Görücü usulü gelen, yaşam tarzı uymayan birini kalbini kırmadan nasıl reddederim?

22 yaşındayım henüz hiç sevgilim, flörtüm olmadı. Kariyer için çabaladım, uğraştım, ailem tutucu yetiştirdi. Tesettürlü değilim fakat giyimime, gezdiğim yere özellikle dikkat ediyorum. Beni isteyen yakın bir tanıdığımız var, kadının oğlu 30 yaşında iyi bir mimarmış. Annesiyle konuştuk, beni çok sevdi kendisi. Sonradan araştırmalarım sonucu öğrendim, görücüm bira, içki içiyor, zenginlerle takılan tiplerden, çevresi bu tür kişilerle dolu, kendisinin de hali vakti baya yerinde. Sürekli gezen, hatta geçmiş yaşantısında baya kadınlarla olmuş. Kültürümüz çok farklı, kendisinin yaşantısı da farklı, annesi farklı olduğumuzu bildiği halde beni istiyor, ilgileniyor. Eski sevgilisini de takip ediyor, kız da açık saçık giyinen, onun gibi yaşantısı olan bir kız. Hiç görmediğim, girmediğim ortamlara girmiş bar, club. Ben vazgeçtim, fotoğrafları, bu detayları görünce soğudum. Üstelik sevgilisi evine dahi gelmiş🥹 benim gibi bir kızla bence uyuşmuyor, nasıl kırmadan ret edeceğim

Güncellemeler
47 dk
İstemediğimi söyledim ve iyi ki de bitti bugün onları tanıyan bir komsu evimizi ziyaret etti anlattıklarına şok oldum oğlu asla iyi biris değilmiş çok rahat yaşayan biriymıs annesi hasta olduğu halde para dahi atmıyormuş annesinin arabasını sattığı parayı cebe indirmiş yemiş 180bin maaş alıyor o kadar maaşı nerelerde yiyordur o dedi komşu. Kültürleri yaşayış biçimleri sadece para onlar için para önemli herşeyi para ile satın alacaklarını sanıyorlar aile bağları yok dinden uzaklar bilmezler iman
Güncellemeler
45 dk
İmandan dinden haberleri yok hepsi kafasına göre yaşamış takılmış sen yapamazsın onlarla onlar için ayrılmak boşanmak çok basit o içiyor o paraları kim bilir nerelerde yiyor dedi çok korktum 😨 iyi ki yolun başından döndüm
Görücü usulü gelen, yaşam tarzı uymayan birini kalbini kırmadan nasıl reddederim?