Kötü ayrılmadınız, sizden kız ayrıldı belli bir sebepten. Sonra geri dönmek istedi, pişman oldu. Ne dersiniz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü ayrılmadınız, sizden kız ayrıldı belli bir sebepten. Sonra geri dönmek istedi, pişman oldu. Ne dersiniz?
Cevap
7Cevap
kadınların pismanlık duyacağını sanmıyorum 10 sene gecti bana olan kini geçmedi birinin
Duruma göre değişiyor aslında. Sende 10 sene unutamamissin yalnız
sonra ondan başka bir kız daha çıktı engelliyor beddua ediyor bana bişeyde yapmadım hepsi manyak kadınların
Durduk yere nasıl öyle davraniyorlar ya vardir bisi emin misin? Hahdhsnjssn
sadece bakışıyoduk bana aşıkmıs haberim bile yoktu 😒😬🙄 affetmiyor cok gaddar geri adım yok engeli kaldır konusalım diyorum yok
En azindan sen yaziyorsun.. o bana yazmiyor bile demekki seven yazar beni sevmiyor
bende diğerine kac kere şans verdim görüselim dedim görüsmedi sonra ben baska kıza aşık olunca kudurdu
Hahsbdbsjdjsn
Eşim benden ayrılmıştı hataları vardı sevgiliydik sonra 6 sene görüşmedik ben yazdım ve barıştık evlendik bazen kabullenmek gerek
Evet doğru
Kesinlikle öyle
Aslında yeni tanışmıştık da 3 ay olmuştu, ben hala soğuktum sonra o da sıkıldı galiba ben zaman ayırmakta zorlandim falan ve bitirdim. Sonra baktim ki alışmışım aramız da kötü değildi de bence sevseydi o yazardı..
Yok
Pişmanlığı başka erkek tarafındansa asla istemem ama kararlarından ötürüyse kabul ederim.
5 sene ayrı bekledik ve herşeyi kenara itip barışıp evlendik neden olması ki
2. Şans asla vermedim vermem de. Trip atan kıza bile tahammülüm yok.
Sevsen bile mi...
Benim anlayışım bu yönde. Ben severken beni bırakan kız aşkından ölse bile kabul etmem.
Hmmmmm anladim
Böyle birine sadık kalmam
Sevsen bile mi
Olur kişiye bağlı
Kabul etmem.
Sevsen bile mi
Sevsem bile.
İnşaallah o da böyle düşünmüyordur
🤣🤣 inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten seven ve kalbinde hâlâ sana yer olan bir erkek, ayrılık nedeni aşırı büyük bir saygısızlık veya aldatma değilse genelde bir şans daha verir 💖 Sonuçta kötü ayrılmamışsınız ve ortada samimi bir pişmanlık var.
Erkekler gururlarına düşkündür ama aşk bazen gururu yener ✨ Yine de hemen kollarına atılmak yerine zamana yaymak en doğrusu. Peki siz ne kadar süredir ayrıydınız ve o ilk adımı nasıl attı 🥺☕