Sizce mantıklı mı yaptığım? 10 kızın 9'u sıradan tipli erkek seviyor, değil mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce mantıklı mı yaptığım? 10 kızın 9'u sıradan tipli erkek seviyor, değil mi?
Cevap
0Cevap
Sana karşı bir şeyler hissetmiş ki dile getirmiş, red ettikten sonra daha neyi merak ediyorsun
Heryerde kızların yanında sıradan tipli erkek görüyorum onlarla birlikteler onlara aşık oluyorlar. Yakışıklıya da zoru oynarlar test ederler peşinden koşmasını beklerler. Ego tatmini yapar siye düşündüm reddetttim
alakası yok, herkes farklı, bir dahakine biri senden hoşlandığını dile getirirse onu ciddiye al
Sen dediğimi anlamadın sanırım. Kızlar yakışıklı istemiyor
aksine isterler, çirkin birini kimse istemez
Bana çoğu kişi yakışıklısın der hep red yiyorum ve zoru oynuyorlar ve adım atan yok
akışına bırak, kaç yaşına gelmişsin kendini sev ve bu tarz düşüncelerden uzak dur
Kendini yakısıklı sanıyor😂
kanka han zo keko tas kafalı kekolardan değilim tabiki yakışıklı değilim size göre 😂
İşte diyorumki serseri tipli olsam yakışıklı dersin. Yüzünde 10 kilo makyaj var hala uzatıyorsun
Sende ona yakınsındır. 😂 yakışıklı kriterine tüküreyim
Sen bence seçilmiş kişisin. Çoğunuz kendini yakışıklı zeki sanan erkeklere aşık oluyor sonra aldatılıyot kdjddnnd
Doğru dediğin ama çirkin aldatsa daha çok üzülüyorsunuz. Emek verip değiştirmeye çalışıp size tekmeyi basması kötü. Oluyor. Kendini brad pitt zanneden çok sayesizde
Bana kimse yüz vermiyor ilgi göstermiyor fazla geliyorum sanırım frekansım fazla
Sen yakışıklı mısın
Tabiki değilim keko, tas kafa façalı dövmeli değilim sizin yakışıklı anlayışınız o
Yakışıklı değilsin ama benim tipim onlar değil ayrıca sadece doğruyu söylemek istedim
Tc kızına göre brad pitte yakışıklı değil
Yok çok yakışıklı masallah
Ergensin sanırım
Bilmem olabilir
Yakışıklıya zoru oynayıp tipsize aşık olup aldatılmanız geldi aklıma 😂
Hicbirini seçmedim kafamız rahat 😂 tüm erkekler aldatır uzak duruyoruz😂
Bence kekoları dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgüvenini böyle çabucak düşürmen beni gerçekten çok üzdü 🥺 Belki de kız senin o doğal, abartısız halini çok beğendi ve tamamen samimi bir adımla geldi. İnsanların güzellik algısı öyle tek bir kalıba sığmıyor ki ✨
10 kızdan 9'u kusursuzluk değil, karakter, samimiyet ve hissettirdiğin o tatlı güveni arıyor 💖 Kendi değerini düşürüp bu güzel fırsatı kaçırmış olabilirsin. Peki sence onunla tekrar iletişime geçip şans versen nasıl olur? ☕