selam ya yine ben. bu aralar hep aşk ilişkileri soruları geliyor aklıma, feno falan olmayı düşünmüyorum yani amacım yok öyle sanmayın. daha çok soru var sadece ahshahs
miktar olarak bir sayı söylemeliyim bence çünkü az bir miktarsa zaten kabul edilir. mesela şöyle bir 200 bin gibi bir şeymiş ve sizin de maddi durumunuz yeterliymiş. böyle düşünün. sorunun benimle bir alakası yok aklıma geldi sordum hadi bays 💖🪽🧚🏻🌸✨
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sevgili olaylaeına yabancı olduğum için bilemedim açıkcası
abart ya
Ee yalan söyleyeyim ama yabancıyım ne adam akıllı flörtüm ne de sevgilim oldu yaw
yalan soyleme de az cok olmus iste bi seyler yani ahshahs
Oldu oldu da haberim olmadan oldu işte mmdxkdkd
bi sey olmaz netice onemli ahshahs
Ya sen de ysni Allah'tan anlattım haaa Heidi, Peter olarak senin yemeklerini yersem görürsün haa zndkdk
lutfen hassas noktam
Yemekler mi
tabi ki de
En çok ne sevıyon peki
kebap ya
Bende severim ama lahmacun csnımdır Peter bunu unutmayacak
lahmacun da cok severim ya yeter ki yemek olsun yani ahshahs
Heidiye bak sen obur çıktı jxjx
gercekten biraz oyleyim ya, istahim acik sadece dogdugumdan beri dalga gecme lutfen
Yok yaw bende öyleyim iştahım açıkken çok güzel yerimde askere geldiğimden beri kaçtı be obur Heidi kfkc sende göbekte vardır şimdi kdkdk
gobegim benden onde gidiyo baya, e olsun o kadar
Helal olsun benim ki 2 metre önde beni geçemezsin ama snnsks
Sürekli para isterse olmaz. Ben onun banka kartı mıyım sjffvv
Borç vermem, direkt lazım olan miktarı veririm.
Vermem. Borç olarak yani..
Veririm tabi ki de evet.
baris ask iliskileri olabilir mi acaba
👍
tesekkur ederiim 🙏🏻
Verdiğim para benim bütçemi zorlamayacaksa ve gerçekten ihtiyacı olduğunu biliyorsam yardımcı olabilirim. Ama sevgili olmak maddi sorumluluk almak anlamına gelmiyor. Özellikle ilişkinin başlarındaysanız borç vermek konusunda daha dikkatli olmak gerekir. Vereceksem de geri gelmese bile beni zorlamayacak bir miktar veririm. Para yüzünden ilişkiyi yıpratmak yerine sınırları baştan net koymak daha doğru.
Bilemedim şu an ya geri almadığımda beni afallatıcak bir miktarı borç olarak vermem. Atıyorum 3 k attım onu geri beklemem zaten kalsın. Ama 200 verir miyim sevgilimse ve varsa veririm ya 🤦🏼♀️
Ama 200 k nın para olarak kalıcağını sanmıyorum bende en kötü altına gider. O yüzden hayır da olabilir 😂
cok haklisin askim o yuzden senin de paran varmis dedim ahshahsh
sey oluyo ya mesela o ara ayriliyolar borcunu odemiyo falan. malsf bi arkadasim yasamisti ahshahhs
evet altini da altin oder mecbur ve hemen yapamaz da. dogruu
Hayır ben altın yapar takarım demek istemiştim shshdjdhdk
Sevgili olaylarında pek yokum neyse ki yaaa erkeğe borç vermek hiç mantıklı gelmedi şu an shshdjfl
hii oyle dusunmemistim ahshahs
sanki pek degil cidden ama yapan oluyo ya ne diyimm
Olmamalııı gece gece boşluğuma geldi kız shdjflg paralel evrende düşündüm bir an
ben de dusundum ya insallah yasanmaz da tabi ahshahshs
kiz borc vermisti 15 bin gibi. yani yine cok bi miktar sayilmaz ama kizin maddi durumu yoktu yani asgari ucrete calisiyodu. e o durumda kalkip sana para veriyo ve sen geri odemiyosun. o parayi odemeden kizdan ayrildi bu da boyle bi sey
O yüzden afallatıcak bir miktar vermemek gerek işte djfkshf
Ciddili zaten bu vakalar çok
dogru malsf coook dogruu
Genel konuştum bu aradaaaa yani ille sevgili değil. Bir komşumuz çok hakikatli bir adam arkadaşının borcunu ödüyor şu an... Hemde çok acayip zorlanıyor uzun zamandır. Devir böyle mlsf
Kefil olmuş üstüne kalmış. Keyfe keder değil yaniiğ
youtube.com/shorts/tsOEQfFAiTc?si=-edLJwWEbevAroKk
🤣🤣🤣
benim bi tane eski sevgilim var oglan işten ayrılmıştı patronla kavga edip işten ayrıldığı gece bana yazdı ben işten çıktım parasızım beni hala sevicek misin diye bende kızdım oglana sacmala tabiki yanında olucam senin falan dedim oğlaninda anne babasi farkli şehirlerde kimse destek çıkamıyo bende acıdım yardım ediyim dedim çocuk paramı o kadar cok yemeye başladı ki rahatsız oldum artık günde 2 paket sigara aldırıyodu, evin eşyalarını hep ben alıyodum çok borca girdim artık ayrıldım
O isterse bilmiyorum ama bunun ben farkına verirsem ranii ki borç falan değil direkt destek amaçlı veririm
Söyle bana bir 20.000 $ borç veren bir sevgilim olsa hiç fena olmazdı Sanki dünyayı yeniden gelmiş gibi olurdum
Sevgilime borç vermem, yardımcı olurum olabildiğim kadar.
Sevdiklerimin para sorunu olmaz… sen peki ilk buluşmada neye dikkat edersin
Askim şöyle bi kac euro dolar falan yak da isinalim demeyeceksem niye sevgilim
Borc vermedim hayatıma giren kadinlara hic bağış yaptim
kendi paranın takipçisi olmak çok zor ve asla yapmicam bir şey para vericeksem de o parayı geri almam
Yok ya sevgiliyle borç işlerine hiç girilmemeli ister istemez itiyor soğutuyor insanı
haklısınız akvaryumlar çok pahalı ama AHTAPOTLARA canım feda
Durumum varsa durumum ölçüsünde
Prensiplerim doğrultusunda borç vermiyorum
yabancı borsaya yatırırım. daha sağlam yatırım
Borç olarak vermem yardım ederim
Karım olmadığı sürece umurumda olmaz
Borç vermem yardım ederim
200bin vermem noluyoruz nasıl bir borç o
Bana mi sordu borç yaparken
prensip gereği borç vermiyorum
evet veririm
Veririm