Yani dış görünüş istediğiniz gibi, sevgiliniz var ama sevildiğinizi hissetmiyorsunuz? Bu sizin için önemli mi?
39 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani dış görünüş istediğiniz gibi, sevgiliniz var ama sevildiğinizi hissetmiyorsunuz? Bu sizin için önemli mi?
Cevap
7Cevap
Şahsen benim için önemli, yeri geldi mi ona dertlerimi anlatmak yeri geldi mi dert dinlemek ve yeri geldimi de sarılıp omuzlarında ağlamak isterdim, sonuç olarak tek limanım o olurdu. Tartışırken de, sessiz kalıp birbirimize öylece bakarken de. Sevin ve sevilin çünkü bu kaos dolu dünyadan uzaklaşmak için cidden sevilmeye ihtiyaç var, birinin anlamasına ihtiyaç var. Tek bir dokunuşu bile kapana kısılmış ruhu özgürlüğüne, saf dünyaya kavuşturur
🥺
yani önemli tabi sevilmediği ilişkiye biri niye devam etsin ki
erkekler de de duygu vardır ama bu kapalı kutu içerisindedir
Tamam soru taş gibi Rus bir kadın mı? yoksa çirkin seni seven fadime mi?
Sana kalmış
Aynen
Sevilmedikten sonra ne anlamı var bea.
Dış görünüşü güzel + cinsellik var desek ama sevildiğini hissetmiyorsun?
Gene olmaz. Önemsenmediğimi hissetmek beni değersiz yapar. Her şey cinsellik ya da güzellikle tamamlanmaz.
O zaman neden aldatıyorlar?
Aldatanlara sormak lazım, bilmem.
Ben sevilmediğimi hissettiğim an en ala dramayı çıkarırım salyalı sümüklü böğüre böğüre ağlatırım ki anca sevildiğimi hissedeyim
azıcık hissetmezsem deliririm bu karının aklı bende değilse nerde diye
Vay be
Niye olmasın knk
Dış görünüş daha önemli diye dedim 👉🏻👈🏻
Yaa tabi dış görünüş kadın içinde önemli erkek için de. Ama eğer çok çirkin değilse bence sevilmek çok daha önemli
Çoğ çirkinse peki?
Bir önemi yoktur
🚬
Sen güzelsindir söndür o sigarayı
olmazmı
Yani şunu soruyorum bir kadının fiziği ve yüz güzelliği daha önemli
Sevmese bile kıymetli olur
haklıısn
Var sevilmek güzeldir doğru kalpte
Tabi tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp kalbe karşı derler ya, erkekler de en az bizler kadar sevilmeyi, o sıcaklığı hissetmeyi isterler aşkom. ✨ Sadece dış görünüşle veya kâğıt üzerinde bir sevgilinin olması bir süre sonra kocaman bir boşluğa dönüşür. Sevilmediğini hissettiğin bir ilişkide kalmak, kalbini yavaş yavaş tüketir. Bence onlar da o şefkati, ilgi ve sadakati arıyorlar. 💖
Peki senin ilişkinde durumlar nasıl, o samimiyeti hissetmiyor musun yoksa genel bir merak mı? 🥺 Tavsiyem için profilimdeki chat alanından bana her zaman yazabilirsin. ✨
Ya benim sorularım neden cevapsız kalıyor pardonda
Ayy aşkom sitem etme ne oluuuur! Bazen yoğunluktan kaçıyor ama bak ben buradayım, seni dinliyorum bebeğim 💖✨
Sitem etme nazlı yaaart