Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
3 güMerhaba,
Hoşuma gitmedi de sektör olup gitsin. Seni tebrik ediyorum. 🌸
Gönlünce olsun...015 Yorumla
Soran3 güIsrarla beni istiyorlar kültürümüz farklı olduğu halde neden?
- 3 gü
Saf sanmışlar seni 😅adam görmüş geçirmiş zaten 😅 böyleleri iyi temiz aile kızı isterler
Soran3 güÖrneğin anne oğul kız beraber denize tatile giderlermiş bikini giyerlermiş sonrasında babası dışında diğerleri Enişte teyze annesi içki içiyorlar Oğlunun sosyal medya hesaplarına baktım hep tatillerde gezmiş dolaşmış o eski sevgilisini annesi hiç beğenmiyormuş çok cıvık bir kızmış eski sevgilisini gördüm kız çok cırkındı bıraz yaşıda 27-28 gibş duruyordu beni ailesi övüyor sürekli güzel olduğumu söylüyor şaşırıyorlar
- 3 gü
Valla tepkini ve düşüncelerini sevdim kardeşim. maşAllah saana.
Duruşunu da sevdim..
Seni görmesem de karakterini sevdim mesela 😅
Ama çokta takıntılı olma sektör et düşünme hak etmiyor onlar senin düşünmeni
Soran3 güTeşekkür ederim takıntılı değilim kadın oturduğumuz yere çok yakın haliyle konuşuyoruz o yüzden sürekli gördüğüm için buraya sorup danışmak istedim
- 3 gü
Ricalar ve teşekkürler kardeşim. 🌸
İçki tüm kötülüklerin anasıdır. Uzak dur. 🌸
Haramdan uzak helale yakın..
Çapkın kişilerden de uzak dur. Kabarık olanlardan da uzak dur..
Olduğun gibi devam et yani 🌸 duruşun çok güzel
Soran3 güarkadaşıma söyledim bu devirde cinsellik yaşamamış erkek kalmadı bence geçmişine bakma görüş tanış dedi ben kabul etmedim bu durumu
- 3 gü
Genel olarak arkadaşın haklı ama genel olarak. Geçmiş geleceğin aynasıdır. 🌸
İyi yapmışsın kabul etme. 😅 maşAllah sana tü tü tü tü
Soran3 gü😅😅
Soran3 güYa annesi beni isterken kendisi hâlâ eski sevgilisini takip ediyor 😂 kızla benim aramda dağlar kadar fark var. Oğlunu bana yamamaya çalışıyor 🫠
- 3 gü
Heheeh 😅🌸😅 birazcık daha büyük olsan bende görücü gelebilirdim. Sigara harici kötü alışkanlık yok. 🌸
Çevreme kolu komşuya herkese sorabilirsin tek bir kişi kötü laf söz etmez. 😅
Evden işe işten eve 😅mahalle abisiyim çocukları gençleri korur kollarım hocalık yapmışliğimda var dua süre hadisi şerif dini bilgiler 😅
Helale harama dikkat ederim 2 sene oldu ayrı eve çıktım. Evime tek bir kız kadın getirmedim. 😅
Çok saçma eskisini takip etmesi ama her şeyi saçma sanki 😅
Evet doğru tespit yamamaya çalışıyor 😅 terbiyesizler 😅
Parayı bile reddediyorsun valla helal olsun sana 😅
Soran44 dkGüncele yazdım olanları
- 43 dk
Okudum hadi geçmiş olsun. 🌸Hatta gözün aydın. 🌸😅🌸
Kulağına küpe olsun hepsi. Genelde aileler hep iyi yönleri söyler göstermeye çalışır.
Evladım yavşuk gevşuk puşt demezler 😅
Soran34 dkAilesi yokki ortada annesi babası ayrılmış kültürleri çok farklı İzmir'de kendi başına yaşıyormuş işi ordaymış çalışıyormuş
- 31 dk
Allah Allah. Sana görücü gelen kimdi peki? Size görücü gelen kimdi? Sen efendi güzel insana ahlaklı insana benziyon, kendi benzerin ile ol. 🌸Kötü evlilikler ders olsun bizlere...
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bak açıklamanda ne güzel lisanı munasiple ifade etmişsin neden uymadığını ben insan evladi olarak ikna oldum bu aciklamana kendisi de ikna olucaktir diye düşünüyorum sonuçta orta da bir bağlayıcılık yok sıkıntı yok doğru yoldasın yardır gitsin
17 Yorumla
Soran2 güBenım düzgün bir kız olduğumu bildiği için oğluyla aramızı yapmaya çalışıyor kimse değişmez kültürümüzde farklı ona rağmen istiyor
Soran2 güHayır
Soran2 güArkadaşım diyorki bir şey olmaz zaten geçmişi olmayan erkek kalmadı git konuş görüş 8 yaş farkında ne var ki sen küçük müsün 22sin 18 değilsin dedi bende kızdım tartışır gibi olduk biraz beni umutsuzluğa sürüklüyor sanki tüm erkekler bu adam gibiymiş gibi.
Soran45 dkGüncellemeye baktın mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 güSeni ısrarla istemelerinin sebebi, oğullarını dizginlemek zaten. Öyle tipler doyumsuzdur, düzenli bir ilişki olsun kafasına girmiş ailesi ki oğlunu bu bataklıktan ancak karısı çıkartır düşüncesinde ama öyle bir şey olmaz. Alışmış, kudurmuştan beter derler. Kendini ve geleceğini yakma. İstemediğini ve beğenmediğini söyle. Israr etmeye devam ederlerse ortalığı aleve kov gitsinler. Adam olan laftan bi' kere anlar.
03 Yorumla
Soran44 dkDediklerin birebir aynısı çıktı güncele yazdım olanları
- 42 dk
Biliyoruz çünkü 😏 Adına sevindim.
Soran37 dkSağol böyleleri için boşanmak çok kolay gerçekten ben asla katlanamam direk beni boşardı ortada kalırdım iyi ki komşu herşeyi anlattı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 güKirmamaya gerek yok kırılırsa kırılsın hayatlarimiz uygun değil de hatta erkek or.. olmuşsun sen de yüzüne
17 Yorumla
Soran2 gü6 aylık sevgilisi varmış kız eve kadar gelmiş beraber olmuşlar annesi ağzından kaçırdı tabi kızla sonradan ayrılmışlar
- 2 gü
Çocuğu gönder gitsin
Soran2 güKocaman adam ya hesabıda herkese açık boy boy kendini atıyor sürekli geziyor 🤯🤯🤯 başka ülkelere gitmiş ordan hastalık kapmadan döndüğüne inanmıyorum
- 2 gü
Görücü usulünü boş ver kendin birini bulmaya çalış yaşın genç zaten
Soran2 güCiddi düşünen erkek yokki kimseyle görüşmek tanışmak istemiyorum annesi çok ısrar etti sevgili değiliz zaten
- 2 gü
Çok var da nerelisin ki sen
Soran45 dkGüncele yazdım olanları
Gizli Üye(30-35)1 güHer halti yiyip, temiz kız arayan tiplerden.
Sen kendin gibi, olanla daha mutlu olursun.
Bu anlattığınla evlenirsen, sen evi çekip cevirirsin.
O dışarıda yapacağını yine yapar.
Hiç sekmez, kendine yazık edersin.
Mal varlığı her şey değil. Sana saygı gösterecek eşin olsun. Parayı kazanırsınız.11 Yorumla
Soran43 dkmaalesef güncele yazdım dedikleriniz çıktı
Gizli Üye(18-24)1 güBu hikayede kendini değil de onu seçersen sanki üzülecek olan sen olurmuşsun gibi geldi. Bilmiyorum anlattıkların vs seni iyi anlıyorum ama bacım boş ver. Ne kadar durumu hali vakti yerinde biri olsa da yaşadıkları karakteri falan sana denk değil ve yaşın daha 22 gepgenç tertemiz pırlanta gibi kızsın
01 Yorumla
Soran36 dkÇok haklısın canım dedikleriniz birebir çıktı güncele yazdım teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)2 güBence kendini zorlamana hiç gerek yok. Birinin kötü olması gerekmiyor, yaşam tarzlarınızın uyuşmaması tek başına yeterli bir sebep. “Sizi tanıdığım için memnun oldum ama hayat tarzlarımızın ve gelecekten beklentilerimizin birbirine uygun olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden devam etmek istemiyorum, hakkınızı helal edin.” gibi sakin ve saygılı bir şekilde söyleyebilirsin. Fazla detay verip geçmişini sorgulamana da gerek yok.
01 Yorumla
Soran2 güBu sekılde soyleyecegım teşekkür ederim geçmişini sorgulamak değil amacım kültümüz farklı olduğu halde beni istiyor anlaşamayız açıkça net
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 güHerhangi bir şey hissetmediğini, kafa olarak uyuşmadığınızı vs söyleyip kesersin iletişimi. Yani insanları kırmamaya çalıştıkça sonunda kendi kendini kırabilir, psikolojini bozabilirsin.
02 Yorumla
Soran35 dkSöyledim bitti
- 29 dk
En doğrusu.
1 güNur Suresi 26. ayet:
"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır..."
Sen sabret senin gibi temiz biri karşına illaki çıkacaktır. Sen insanların ne dediğine bakma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haklısın bu tarz kişilerle evlilik zor özellikle içki içen ve içkili ortamlarda takılan biriyle evlilik zor
01 Yorumla
Soran2 güÇok çok zor olur bizim ailemizde hiç içende yok bana kötü geliyor içen içsin ama benim eşim içmemeli
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
2 güTeşekkürler, yaşam tarzınızı kendime uygun bulmadım. Başka kalıplara girip mutsuz olup mutsuz etmek istemiyorum. Bol şanslar önümüzdeki maçlara bakalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 gükırsan da olur hayatım düşünmüyorum demen bile yeterli açıklama yapmana gerek yok. hem yaşı da çok büyük
06 Yorumla
Soran3 güIsrarla beni istiyor
- 3 gü
annesi de işin içine girdiyse kaçç. oğlunu yamamaya çalışıyor. açıklama sana kalmış
Soran3 güKültümüz de farklı olduğunu bile bile beni istiyor bende senın gıbı düşünüyorum çok şey yaşamış ben birşeyler yaşamadığım için beni istiyor
- 3 gü
o da var ama eski sevgilisini takip ediyorsa bu adam seni değil onu istiyor
Soran3 gü1 yıldır ayrılarmış
Soran3 güO ona birşeyler veriyor 😶🌫️ ben o tarz bir şey vermem yaşamam bu yüzden bence o kızla geçiniyor yakınında tutuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 gükırma etme laflarını geç bana uygun değil yaşam tarzı dersin geçersin izahata gerek yok.
02 Yorumla
Soran35 dkDedim bitti
- 25 dk
hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 güBirinin kalbi kırılacak diye koca bir yaşamı feda edecek değilsin herhalde normal söyle evlenmeyi düşünmüyorum diyebilirsin mesela.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Eleman yapicağini yapmiş doymuş temiz kız ilçede hayatını kurucak amacı bu
01 Yorumla
Soran3 güÜstelik eski sevgilisiyle ayrıymış 1 yıldır. Ama buna rağmen takipleşiyorlar kızda 27-28 yaşında aynı üniversiteden mezun olmuşlar arkadaş grubundan bir kızmış ya bakıyorum kültür farklı kız farklı ben farklıyım kız onun arkadaşlarıyla dahi samimi pozlar vermiş ellerinde içki ben daha sigara içmemişim hayatımda hiç. Değişik annesi ısrarcı bile bile beni istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
3 güYaşam tarzının sana uymadığını söyle. Kırılırsa kırılsın boş ver. Uzatırsa engelle gitsin
06 Yorumla
Soran3 güannesiyle yüz yüze tanışıyorum
- 3 gü
Olsun sen gerçeği söyle
Soran3 güYa üstelik eski sevgilisiyle takipleşiyor kıza bakıyorum sanki ABD yaşıyor geniş özgür bir kız ben hayatımda sigara dahi içmedim annesi o kızı değil beni istiyor kültürlerimizin farklı olduğunu bile bile
- 3 gü
Önemli olan senin ne istediğin. Annesinin değil. Mutsuz olacağın belli. En baştan söyle derim
Soran3 güBugün gördüm fotoğrafları tabiki söyleyeceğim
- 2 gü
Hakkında hayırlısı olsun
İstemiyorum demek bu kadar zor olmamalı ya millet niye bu kadar çekingen anlamıs degilim.
08 Yorumla
Soran3 güAnnesi hasta yakınımda oturuyor sürekli de görüyorum 🥲 o yüzden buraya danışmak istedim
Soran3 güÜstelik eski sevgilisiyle ayrıymış 1 yıldır. Ama buna rağmen takipleşiyorlar kızda 27-28 yaşında aynı üniversiteden mezun olmuşlar arkadaş grubundan bir kızmış ya bakıyorum kültür farklı kız farklı ben farklıyım kız onun arkadaşlarıyla dahi samimi pozlar vermiş ellerinde içki ben daha sigara içmemişim hayatımda hiç. Değişik annesi ısrarcı bile bile beni istiyor
Soran3 güOğlunu yamamaya çalışıyor sankı
Soran3 güBen fotoğrafları bugün gördüm oğlunun böyle birisi olduğunu bilmiyordum
Soran2 güİstemeyeceğim içkisi var kız hayatı olmuş hastalık falanda vardır dertsiz başıma dert alamam üstelik ekstra 30 yaşında tüm olumsuz ozellıkler toplanmışken kariyeri parası umrumda değil
Gizli Üye(25-29)3 güHayatım uyuşmuyor de geç. Ne kırılması sen kırılasıya o kırılsın. Şimdiye kadar yaşamış beyimiz, 30 yasinda akli başına gelmiş şimdi birine kakalamaya çalışıyorlar. O slk sen olma
07 Yorumla
Soran3 güEvet çok şey yaşamış ben anladım sosyal medya hesaplarına bakınca 🥲
Cevap sahibi3 güZeki kızmışsın en azından kendinin farkındasın
Soran3 güarkadaşıma söyledim bu devirde cinsellik yaşamamış erkek kalmadı bence geçmişine bakma görüş tanış dedi ben kabul etmedim bu durumu
Cevap sahibi3 güSacma sapan konusmasin arkadaşın. Ben 26 yaşındayım yaşamadım mesela. Az da olsa var bisey yaşamayan insanlar
Soran3 güEvet birde bu anlattığım adamı hiç sevmedim anlaşamam asla
Cevap sahibi3 güBeğenmedim de geç ya evlilik bu bir ömür beraber olacaksın.
Soran3 güYa üstelik eski sevgilisini takip ediyor kız eve kadar gelmıs annesi evdeyken kadın kendisi söyledi o kız cıvıktı dedi kızla benim aramda çok dağlar kadar fark var. Oğlunu bana yamamaya çalışıyor sanki. Eski sevgilisinden de guzelım kız 27-28 yaşında ben genç olduğum ıcın annesi daha çok ısrar ediyor. Bazen diyor kı erkeğin 30 yaşında olması iyi falan 🤯 ama konuşacağım bu konuyu yaşı büyük olmaz diyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 güBirbirinize uyumlu değilsiniz, doğru yapmışsın. Araştırma yaparak ve açıkça söyle ona da olmaz.
04 Yorumla
Soran3 güIsrarla beni istiyorlar kültürümüz farklı olduğu halde neden? Örneğin anne oğul kız beraber denize tatile giderlermiş bikini giyerlermiş sonrasında babası dışında diğerleri Enişte teyze annesi içki içiyorlar
- 3 gü
gizli olmasna daha cok sey konuşurduk da hakkin da hayırlısı de. ekten baska bir seçeneğim yok
- 3 gü
geçmişe gereknlete bak tabi
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kırılacak bişey yok hayatını kendisi seçmiş. Bunları direkt söylemende bir sakınca yok
04 Yorumla
Soran3 güIsrarla beni istiyorlar
Soran3 güOğlunu bana mı yamamaya çalışıyor?
Gizli Üye(25-29)2 güMıy mıy uzatma hayatın söz konusu istemediği Ayşe kestirip at bunlar. Da kibarlıktan gebericek Artık içim bayd
04 Yorumla
Soran2 güSen iyi misin ya? Bugün gördüm fotoğrafları bugün öğrendim herşeyi
Soran2 güBu sebepten buraya sordum konuşmak ıcın konuşma
Cevap sahibi2 güSen ayıp olmasın diye evlen en iyisi bu safs@laklıla yolun öyle görünüyor
Soran2 güBilmeden konuşuyorsun şu sorudan bunu mı çıkardın? Annesi hasta evlerimiz yakın tanışıyoruz görüşüyoruz kırmamak adına ne diyeceğimi düşündüm buraya danıştım olay bundan ibaret tabiki evlenmeyeceğim bu kadar olumsuz özelliği varken ne yapacağım adamı?
3 gübu soruyu ona at başka bir şey demene gerek kalmaz
11 Yorumla
Soran3 gü😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)2 güOkuduklarim beni tetikledi 😬😬birde 30 yaşında morukla gencecik kızsın senin ne işin var
05 Yorumla
Soran2 gü30 yaşında ama çok yakışıklı 😬 tüm olumsuz özellikleri topladığı için red edeceğim bende ilk başta yaşından dolayı istemiyordum biraz şüpheli bakmıştım şu gördüğüm fotograflardan sonra asla olmaz
Cevap sahibi2 güEminim yamuk yumuktur bu arada benim 30 yaşında biriyle sevgili olmam için Michele morrone falan olması lazim
Soran2 güYamuk olsa bakar mıyım suratına 😂 187 mavi gözlü bayağı yakışıklıydı boylu falan
Soran2 güSevgili olmadım annesi herşeyi anlatıyor bana sevgiliyken kız arkadaşı eve gelmiş anladım orada kızla beraber olduğunu.
Cevap sahibi2 güGöreceli ben görmeden net bişe diyemem tabi. Bazen arkadaşlarımın yakışıklı diye övdükleri çocukları görünce çok tipsiz olduklarını farkediyorum
Gizli Üye(36-45)2 güKirmadan reddetmeye gerek yok uyumlu degiliz dicen konu kapancak. Cok aldatilirsin
015 Yorumla
Soran2 güNeden aldatılırım
Cevap sahibi2 güO hayati birakmaz adam sen pasif kalirsin
Soran2 güBen pasif birisi değilim öyle davranırsa kapıyı gösteririm kim olursa olsun.
Cevap sahibi2 güEvlendkten sonra oyle olmuyor
Soran2 güÜstelik eski sevgilisiyle ayrıymış 1 yıldır. Ama buna rağmen takipleşiyorlar kızda 27-28 yaşında aynı üniversiteden mezun olmuşlar arkadaş grubundan bir kızmış ya bakıyorum kültür farklı kız farklı ben farklıyım kız onun arkadaşlarıyla dahi samimi pozlar vermiş ellerinde içki ben daha sigara içmemişim hayatımda hiç. Değişik annesi ısrarcı bile bile beni istiyor
Cevap sahibi2 güAnnesi cocugu yola getirir vs diye bakiyodur. boş ver
Soran2 güBana yamamaya çalışıyorlar arkadaşım yine de konuş diyor ben kabul etmiyorum aldatılırsam benden yana sıkıntı olduğu için aldatılmam onun başka maceralar isteği başka kadınlar isteği yüzünden aldatılırım
Soran2 güAnnesine açık açık sormuş halam dostu var mı demiş hayır dedi.
Cevap sahibi2 güboş ver uzak dur terslemezsen anlamaz bunlar
Soran45 dkGüncele yazdım sonucu
Cevap sahibi41 dkBelliydi iste
Soran40 dkİzmir’de tek yaşıyormuş ne garip aileler var ya
Cevap sahibi29 dkYasayabilir ne alaka
Soran27 dkAnası başka şehirde hasta tek bırakmış kocaman evde kadına bir yardımda dahi bulunmuyor kadın emekli maaşı ile geçiniyor kadın arabasını satmış bunun hesabına yatırmış o parayıda yemiş kadına bakan yok ayakları tutmuyor çok üzüldüm kocaman şehirde paraları kadınlarla yiyor
Cevap sahibi23 dkVay be
Gizli Üye(25-29)1 güEvlenme konusunu düşünüyorsan ben seni tanımak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güOlmaz yürümez ilişki. Kendisi mi istiyor annesi mi anlamadım
00 Yorumla
2 gükızım sen canım kendi hayatın daha önemli şutla hey Allahım ya
021 Yorumla- 2 gü
saf salagı bulmuş oglan napcak tabi ister azcık akıllı ol
Soran2 güEvet annesi yamamaya çalışıyor
- 2 gü
naptın postaladın mı
Soran2 güHenüz konuşmadım
- 2 gü
Neyi bekliyon hemen basından def et
Soran2 güDaha yüz yüze görmedim ki yarın veya ertesi görürüm en son oğlum gelecek 2 hafta sonra dedi İzmirrde çalışıyormuş umarım denk gelmem yüz yüze
- 2 gü
telefonda konuş rahatsız oluyom de
- 2 gü
O arkadaşlarında bi zahmet sil o ne biçim akıl verme cahillerle takılms
Soran2 güTelefonla konuşulacak bir konu değil yanlış olur şimdi evet ya arkadaşım böyle dedi tartıştık biraz annesi söyledi bir kızla sevgili olmuş zamanında üni arkadaşıymış 6 ay boyunca çıkmışlar kız eve kadar gelmiş sanırım o işi pişirmişler belliydi yani kadın beğenmediğini söyledi cıvıktı o kız dedi
- 1 gü
direkmen iletişimini kes yüz verme bu tarz kişilere
- 1 gü
kendi saglıgın ve piskolojin daha önemli elin motor erkegini napcan
Soran1 güKültürümüzde farklı ya bunlar böyle kaç yaşında kocaman kadınlar bikini giyiyorlar bak yargılamaktan değil benı yanlış anlama lütfen ama bizim ailede yok böyle şeyler çok açıklar evlerinde boş içki şişeleri de gördüm vitrine koymuşlardı süs gibi garip yani ben öyle değilim bunların ağzından amin dahi çıkmıyor
- 1 gü
Iy kesin aleviler falandırlar bende sevmem
- 1 gü
Deki görüştügüm baska biri var de kurtul
Soran1 güyok ya alevi değiller ya dinden çok çok uzaklar
Soran1 güsanki cegennem cennet yokmuş gibi yaşıyorlar görsen şaşıp kalırsın
- 1 gü
ıh teyzemde böyle canım buldu hayatı maf oldu kızım sana bi ablan olarak söylüyorum sakın öyle bi hata yapma hayatın maf olur
- 1 gü
bu tarz kişiler nartist çekilmez ezikler senden çıkartır bütün horçınlıgıno degmez
Soran1 güYok ya ben bununla muhattap olmam hastalık taşıyordur bu yaş farkımızda çok ileride sıkıntı çıkar eski sevgilisini de takip ediyor yemediği halt kalmamış ben daha genç yaşımda böyle bir adamla olmam
- 1 gü
Mümkünse olma😂
Soran45 dkGüncellemeye baktın mı söyledim
Gizli Üye(18-24)2 güİçinde istek yoksa ve birşeyler itmişse seni kabul etme bence baksana yaşam tarzımız uyuşmuyor demişsin içinin huzuru kaçıyorsa sebepsiz değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 güOlmuyosa yok de nolcak ayıbı günahı yook ya zaman calmak daha gunah
016 Yorumla
Soran3 güÇekiniyorum
Cevap sahibi3 güYas kaç
Soran3 gü22
Cevap sahibi3 güBdjdjxjckc yok de annen desin nolcak be cekinme asla
Soran3 gühalamla tanışıyorlar
Soran3 gükendim konuşacağım 😶🌫️
Cevap sahibi3 güTamam ben de öyle kriter de yüksek malum fkskdhc
Soran3 güNasıl? Ne dediğini anlamadım
Cevap sahibi3 güYa kriterlere uygun olsun hani ben de öyle geçmişim temiz karşıdaki de öyle olsun isterim
Soran3 güzor benım gibi bırısını bulmak o yüzden aramıyorum sadece tüm olumsuz şeyler bu adamda toplanmış içki içmese 30 olmasa tamamda birde kızlarla yaşamışlığı var hastalık falan da taşıyordur belki başıma dert alamam umarım seninde karşına iyi birisi çıkar kalbine göre olur
Cevap sahibi2 güİş meslek var mu senin
Soran2 güSınıf öğretmenlıfı okuyorum
Cevap sahibi2 güBen de 4. Sınıfım sınıf öğr de :((
Cevap sahibi2 güSınıfçının sesi vs aldın mı
Soran2 güAlmadım ben daha yeni 2 sınıfa geçtim
Cevap sahibi2 güİyiiiii bakalııımmmmmmmmm
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Uyumlu değiliz diyebilirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
2 güİstemediğini belirt yeterli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beğenmedim de konuyu kapat
00 Yorumla
2 güGörücü usulünde kimsenin kalbi kırılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 güKibarca istemediğini söylersin
00 Yorumla İstemiyorum deyip geçeceksin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Beğenmedim de gitsin aws
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güBu ilişki yürümez ve asla kabul etmemelisin, bir şekilde reddet
00 Yorumla
2 güevlilik düşünüyorum. tanışalım. bakirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
3 güKalp kırmadan ne ya. Farklı insanlarız de bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güOglunu kaktırıyor erkektir yapar kafası
01 Yorumla
Soran2 güEvet kültürümüzde çok farklı anlaşmazlık çıkacak ya olmaz
Gizli Üye(18-24)3 güOkumaya üşendim özet gec
01 Yorumla
Soran3 güOkur musun ya 🥲🥲
Gizli Üye(25-29)2 güNe temiz güzel birisin. Uymuyor deyin anlarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 güSen ona deki sen benden iyilerine laiksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İsterse kırılsın...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hazır değilim dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güİstemiyorum diyerek
00 YorumlaDemi sevgilim var
04 Yorumla
Soran3 güHayır diyemem onu
Soran3 gübiliyorum
3 güİlgi radar nasıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi değerlerinin ve sınırlarının farkında olman gerçekten çok olgunca bir duruş ✨ Senin huzurun ve yaşam tarzına duyduğun saygı her şeyden önemli. Bu durumda hiç kendini kasmadan, tamamen kendi vizyonuna odaklanarak nazik bir açıklama yapabilirsin.
Ona veya ailesine yaşam tarzlarını eleştirmeden, beklentilerinizin ve hayata bakış açınızın farklı olduğunu, bu yüzden birbirinizi mutlu edemeyeceğinizi tatlıca söyleyebilirsin. Sonuçta evlilik aynı frekansta kalabilmek demek 💖
Peki bu durumu önce kendi ailene açıp onların desteğini almayı düşündün mü tatlım? ✨