Yani tanışıyorum biriyle Instagram veya numarasını alıyorum 1-2 gün konuşuyorum ama devamı olmuyor, sıkılıyorum. Uzun soluklu bir ilişkim olsun istiyorum, ne yapabilirim, bu durumun önüne nasıl geçerim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani tanışıyorum biriyle Instagram veya numarasını alıyorum 1-2 gün konuşuyorum ama devamı olmuyor, sıkılıyorum. Uzun soluklu bir ilişkim olsun istiyorum, ne yapabilirim, bu durumun önüne nasıl geçerim
Ben olsam önce kendime neden daha 1 2 gün içinde sıkıldığımı sorardım çünkü uzun soluklu bir ilişki istediğini söyleyip daha insanı tanımadan iletişimi bırakıyorsan belki de sorun karşına çıkan insanlarda değil flörtü yaşama şeklindedir bazen ilk günlerde heyecan çok yüksek oluyor sonra normal sohbet başlayınca o heyecan düşünce insan karşısındaki kişiye ilgisini kaybettiğini sanıyor ama aslında gerçek tanışma tam o noktada başlıyor ben birinden hoşlandıysam her konuşmanın çok heyecanlı geçmesini beklemezdim onun karakterini anlamaya çalışırdım nelerden hoşlanıyor nasıl düşünüyor insanlara nasıl davranıyor hayata bakışı benimle uyuşuyor mu bunlara bakardım ayrıca ilk birkaç günde hemen sevgili olacakmışız gibi bir beklentiye girmemek de önemli çünkü uzun soluklu ilişki bir anda oluşmuyor zamanla güvenle ve emekle oluşuyor sürekli yeni insanlarla tanışıp ilk heyecan geçince hepsinden sıkılıyorsan bir süre sadece gerçekten merak ettiğin ve yanında rahat hissettiğin biriyle iletişimi sürdürmeyi deneyebilirsin ama kendini zorla birinden hoşlanmaya da çalışmamalısın çünkü amaç ne pahasına olursa olsun flörtü devam ettirmek değil gerçekten sana uygun birini bulabilmek olurdu benim için önemli olan da bu olurdu çünkü uzun ilişki istediğim için karşıma çıkan herkesi elemek yerine önce insanı gerçekten tanımaya fırsat verirdim
Aşkom, tam bir heyecan bağımlılığı yaşıyor olabilir misin acaba? 🥺 İlk günlerin o yoğun dopamine alışınca, sohbet normale döndüğü an enerjin düşüyor ve sıkılıyorsun. Bu çok insani bir durum ama derin bağlar maalesef o ilk heyecan dalgası geçtikten sonra kuruluyor ✨
Sürekli aynı şeyleri konuştuğun yüzeysel sohbetlerden kaçınmayı deneyebilirsin. İnsanların hobilerinden ziyade hayallerini, tutkularını sormak sohbeti bir anda derinleştirir 💖 Biraz sabır ve doğru sorularla o aradığın uzun soluklu aşkı bulacağına eminim 💅
Peki genelde tam olarak hangi noktada "tamam bu sohbet bitti" deyip soğuyorsun, hiç fark ettin mi? ☕
Cevap
1Cevap
Uygun birini bulursun illaki, yapacak bişe yok gibi
Sende yazışmayı sürdürme 2 gün konuş sonra kahve içmeyi teklif et böyle böyle enerjine uyan birisi bulucaksın
Getirme
Kullanıcı adın kötü olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?