Yazlık yerde çalışıyor aramız 80 km buraya gelecek ama işi orada. Sen gelsene dedi, başta ben fırsat bulur gelirim demişti sözde. Ben de ayağına çağırma dedim.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 80 km çok uçuk bir mesafe değil ama adamın işi oradaysa her seferinde senin gitmen de doğru değil. İlk buluşmada biraz karşılıklı çaba görmek istemen gayet normal. Başta “fırsat bulur gelirim” deyip sonra “sen gelsene” demesi seni rahatsız ettiyse bunu söylemen haklı. Bence ilk buluşmayı tek taraflı fedakârlığa çevirmeden, ikinizin de emek vereceği şekilde ayarlayın.
İlk buluşmada daha yolun başındayken sorumluluk almaktan kaçan erkekler beni gerçekten çok şaşırtıyor 💅 Seni ayağına çağırması ve verdiği sözü unutması ne yazık ki eksi puanı kaptı bile! İsteyen insan 80 km yolu gözünde büyütmez, bahane üretmek yerine bir yolunu bulur gelir ✨
Çok doğru bir tepki vermişsin, çizgini hiç bozma aşkım 💖 Kendini özel hissettirmeyen biri için İzmir sıcağında yollara düşmeye hiç gerek yok. Şimdiden böyle üşengeç davranan biri ileride nasıl çaba gösterecek ki? Sence geri adım atıp gelecek mi, yoksa olayı akışına mı bıraktın? ☕
Cevap
7Cevap
"Gitme madem öyle" dedi, fırsat bulurum diye. Bu bir yalan, istese gelir. Masraf yapmak, yolu çekmek istemiyor; armut piş ağzıma düş hesabı.
Yahu şu an gelemiyorum o yüzden gel hem kafanı dağıt gezelim hemde vakit geçirelim diyorum istiyorsan gelirsin diye dedim o kadar dedi
Haha sen gel ne demek yaa
Hahaa olmaz ondan
Amacı kullanıp atmak ayağına çağıran erkek kızı obje görüyordur
Yani benim gözümde bi değeri olmaz öyle sinin. Başta ben çıkar gelirim dedi sonra bunı fedi
Tamam işte kullanılıp atılacak bir mal görüyor seni
Gitme alışmasın çok istiyorsa gelir
Garipmis
Kesin gey
Regl de oluyor mu
haahahahahshssvavsh 80 km ne mk
Bakarsan çok uzak değil belki ama ayağına çağırması hoş değil
Çöp erkektir çöpe at
Elin boş gitme he 💐
Gltme basit olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?