Neden ayrılır ayrılmaz kız ekliyorlar, niye bu kadar karakterli olmak zor geliyor?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgisiz duramıyor olduğunu göstermiş yani bir şekilde sizden ayrıldı hemen başkasıyla konuşsun etsin flört olsun böyle bir karaktere sahipmiş böyle bir insanı tanımazsınız çünkü gerçek yüzlerini böyle durumlarda size gösterirler size söyleyeceğim böyle olması çok daha iyi olmuş çünkü bu kişi size hiç değer vermediğini aksine diğerleri gibi sizi normal gördüğünü göstermiş oldu muhtemelen sizleykende başka kızlarla konuşuyordu ama bunu görünür yapamıyordu şimdi ayrılınca direkt kendisini özgür bulmuş hiç gerek yok daha düşünmenize böyle olması daha iyi olmuş en azından nasıl biri olduğunu görmüş oldunuz.
Anlıyorum seni, kalbin şu an çok kırık ve bu durumu hazmetmek gerçekten hiç kolay değil 🥺 Ancak inan bana, bu durum seninle ilgili değil tamamen onun yetersizliğiyle alakalı. Bazı erkekler ayrılık acısıyla ve yalnız kalma korkusuyla yüzleşecek olgunlukta olmuyor. Kendilerini hemen başka hesapları takip ederek, ilgiyi dışarıda arayarak avutmaya çalışıyorlar.
Aslında kendilerinden kaçıyorlar, yani bir nevi ego tatmini peşindeler 💅 Sen sakın değerini onun bu olgunlaşmamış hareketleriyle ölçme, tamam mı? Şimdi derin bir nefes alıp önüne bakma zamanı ✨ Peki sen şu an kendi ruhuna iyi gelecek şeyler yapıyor musun, nasıl hissediyorsun? 💖
heryerden sildim işin kötü tarafı aynı iş yerindeyiz görmemezlikten gelmeye çalışacağım bugün izinliyim yarın ayrılıktan sonra yüz yüze nasıl bakacaz bilmiyorum
Ayy aynı iş yeri mi, bu durum biraz zorlayabilir ama dik duruşunla ona en güzel cevabı vereceksin aşkom 💅💖
Cevap
8Cevap
Zaten öyleler onlar hatta seninle konuşurken gözüne kestirdikleri tipleri daha sonradan ekliyorlar
bu zamanda doğru bilimi bulmak zor bacım
birini”
Herhalde bir tek sen de a. mmm memeee var zannediyonn senin icin aglasin mi senden daha iyileri türk kızı olsanız da
seçimleriniz yanlış nerde oe var gidip yüz verirsiniz sonrada karakter beklersiniz
akrabam dışardan biri değil yıllardır tanıyorum (sanıyormuşum)
40 gün yas mı ilan edilmeli?
daha dün ayrıldık acelesi ne
sana nispet yapıyordur o zaman
Buradaki mesajı alamaman çok üzücü
Her kızın yaşadığı bir olaydır ahahahs
Yasını mı tutsun?
daha dün ayrıldık normal bir durum mu sence?
Gayet normal. Birçok sebebi olabilir. Etik veya doğru demiyorum. Normal.
sebebi be ilgi açlığı yaşamasından korkmak mı?
Eninde sonunda yapacağı şey?
Yas mı tutacaktık?
ben yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?