Erkek arkadaşım beni seviyor mu yoksa kafasında ayrılığı mı netleştiremiyor?

Erkek arkadaşım kız şakaları ile beni kıskandırmayı, sinirlendirmeyi seviyor. Ben de bir gün çok sinirlenip onu azarladım, daha sonrasında bir gün boyunca bana yazmadı. Sebebi kırılmış bana, daha sonrasında ben de korkuyla ayrıldın mı benden diye sordum, o da böylesi daha sağlıklı olacaksa evet falan tarzında, böyle yarama tuz basacak şekilde cevaplar verdi. Ben daha sonrasında daha kötü oldum, uzun uzun açıklayıcı yazmaya başladım. Kavga etmeye çalışmak değil de onunla iletişim kurmak için ben çalışıyorum, yoğunum işte çabalayacağım tarzında konuştu sonra. Ama bir yandan da bunu içinden gelmeyerek yazdığı için ben bana dürüst olabilirsin hani, soğuduysan uzaklaştıysan ayrılabiliriz demiştim. Sonrasında bir öyle bir böyle olduğu için ben delirip iş yerine gittim, bundan şüphelendim çünkü artık telefonuna bakma ihtiyacını da hissettim. Sonrasında korktu tabi, başta vermek istemedi. Baktım biraz, her şeye bakamadım. Arkadaşına bir gün önce yuvamı kurtarmak istiyorum diye mesaj atmış, sonrasında ayrılık mesajımızı atıp işte bitti sonunda tarzında bir şey yazmış. Yanına gittiğimde de ben zaten senden dün ayrılmıştım dedi. Ne istediğini, ne düşündüğünü anlamıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Bana diyor ki sen diyor sinirlendiğinde o insana dönüşüyorsun ama beni o insana dönüştüren oymuş gibi hissediyorum artık. Adam mısın sen, beni yarı yolda bırakıyorsun dedim. O cümlene takılmış. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Erkek arkadaşım beni seviyor mu yoksa kafasında ayrılığı mı netleştiremiyor?