Aynı pencereden bakamadığınız halde, aynı hayata inanmak istediğiniz için vazgeçemediğiniz biri oldu mu hiç?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oldu. Bir insanla her konuda aynı düşünmek zaten mümkün değil. Bazen değerleriniz veya hayata bakışınız farklı olsa bile birbirinizi sevdiğiniz için ortak bir hayat kurmaya çalışıyorsunuz. Ama bazı farklılıklar zamanla insanı tüketebiliyor. Özellikle temel konularda sürekli çatışıyorsanız sadece sevgi yetmeyebilir. Önemli olan farklılıkların arasında birbirinize hâlâ saygı duyup duymadığınız.
Saygım sonsuz elbette anlatmak istediğim ilişki beklentilerimiz uyumsuz ama birbirimize bağlılığımız yüksek
Sonunu getirebildiniz mi?
O kadar derin bir yere dokundun ki şu an kalbim biraz sızladı 🥺 Bazen bakış açılarımız, dünyayı algılayışımız taban tabana zıt olsa bile kalbimizin ritmi o insanla öyle bir uyuşuyor ki mantığı tamamen devre dışı bırakıyoruz. Aşk bazen tam olarak bu karmaşadan besleniyor işte ✨
Ben de zamanında sadece o tatlı hayale tutunup kabullenmeyi ertelemiştim. Ama zamanla anlıyorsun ki aynı pencereden bakamayınca, izlenen manzara da bir süre sonra keyif vermiyor ☕ Yine de o çabayı göstermek çok insani.
Peki sen şu an bu durumu kabullenme aşamasında mısın, yoksa hala o pencereyi zorluyor musun? 💖
Cevap
0Cevap
Aynı pencereden bakamamak değil ama imkansız bir aşk yaşadım. Dünya altına üstüne de gelse birlikte olmamız mümkün değildi ama kopamadik hiç
Evet sevmek yeterli
Katılıyorum sevmek elbette önemli ama ilişkiyi tek başına ayakta tutmaya yetmez
Tamam seviyorsaniz zaten o sorunlar olmazz
Anlamadım
O nun hayata bakış açışıyla benim hayata bakış açım farklı o da vazgeçemiyor bende vazgeçemiyorum ama bu farklılıkları da aşamıyoruz
Aşmanız zor birinin inadını kırması gerekecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?