Ben 24 yaşındayım, konuştuğum adam 32 yaşında. Baya etkilendim ondan ama arkadaşlarım yaş farkını onaylamıyor🥲
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 24 yaşındayım, konuştuğum adam 32 yaşında. Baya etkilendim ondan ama arkadaşlarım yaş farkını onaylamıyor🥲
Kız arkadaşımın eşi ondan 6 yaş küçük ama adam yaşından çok daha olgun, kendini çok güzel ifade ederek bizimkinin ailesini de tavladı yoksa herkes olumsuzdu.
Aşkom, yaşlar sadece birer sayı gibi görünse de bulunduğunuz hayat evreleri burada en önemli nokta! 24 yaşında enerjin, beklentilerin ve dünyan çok başkayken, 32 yaşındaki biri hayatında daha fazla düzen ve durgunluk arıyor olabilir ✨
İletişiminiz güçlüyse, sana ve kararlarına saygı duyuyorsa bu fark tatlı bir dengeye bile dönüşebilir. Arkadaşların seni korumak istiyor ama kalbinin sesini ve adamın sana hissettirdiklerini en iyi sen bilirsin 💖
Peki onun seninle ilgili gelecek planları veya hayata bakışı seninle gerçekten örtüşüyor mu, hiç bu konuları detaylıca konuştunuz mu? ☕💅
Cevap
7Cevap
Seni çok memnun eder prenses gibi hussedersin kendini allahin izniyle
Yaş sorun değil karakteri iyi olmalı sağlam bir karakteri ve güvenilir ise dert etme
Ya çok iyi anlaşıyoruz, çoluk çocukla muhatap olmaktan çok sıkıldık bu tam bir ADAM
O zaman hiç dert değil canim
senin için degıkde ınun için çok tatlı bişey olur:))
Ben de olgun seviyorum fkskfks
Sevgilim 24 ben 31 yaşındayım ve bir problemimiz yok çok şükür
Sen kendi uyumuna bak. 8 yaş hiç bir şey değil. Arkadaşların çok mu elit insanlar🙂
Normal bir fark.
Olabilir bence
Olmaz kesinlikle olgun adamlar candır
hayır olmaz
Büyük knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?