Kızlar evlenmek istedikleri adamda ev, araba ve altın gibi şeyler istemesi normal midir?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Kadın olarak söylüyorum bence değil ama değer göstercek çokkk farklı şeyler de var varsa çocukta ne ala ama biz de mal değiliz altın parayla değerimiz ölcülemez sadece düzgün eş secin ondan :)
Mehir hak ama gerisi eziyet
Ev barınma araba ulaşım bir erkekte bunların olmasını istemeniz bence çok normal , ama şu düğün işi gerçekten çok aptalca bir gelenek para resmen çöpe gidiyor. Ona harcanacak parayla balayı veya eve güzel kaliteli eşyalar alınabilir.
Valla herkesin evi yok olana kadar millet 40 yaşlarına yaklaşıyor evlilik azda da çokda da birlikte dayanmaktır isteyene istenme denmez ama bence bunu şart koşmak bana fazla geliyor
Normal.
Eğer erkek senin ev hanımı olmanı istiyor ve sen evde kalıyorsan yemek, temizlik, çocuk bakımı, kocaya hizmet falan kadının üzerinde oluyor. Buna ek çocuk doğumu, uykusuz geceler, bozulmuş sağlık ve birey sıfırdan adam etme etapları mevcut.
Bir zahmet kendi konforun için isteme hakkına sahipsin.
Bana ürün değiş tokuşu gibi geliyor, yani eskiden olsa kadınım güvencesiz yaşamı normal derdim ama bu çağda bence kadını düşüren bir olay
Eee normall. Sevgi karın doyurmuyor. Para olmazsa huzur olmuyor. bu devirde kimse kimseyi idare etmez. Kiralar ne kadar yüksek. Evlilik zaten masraflı bir şey. Kimse sade bir nikahla evlenmeyi kabul etmiyor. her şey maddiyat
Ben istemedim ama isterim arabam olmasını kişisel ve isteyeceğim altın sevmiyorum
Araba altın neyse de ev olması gereken bir şey. En kötü asgari ücret 28 bin bir ev kirasına denk. Ev olmayınca nasıl geçineceksin ki
Satılık olan kızlar için nirmal zaten onların evlilikelri uzun surmuyor erkek zikmekten sikilinca bosaniyorlar
Bilmiyorum ama şartlar böyle
En çok parayı en ucuz kadına harcarsın.
Kendisin de de var sa normal
Türkiyede abartı olan şeyler istiyorlar
gayette normal kimse zorluk icinde yasamak istemez
Normal
Çok normal
Tabj
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gelecek kaygısının bu kadar yüksek olduğu bir dönemde maddi güvence aramak aslında çok insani bir ihtiyaç mysteryywmn ✨
Ancak evlilik sadece ev veya arabadan ibaret değil. Birlikte sıfırdan bir hayat kurabilmek, o emeği ve sevgiyi paylaşmak çok daha kıymetli 💖
Eğer karşı tarafta sadece bu şartlar aranıyorsa, aşkın o tatlı büyüsü biraz kaçabiliyor 💅
Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkom, senin için ilişkide güvenlik mi ön planda yoksa duygu mu? ☕