı bence. Eğer sizin için çok farklı bir yerdeyse ya da hayatınızın merkezinde ise Bence her şekilde her işten vazgeçilebilir. Hayallerinin peşinde koşmak yerine o kişiyle birlikte yeni hayaller kurmayı tercih ederim
Teşekkür ediyorum yorumunuz için 😌
Ben teşekkür ederim bu güzel ve anlamlı soru için 🙂🙏
☺️🙏🏻
Hayalini kurduğum bir iş ise benim için önemini anlatır, gitmek istedigimi söylerdim... Hayalini kurduğum iş te kaymakamlik ha 😂 sen olsan gitmez mıydın?
Ahahah deli ne güzel işte 😅 Bebeğim giderdim ve zaten sevdiğim kişi bana destek olmalı olmuyorsa doğru kişi değildir diye düşünürüm ben gidince nasıl ondan vazgeçmeyeceksem o da geçmemeli zaten diye düşündüm bence cevap buydu 😅
Evet kesinlikle öyle. Sen hayalini kurdugun meslek deyince elim ayağım dolaştı tam yazamadım 😂😂😂
Ahahah sen delisinn 💕😅
🥰💃🌺 canımsın
Sendee çok 🩷
Sevdigim kisiyi bi sekilde tekrar ulasirim ama is firsati Geri ceviremem. Fazla mi gercekci oldu 😊
Hayır aslında olması gereken daha doğrusu sevdiğin insan senin hayallerini engellemez tam tersi destek olmaya çalışır ve böylece ikisinden de vazgeçmek zorunda kalmazsın diye düşünüyorum 😌 Tabi zaten eğer ki engel olmak istiyorsa muhtemelen doğru kişi değildir ☺️
Neyse ki mantikli uyeler var da gercekci yorumlar yapabiliyoruz 😊
Evet iyi ki beklediğim bunlar aslında 😄
Her zaman umduklarimiz cikmiyor maalesef karsimiza 😊 cikinca da Kiymet vermek guzel 😊
Kesinlikle 😌
İş olmassa para olmaz para olmassa huzur olmaz huzur olmazsa aşk olmaz. Onuda alır götürürüm 😃
Net güzel 😅
İnsan net olmalı tek düşünmeli
Doğru 🙏🏻
Dostdoğru 🙄
Işim benim hayatımda mutluluk kaynağı olamaz. Bu yüzden sevdiğimden vazgeçmem. Para her türlü kazanılır ama mutluluk...
Bir müddet uzak kalmam gerekecekse göze alırım. İkimizin geleceği içinde.
Nikahı basar onu da yanımda götürürüm..
#Vesselam
İnsanın karşısına bazı fırsatlar bir kez çıkar, bunları değerlendirmesi gerekir : ))
Seven biri normal şartlarda buna destek olmalıdır zaten 😌
O zaman bir sorunumuz yok demektir : ))
Tabi 😌
Bu zor bir karar eğer sevdiğimde beni seviyor ise onuda alıp giderdim
Valla yapmam diyemem yaparım 😂
Yap zaten 😅
Nasılsa yok 😂
Ya o da gelsin 😅
Gelen gelsin ben Çanakkaledeyim 😂
Konvoy yapalım 😄
Olur 🤣
Hazırdı ama gitmedim. İyiki :)