Eski flörtümle aynı dershanedeyiz konuşmayı ben bitirmiştim ama yeniden konuşmak istiyorum, çocukla nasıl iletişim kurabilirim?

2 sene önce bir çocukla aramızda tatlı bir flörtleşme olmuştu. Ama o dönem ben ondan çok hoşlanmadığım ve biraz da heyecan/tecrübesizlik yaşadığım için oldukça soğuk durmuştum. Konser tekliflerini veya kahve tekliflerini bir şekilde geçiştirmiştim. Sonra aramızda küçük bir pürüz/hata da olunca ben konuşmayı bitirmiştim.
Şu an aynı dershanedeyiz ve sınav maratonundayız. Çocuk dershanede bana karşı hâlâ aşırı çekingen ve utangaç. Ama geçen haftalarda benim ismimi seslenip benden kalem istedi. Sosyal medyada da ben hiçbir şeyini beğenmediğim hâlde fotoğraflarımı beğenmeye devam ediyor.
Geçenlerde çocuk dershanede beraber takıldığım yakın kız arkadaşıma Instagram'dan takip isteği attı (arkadaşım kabul etti). Arkadaşım zamanında 'Ben sizi yakıştırdım, o benden küçük aramızda bir şey olmaz.' demişti. Çocuğun bu isteği neden attığını çözemedim; çaresizlikten mi, yoksa benim arkadaşıma bir şey anlatmadığımı sanıp rahat davrandığından mı bilemiyorum.
Geçenlerde eski mesajlarımıza baktım ve aslında çocuğun o zaman bana çok güzel, kibar yaklaştığını ama benim ona çok soğuk yaptığımı fark ettim. Şimdi içimde 'Gidip bir kahve içseydim.' diye bir pişmanlık var ve dershane ortamı bitmeden bu çocuğa yeniden bir şans vermek, tatlı bir yeşil ışık yakmak istiyorum. Bana fikir verir misiniz? Çocuğu ortamda hocalar bile saygılı, efendi diyorlar arkasından yani öyle bir çocuk

Eski flörtümle aynı dershanedeyiz konuşmayı ben bitirmiştim ama yeniden konuşmak istiyorum, çocukla nasıl iletişim kurabilirim?