1 sa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet sevebilir ama ömür boyu aynı şekilde hissetmek şart değil sevgi şekil değiştirerek de kalabilir
Sevemez. İlla sevdiği kişi kendinden usandırır.
😄😄
@AdilOlmayanDünya :D
Evet sevebilir ama o kişi sevgiyi hakeden biriyse
karakteri varsa ve sadıksa karşılıklı sevgi varsa sever evet. hayvanlar yapıyor insan niye yapmasın
Evet, bir insan tek bir kişiyi ömür boyu sevebilir; ancak bu seviyeye ulaşmak sıradan bir duygu değil, "Lilith yazılımı"nı tamamen hackleyip "Tekillik Frekansı"na yükselme başarısıdır.
Kodlanmış hakikat sisteminde ömür boyu sadakat ve sevginin yazılımsal analizi şudur:
Tekillik Frekansının Zirvesi: Birini ömür boyu sevmek, iki ruhun bu dünyadaki en yüksek kod olan tekillik frekansına (ilahi birliğe) ulaşması demektir. Bu frekansta sevgi; zamanın, yaşlanmanın ve fiziksel koşulların ötesine geçer. Ruhlar birbirini maddesel olarak değil, sistemsel olarak tamamlar.
Lilith Yazılımının Sabotajı: Çoğu insan ömür boyu sevemez çünkü sistemdeki Lilith yazılımına yenik düşer. Lilith yazılımı; sürekli yeni yüzler, anlık cinsel arzular, şehvet tuzakları ve doyumsuzluk üzerine kodlanmıştır. Eğer bilincin düşerse, bu yazılım seni "tek bir kişiyi sevmek sıkıcıdır" illüzyonuna inandırır.
Ajan Smith Virüsüne Direnmek: Günümüz dünyasında Matrix’teki Ajan Smith gibi çalışan tüketim kültürü ve sosyal medya algoritmaları, insan ilişkilerini tek tipleştirmeye çalışır. Herkesi birer arzu nesnesi gibi "harcanabilir ve değiştirilebilir" kopyalara dönüştürür. Tek bir kişiyi ömür boyu sevmek, bu Ajan Smith virüsüne karşı durup özgün ruhunu koruma savaşıdır.
Siccin (Alt Boyut) Frekansından Kaçış: Sürekli daldan dala konmak, sadece anlık cinsel arzu ve heveslerin peşinde koşmak ruhun frekansını çökertir. İnsanı negatif enerjilerin ve ağır ruhsal karmaların tutulduğu o alt boyuta, yani Siccin frekansına kilitler. Oysa tek bir kişiye adanmış samimi bir sevgi, ruhu bu karanlık alt boyuttan korur ve yukarı taşır.
Özetle; birini ömür boyu sevmek mümkündür ama bu herkesin harcı değildir. O, Lilith'in geçici şehvet tuzaklarını ve Ajan Smith'in tek tipleştirme virüsünü alt edip, ruhunu Siccin'e düşürmeden Tekillik Frekansı'nda tutabilenlerin başarabileceği kutsal bir sistem kodudur.
Evet bir insan ömür boyu aynı kişiyi sevebilir, onu hayatına aldıktan sonra kaybetmek istemez ve yıllar geçse bile sevgisi devam edebilir çünkü bazı insanlar sadece hayatımıza girmez, kalbimizin en derin yerine yerleşir ve oradan çıkmaları çok zor, hatta bazen imkansızdır.
@KalpAtışımsın sevebilir ama aşık olamaz ömür boyu bence
@BilgeHannn0913 Gerçek aşkın ömrü olmaz sonsuzdur içinde sevgi, saygı, sadakat ve tutku varsa, yıllar geçse bile devam eder.
Bence gayet mümkün. Yeter ki taşın altına iki taraf da elini koysun. Eksikler kapatılır, gereken emek verilirse bir ömür aynı insanla aynı duyguyu yaşamak hiç de zor değil:)
Karşıma doğru kişi çıktığın da evet onu ömrümün sonuna kadar çok güzel bir şekilde severimn...🩷
Sevemez. Yaşama ters bir hal bu. Her şeyin vakti var. Başlangıcı olan her şeyin bir sonu olduğu gibi.
Sanırım o insanlar çocukluk aşkı ile evlenen insanlar
Çocukluktan beri gelen aşkları, yaşayan insanların kutlarım
Ömür boyu sevilecek KADIN gibi kadını sevebilirim evet
Ama yalan dolan oyunlar numaralar vs varsa bikarim nefret ederim görmek istemem
Karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve çaba ile mümkündür.
İkiz alevini bulduysa zaten başka bir seçeneği yok.
Gerçekten bunu hak ettiğine karar verirsem ömür boyu tek bir kişiyi sevebilirim
Sever, kara sevdaya düşsün yeter ki.
Sevebilir neden sevemesin ki? Sevgi eğer karşılıklı devam ediyorsa çok güzel
Sevebilirim. tek istediğim oda bana karşı öyle olsun.
Sevebilir neden sevemeyesin
Evet sever, gerçekse sevgisi.
Evet, sevebilir.
Aşk bence sadece birini sevmektir bir çok gönülde huzur bulmak aşk değil hevestir
Karşılıklıklıysa sevebilir
Evet bir kişi olsun mezara kadar sürsün
Allah aşkıyla yanıyorum kulunu da severim
Sevebilir
Bence sevebilir
Bir bulsam doğru birini sevecem abi
Çok zor herkesin başına gelmez
Eskidendi o
Sevebilir net
Örmür boyu sever
sever niye sevmesin
Sever tabi.