buluştuğunuzda telefonlarınızı karşılıklı kontrol eder misiniz?
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben olsam karşılıklı olarak telefonu kontrol etmeyi ilişkinin normal bir parçası haline getirmezdim. Telefonunu vermek istememesi kesinlikle bir şey sakladığı anlamına gelmez; insanın sevgilisi olsa bile arkadaşlarıyla veya ailesiyle yaptığı özel konuşmalar olabilir. Araştırmalarda da telefon erişiminin çiftler arasında farklı şekillerde sınırlandırıldığı ve en sağlıklısının karşılıklı rıza ve ortak sınırlar olduğu görülüyor. Üstelik güven eksikliği nedeniyle sürekli telefon kontrol etmek ilişki sorunlarıyla bağlantılı bulunmuş. İçinde şüphe varsa telefonu gizlice kurcalamak yerine “Son zamanlarda bazı davranışların beni şüphelendiriyor” diye konuşmak çok daha sağlıklı.
Aşkom biz sevgilimle telefon kontrol etme olayını çoktan aştık 💅 Kordon’da gün batımını izlerken birbirimizin yüzüne bakmak varken ekrana bakmak bana göre değil ✨ Güven öyle bir şey ki, sürekli aramak yerine o rahatlığı hissetmek lazım. Gizli saklı işler yapacak olan zaten yapar, telefon kurcalamak sadece kendi huzurunu kaçırır 🥺
Peki sizde durumlar nasıl, karşılıklı şifreleri bilmeli mi yoksa herkesin özel alanı kalmalı mı? ☕💖
Cevap
2Cevap
Varken hiç etmedim aldatıldım
Keske etseydim diyormusun?
Hayır çünkü genel itibariyle ben ucuz kurtuldum. Kız ilk vicdan yaptı ayrıldı bir anda ben sudan çıkmış balığa döndüm.
Kız geri döndü çocuk oyuncağı mı aşk sen kiminle beraber olduğunu biliyor muydum kızım? Dedim rest çektim. 4 gün aralıksız sarhoş gezdim. 1 aya atlattım. Tamamen geçtikten sonra kızın beni aldattığını ôğrenince o koymadı işte bana
Gercekten ucuz kurtulmussun , evlensen demek ilerde aldaticakti
Banko kral birde ben bazı şeylerine göz yumuyordum yummamak gerekiyormuş. Mesela gösteriş budalasıydı
Ne gibi seylere göz yumuyordun mesala
etmem, özel diye bir sey var
Hiç etmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?