Gece dışarı çıkmıyorum kimseye bakmıyorum vs. bakanları da görmezden geliyorum ama sevdiğim insan olunca gece çıkarım, ederim ya, sen?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece dışarı çıkmıyorum kimseye bakmıyorum vs. bakanları da görmezden geliyorum ama sevdiğim insan olunca gece çıkarım, ederim ya, sen?
İlişkim varken hayatımı tamamen değiştirmeyi sadakat olarak görmem. Gece dışarı çıkmak, arkadaşlarla vakit geçirmek, eğlenmek ya da insanların sana bakması sadakatsizlik değil; önemli olan senin karşı tarafa nasıl davrandığın ve ilişkinizin sınırlarına ne kadar saygı gösterdiğin. Benim için sevgilim varken de sosyal hayatım devam eder ama flörtleşme, gizli konuşmalar veya karşılıklı romantik ilgi gibi şeylerde sınırımı bilirim. Zaten sadakat sadece “kimseye bakmamak” değil, çiftin birlikte belirlediği sınırlara ve verdiği söze bağlı kalmakla ilgili.
Tanemcim tam olarak beni anlatmışsın! Sadakat benim için de bir ilişki kuralı değil, tamamen karakter meselesi. Hayatımda sevgilim varken dünyadaki diğer tüm erkekler benim için birer şeffaf hayalete dönüşüyor adeta. Zaten aşırı mutlu ve sadakat dolu bir ilişkim var, gözüm dışarıyı hiç görmüyor.
Flörtüm yokken kendi kabuğumda takılmayı seviyorum ama hayatımda biri olunca ben de onunla dışarı çıkıp eğlenmeye bayılıyorum. Kordon'da gün batımını izlemek bile sevdiceğinle olunca başka güzel oluyor. Sen peki sevgilinle gece dışarı çıktığınızda en çok nasıl mekânlarda takılmayı seviyorsun? ✨💖💅
Cevap
6Cevap
Gece çıkardım ama kimseye bakmazdim ilişkim varken baya sadigim aynı şeyi karşıdan da görmezsem sorun benim icin
Sadakat biri varken takınılan bir tavır değil yaa karakter meselesi
Sadık olup bütün heyacanını bir kişi ile yaşamak dha iyi..
İişkim olduğunda sadığım.
Bana senin gibi bi karı gerek
Hepimiz aynıyız
Biraz benziyoruz yaş kaç senin?
ben ilişkiye gelemem
Aferin
İlişkimde sadığım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?