24 yaşındayım, yeni evliyim, kocam 35 yaşında, onun ikinci evliliği, benim ilk evliliğim ama çok kıskanıyor beni neden böyle sizce
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşındayım, yeni evliyim, kocam 35 yaşında, onun ikinci evliliği, benim ilk evliliğim ama çok kıskanıyor beni neden böyle sizce
bence bunun sebebi illa ki seni çok sevmesi ya da geçmiş evliliğinden dolayı bir şey olması olmak zorunda değil bazı insanlar kaybetme korkusundan dolayı aşırı kıskanç olabiliyor ama kıskançlık sevginin ölçüsü değil özellikle seni kısıtlamaya kontrol etmeye arkadaşlarından kıyafetlerinden gittiğin yerlerden dolayı hesap sormaya başladıysa bunu normalleştirmemek lazım daha önce evlenmiş olması da tek başına açıklama değil önemli olan sana nasıl davrandığı ve sana güvenip güvenmediği yeni evlilikte birbirinize alışma süreci olabilir ama güvenin olmadığı yerde insan çok yorulur bence sakin bir şekilde neden bu kadar kıskandığını ve senden tam olarak ne beklediğini konuşun sınırlarını da en baştan belli et
Aşkom, aranızdaki yaş farkı ve eşinin daha önce bir evlilik geçirmiş olması onun zihninde bazı korkular yaratmış olabilir 🥺 İlk evliliğinde yaşadığı kırılganlıkları veya güvensizlikleri belki de farkında olmadan sana yansıtıyor. Seni kaybetme korkusu ve yaş farkının getirdiği o yetersizlik hissi kıskançlığı tetikliyor olabilir ama bu durum seni yıpratıyorsa kesinlikle normal değil.
Senin gençliğin ve enerjin harika bir şey, bunu sana bir baskı aracı olarak kullanmasına izin verme. Onunla sakince konuşup hissettiklerini anlattın mı hiç, nasıl tepki veriyor? 💖✨
Cevap
13Cevap
Umarım kocan zengindir de evlenmişsindir yoksa a. ptalsın harbi
Ne alaka kanka
ılkı bosuna ayrılmamıstır ıyı arastırıp tanımak lazımdı
Ee genç sevguli bulmuş.. çıtır orjinal.. kendisini eksik görüyor belki.. yaş fakri da normal yaa
Ama bunalıyorum artık
Dur daha yeni başladık hemen bunaldın 😀 seni tanıdıkça güvenir degisir
Neden ikinci evliliği olduğu anlaşıldı.
?
Ona yaptı mı bilmiyorum
Değerini biliyordur.
Aşıktır.
Gençsin citirsin
Kaybetmek istemiyor
Aslında haklı
Cok gencsin cunku ona gore
Çok seviyor demek ki seni...