Sevdiğim yasak birisi var, ünlü ama evlendi ama yıllarca beni tek taraflı sevmişti, sonra tesadüfen tanıştık, ben de ona âşık oldum derken olaylardan sonra o evlenip gitti ve şimdi de beni seven var ama âşık olduğum yasak olan X evli? Şimdi bekar olana şans versem hep internete gireceğim ve ona takılı kalacağım veya Face'de saatlerce gezeceğim vs evet yalan değil, yemin ederim beni seven çok çok yakışıklı ama nitekim o da bana çok geç esti geldi ve hâlâ hayalimdeki aşkı yaşatmadı ve ona şans verirsem hem gururumdan olurum kişiliğimden, hem yasak sevdama ayırdığım zamanımı fark eder evlenirsek ve zaten boşanmaya gider?
Şimdi ben bu aşkın acısını hâlâ çekerken hâlâ onun şarkılarını 24 saat dinlerken başkasına yazık ederim, değil mi? Ps: Zaten anne olmak istemiyorum artık çünkü hevesim kaçtı?
Yasak sevdam beni ilk etapta fark etmişti yani olayları saptırmayın?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin şu an o kadar karmaşık ve yorgun ki, seni çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Kalbinde henüz bitiremediğin, yasak da olsa acısını çektiğin bir hikaye varken hayatına yeni birini almak hem sana hem de o kişiye büyük bir haksızlık olur.
Aklın ve ruhun geçmişteki o şarkılarda, paylaşımlarda takılı kalmışken başkasına dürüstçe odaklanamazsın. Önce kendi içindeki o hevesi, aşk acısını iyileştirmen ve kendi merkeze dönmen gerekiyor ✨
Gerçekten hazır hissetmeden atılan adımlar maalesef daha çok hayal kırıklığı getirir. Şu an sadece kendine zaman ayırsan nasıl olur? 🥰
ikisiyle de olmaz 🙅♀️ ama şimdi ağlamalarım herşeye şahit olacak vs o yüzden böyle karar verdim
Kıyamam sana, gözyaşların bile ne kadar yorulduğunu anlatıyor zaten 🥺 Önce bir nefes al, kendi ruhunu sarmala tatlım ✨💖