Birini çok seviyorsunuz ama geçmiş ilişkilerini öğrendiğinizde bakış açınız değişiyor. Sizce geçmiş önemli mi, yoksa önemli olan bugünkü davranışları mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birini çok seviyorsunuz ama geçmiş ilişkilerini öğrendiğinizde bakış açınız değişiyor. Sizce geçmiş önemli mi, yoksa önemli olan bugünkü davranışları mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Etkileyebilir ama geçmişte ilişki yaşamış olması tek başına sorun değil. Ben daha çok o geçmişin bugüne ne taşıdığına bakarım; eski sevgiliyle hâlâ bağ, kapanmamış meseleler ya da güveni zorlayacak şeyler varsa beni rahatsız eder. Geçmiş geride kalmışsa ve karşımdaki insan bugünde netse, sırf eskiden bir şeyler yaşadı diye sevgimi azaltmam.
Etkilemez geçmiş.
Evet, etkiler. Sevdiğiniz kişinin geçmişte yaşadığı ilişkiler, yaptığı seçimler veya yaşadığı hayal kırıklıkları bugünkü ilişkinizi ister istemez etkileyebilir. Bazen insan kendini geçmişteki kişilerle kıyaslayabilir, güvensizlik veya kıskançlık yaşayabilir. Ancak önemli olan kişinin geçmişinden çok, bugün size nasıl davrandığıdır. Geçmiş geride kalmışsa ve aranızda güven, saygı ve sevgi varsa geçmişin ilişkinizi belirlemesine izin vermemek gerekir.
Bence de
güzel soru. geçmişi beni ilgilendirmez ancak sorduğumda ya da geçmişiyle ilgili bi şey gündeme geldiğinde yalan yanlış bilgiler konuşursa ve kafaya bi kere şüphe girince olmaz..
Aslında geçmiş önemli değil.. Ben umursamıyorum.. ama önemseyen kişi sayısı hala daha çok fazla..
Saçma sapan olaylar olmadığı sürece etkilemez
Geçmişiyle hesabını kapatamamış her erkek veya kadının yeni bir ilişkiye hakkı ve haddi olmamalı.
Geçmişine nefretle bakan kim olursa olsun başkasını sevemez.
Sevilmeyede hakkı yoktur.
Tabiki önemli. Soğuyup ayrılıyorum direkt. Başlarda sorarım zaten. Yok demesine rağmen sonradan açığa çıkması daha büyük problem onun için.
Bence de önemli
Etkiler önemli
Bence de
Kadının geçmişi erkeğin geleceği seninle nasıl olacak ve sana ne verebilecek o önemli bence
gecmisi de onemli, etkiler
Geçmişi çok dolu olmamalı.
Fazlasıyla etkiler
Tertemiz olmalı
Etkiler
Bence de etkileyebilir
Asla 🥰
Asla diyorsun da eğer sevgiliniz Uyuşturucu bağımlısı veya Sabıkalı olsaydı kabul eder miydin onu
Geçmişi kim umursarki
Öyle deme şimdi sevgilinin Sabıkalı olmasını ister miydin
şu an yaşıyoruz..
Tabii ki ciddi bir şey olmadı takdirde etkilemez fakat sevgilimin Sabıkalı olmasını istemezdim
Hakkın
Yok etkilemez
Etkiler.
erkegin geçmişi önemlidir
heleki sıkıntılı ailelerde yetişmiş erkekler iki geçmiş ilişkileri daha önemlidir 3 maddi durumlar maalesef etkiliyo ya da kötü alışkanlıklar kumar içki uyuşturucu sigara belki kabul edilir oda zor ya
Etkilemez
Yani sevgilin sabıkalı olsaydı kabul eder miydin
Hee öyle diyorsunnn. Etmezdim ya
Beni benden sonrası ilgilendirir...
Etkilemez
Biraz
E tabi