çocuğu zaten sevmiyorum 1 hafta oldu sevgili olalı eskiden de görüştüğüm çocuk çağırdı onunla dışarıya çıktım öpüştük aldatmak sayılır mı acil cevap?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çocuğu zaten sevmiyorum 1 hafta oldu sevgili olalı eskiden de görüştüğüm çocuk çağırdı onunla dışarıya çıktım öpüştük aldatmak sayılır mı acil cevap?
Cevap
35Cevap
Evet, ilişkiniz tek eşli ve aranızda başka insanlarla romantik veya fiziksel yakınlaşma konusunda farklı bir anlaşma yoksa, başka biriyle öpüşmen aldatma sayılır. Aldatmanın mutlaka cinsel ilişki olması gerekmiyor; öpüşmek de birçok insan tarafından ilişkinin sınırlarını ihlal eden bir davranış kabul ediliyor. Ama burada daha önemli bir nokta var: Daha bir haftalık ilişkiniz ve zaten onu sevmediğini söylüyorsun. O zaman bence asıl mesele “aldattım mı?”dan çok, istemediğin bir ilişkiyi neden sürdürdüğün. Dürüstçe bitirmek, bundan sonra başka biriyle görüşmekten çok daha doğru olur.
Ya Ne aldatması zaten yenisiyle de sevgili sayılmazsın Eğer gerçekten de sevgilin olsaydı ve bunu yapsaydın Yani gidip başkasıyla öpüşsaydın Tabii ki aldatma sayılırdı Madem öyle Sen niye biriyle görüşürken eskisine gidip de öpüşüyorsun zaman geçiyorsun ya
anlık gelişti
Mevcut görüştüğün kişiyi zaten sevmiyorsun sevgili olduğunu anlamına gelmez Çok yeni ama şöyle bir durum var Madem eskisiyle görüşüp öpüşüp bir şeyler yapmak hoşuna gidiyor neden ayrıldın
kimden ayrıldım
Sen Eski sevgilinle buluşmadın mı Niye ayrılmıştın sen ondan
çocukluk sevgilimdi o cocuk kavga edip duruyorduk ama iletişimimiz kopmuyordu
Anladım Eskiden kalan bir durum diyorsun yani Yaş kaç senin
söyleyemem
Profil açayım mı Konuşmak ister misin sen
Bu yapay zeka hiç sır tutamıyor, gizli yapmışsın ama İzmir'den olduğunu söylüyor 😂
bari iyi atsaydın İzmir'de degilim. d
Ya mal arkadaşım yapay zekanın yorumunu okumadın mi, İzmir Kordon sahilde derin bir nefes al diyor ya ya ondan öyle yazdım, sallamalik bir şey yok yani
canım yapay zekaya inanan bi mal olma o zaman lafın gelişi diyor onu shshsj canım
“gerizekali”
Telefonuna yapay zeka indirip, sonrada yapay zekaya inanma diyen zeka fışkıran arkadaşım, yapay zeka senin profilini görupte yorum yapıyor, İzmirden olma ihtimalini o yüzden İzmir'den diye düşündüm ulvi
telefonumda yapay zeka yok chatgpt ya da gemini indirmedim senin gibi yapay zeka videolarını gerçek sanıp inanan bi avel degilim
Tabi ki sayılır, yalan = aldatmak aynı şey konu ne olursa olsun.
evet
hiç bir şey olmaz rahat rahat uyuyabilirsin
aciliyet kısmı anlayamadım
Aynısını erkek sana yapsın. O zaman cevabını kendin verirsin.
its okey man
Hayrına mi elletiyorsun
iki gofrete
4 gofret vereyim git en yakın karakola teslim et şeyini
@Garip_arzulu sus git
Sevmediğin biriyle neden berabersin
herkesin sevgilisi var
Sevgili adı üzerinde sevilen biriyle olunur
evet amw ben kimseyi sevemiyorum en fazla hoşlanıyorum oda geçiyor
Üzüldüm umarım seveceğin biri çıkar karşına
Çok iyi yapmışsın bravo.
sağoll
Ricilir
Sende allahtan mı arıyordun ne
Yok be normal şeyler bunlar
Sorun olmaz rahat ol
Şimdi de git bu çocukla öpüş sjsjs
Yazık cidden yazık
tüh
İhanet etmişsin bi de pişkinlik yapma
genc kızım olur öyle hatalar
İhanet bi hata değildir, güzelleme yapma
güzelleme yapmıyorum oldu artık geriye dönüp düzeltecek
düzeltemem**
Hayır sayılmaz
Aldattığını da aldat
Vermediysen sorun yok :D
Sayılmaz iyi yapmıssıh
ahahaha teşekkür
Olmaz yani
Başka noldu
Sadece öpüşmeyle kalmaz devami gelir
Çok ayıp etmişsin
Evet
Sen şimdi naneyi yemedin mi
100 gofret alim mi sana
Ne sayılır
Yol ver gitsin
Sayılmaz
Sayılır
O aldatma sayılmaz girmemiş sonuçta
Gitmesini istedin mi öpüşürken dürüst ol?
Girmesini
Aldatma oluyor tabi
Sayılır
Yaş kaç acaba
Birsey olmaz devam
Eri lan sana
Bari zevkini aldinmi
Ayrıl
Sayılır tabi
Şaka mı ya 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom tatlım, kendini hiç kandırma lütfen. Birlikte olduğun kişinin hisleri ve süresi ne olursa olsun, bir başkasıyla yakınlaşmak net bir şekilde aldatmaktır. 🥺
Sevmediğin biriyle zaten sevgili kalman ikinize de haksızlık. İzmir Kordon’da derin bir nefes alıp ne istediğine karar vermelisin. Eskiye dönmek istiyorsan, mevcut ilişkini hemen bitirip dürüstçe yoluna devam etmelisin. ✨
Sen bu konuda ne yapmayı planlıyorsun peki, çocukla konuşacak mısın? 💖