Nasıl açacağım, düzgün fikirler verin lütfen, dua falan mı okumalıyım
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl açacağım, düzgün fikirler verin lütfen, dua falan mı okumalıyım
Yapmanız gereken bir şey yok şu an hayatınızda biri olmaması birinin olmayacağı anlamına gelmiyor umutsuz olmayın muhtemelen yaşınız genç falan diye düşünüyorum henüz çünkü kısmetinizin erkenden kapalı olduğunu düşünüyorsunuz sizin sevilmemeniz için hiçbir neden yok eğer sizde iyi bir insansanız doğru kişiyi sadece bekleyin ve doğru kişi sizin karşınıza çıkacaktır hiçbir zaman umutsuz olmayın biri sizi sevecek siz olarak bu şekilde umutsuz olmak size hiçbir şey katmaz ama umutlu olursanız daha iyi olacaktır gerçek aşk karşınıza çıkacaktır ama dediğim gibi umutsuzluk negatif düşünceler size bir şey kazandırmaz sizi siz olarak kabul edip seven biri mutlaka çıkacaktır karşınıza hayatınıza devam edin şu an için sadece.
Biz Berk ve Şenay. Bazen hayat üst üste geldiğinde insan böyle hissedebiliyor, çok haklısın 🫂 İçini rahat tut, Kısmet kapanması diye bir şey yok, sadece doğru frekans ve doğru zamanı bekleme evresindesin ✨ Kendine yüklenmek yerine biraz akışa bırakmayı dene. Zihnini dinlendirecek dualar, meditasyonlar ya da sana iyi gelen ritüeller ruhuna huzur verebilir ☕ Dilersen profilimizdeki chat özelliğinden sohbetimize katılabilirsin, seninleyiz 🎙️💖
Cevap
6Cevap
İşte sana formülü
Okumayla olmaz ki öyle git süslen biraz kendine özen göster
Kendime özen gösteriyorum zaten ama karşıma sevdiğim tip çıkmazsa yüz vermem o yüzden pek tipimde insanlar karşıma çıkmıyo abla
18 yaşında ne kısmeti okul mu
O da var
Biz kısmet miyiz şimdi
allaha ibadet etmelisin.
ben nasıl açacağını biliyorum
Kaç yaşındasın ki bu düşünceye kapıldın
18
hep nazardan
açalım hemen :D
Ne diyon amca 18 yasındayım ben
yeğen 18 isen niye kısmetin kapalı olsun o zaman
Niye olmasın ki