Normal bir insanım kimsenin karısına kızına laf söz söylememiş birisiyim ama tırsıyor insan tanışmaya gitsen bile
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü artık insanlar yabancılara karşı daha temkinli eskiden de garip karşılayan vardı ama şimdi sınırlar konusunda farkındalık daha fazla. Bir de sosyal medya yüzünden herkesin iletişim şekli değişti yani sokakta tanışmak yanlış değil nasıl yaklaştığın önemli gibi..
Etrafımdaki insanlar babam dahil sokakta kimseyle diyaloğa girme diyor fakat ben sohbet etmeyi seven birisiyim eğer kafam sararsa birde üf 5 saat sohbet edebilirim temizinden ben direkt gidip merhaba rahatsız etmezsem sohbet etmek için gelmiştim sizi de tek gördüm diye girerim bi sıkıntı olmadı bu zamana kadar
Ben de aynıyım ya kafam sararsa tanımadığım insanla bile saatlerce sohbet ederim ama yine de karşı tarafın rahatsız olup olmadığını anlamak lazım. E. i. c için teşekkürler 🙏✨️
Rica ederim
Eski zamanların o doğal sokak karşılaşmaları maalesef yerini güvensizlik duygusuna bıraktı✨ Artık dijital çağda olduğumuz için herkes sokakta aniden yaklaşan insanlara karşı ister istemez bir savunma mekanizması geliştiriyor. Niyetin ne kadar temiz olursa olsun, karşı tarafın seni tanımadan tedirgin olması seninle değil, zamanın getirdiği çekincelerle alakalı💅
Kendini hiç kasma, bu durum iyi niyetinden bir şey kaybettirmez💖 Sen genelde sosyalleşmek için sokakları mı yoksa arkadaş ortamlarını mı tercih ediyorsun? ☕
Cevap
2Cevap
öyle oldu maalesef. Ülkede gittikçe hukuk kalmıyor.
Hayır ama hukuk dışında her alanda düzenleme olursa yozlaşma seviyesi düşer bence. Eskiden mesela Muâşeret Bilgisi dersi varmış, bunun gibi yine ders olmalı ve hayvan+doğa hakkında da bilinçlendirme dersleri her daim zorunlu olmalı üniversitede bile. Zaten ilkokulda hocalarımız anlatırdı ama şimdi var mı bilmiyorum bence vardır. Bu da büyük ölçekte bilinçlendirme sağlar bence. Ayrıca beden eğitimi gibi zihin eğitimi, rahatlama için de ders olsa bence daha güzel olur. Bu şekilde eğitim gören birey kendisine de topluma da faydalı olabilir. Tabi bir de çocuklara ücretsiz savunma dersleri verilse daha iyi olur.
Bizim ülkemizde biraz zor azınlık kalan düzgün insanların protesto etmesi gerek diyeceğim içeri alınacaklar ki bunu başaramayan büyük devler de var dediğinize katılıyorum fakat bunu uygulamak için sesin gür omuzun dik olması gerek sırtlan olup başka amaçlar uğruna farklı işler yapmamak gerek bkz: Türkiye
guven yok çünkü
onu sen saglayamazsin o toplumla alakali bisey senelerin birikimiyle boyle oldu
bilmiyorum o bendede yok
ne icin
şimdi sokakta tanışıp öldürdükleri için
wayy babo wayy..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar