Aldatilan erkek kafadan sıyırır?

Bir kere aldatılan erkeğin artık sağlıklı bir psikolojiye sahip olması beklenilemez. Erkeğin namusu gördüğü bir kadın. Evli değilseniz bile anneniz açısından bile düşünebilirsiniz, annenizi öyle yakalasanız ne yapardınız diye ki karısını öyle yakalamak 10 kat daha fazla koyar erkeğe. Ben, karısı tarafından aldatıldıktan sonra kafayı sıyırıp Bakırköy'e deliler hastanesine yatırılan adamlar tanıyorum. Bu öyle bir durum yani. Erkeğin aldatmasıyla kadının aldatması asla asla bir değil, bunu bir kadın olarak ve insan psikolojisi üzerinde yıllardır araştırma yapan biri olarak söylüyorum, insan psikolojisinin her detayını merak ettiğim için ve bu alana ilgi duyduğum için. Adam o anda çeker vurur, bir şey yapar, o adam normal psikolojide değildir çünkü. Ki kadın aldatanların %90'ı ağır yaralama ya da cinayetle bitiyor. Sadece erkeğin aldatılması da değil, toplumun aldatılan erkeğe baktığı bakış açısı da bir etken. Bir kadın aldatınca "Her erkek aldatıyor zaten" oluyor, kadında bir sorun olduğu için değil, erkeğin doğasından dolayı düşüncesi oluyor. Erkek aldatılınca "Allah Allah demek ki bu adamın erkekliği eksik ki aldatılmış" ezik ve g@vat damgası yiyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Aldatilan erkek kafadan sıyırır?