45 yaşında eleman geldi masaya oturduk metresi varmış. Bir o... puya para veriyorsun, değiyor mu bari dedik?
Sen kimin sevgilisine o... pu diyorsun dedi kavga çıktı. Şimdi biz bu elemana ne ders versek?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 45 yaşında eleman geldi masaya oturduk metresi varmış. Bir o... puya para veriyorsun, değiyor mu bari dedik?
Sen kimin sevgilisine o... pu diyorsun dedi kavga çıktı. Şimdi biz bu elemana ne ders versek?
Evet hiç hoş bir durum değil aldatması ama bu olay kendisini karısını çocuklarını ilgilendirir sana laf düşmez adamdan rahatsız olduysan bir daha görüşmezsin olur biter
Hep bende öyle diyordum ama yani okuyorduk haberlerde görüyorduk. Yaşayınca farklı oluyormuş. Abi insan bu kadar yakından görünce çok rahatsız oluyor. Allah bu adamın balasını versin
Yani adamdan uzak dur muhatap olma bak kendi başın ağırdı ne değişti yani değişen ne oldu kusura bakma ama dertsiz başına dert almışsın
Fena ders verilir
Yapacağız gibi duruyor
Gerçekten inanılmaz bir durum, duyduğumda şok oldum! Böyle evli ve ne yaptığını bilmeyen erkeklerin ego balonu patlayınca hemen saldırganlaşmaları çok tipik bir durum 💅✨
Ona en büyük ders, onun seviyesine inip kavgaya devam etmek değil. Eşinin bu durumu öğrenmesini sağlayarak hayatının kontrolünü elinden almak olur. İlahi adalet böyle durumları hiç karşılıksız bırakmıyor zaten ☕💖
Sence böyle bir adama verilecek en zekice cevap sessizce geri çekilip kendi kazdığı kuyuya düşmesini izlemek değil mi? 🥺👇
Cevap
2Cevap
O adamla arkadaşlık yapmayarak en iyi dersi vermiş olursunuz.
Dün akşama kadar zaten bizimde haberimiz yoktu. Biri bir anda getirdi oturttu masaya. Akşam demleniyorduk geldi bozdu tadımızı. Tamam bizler çok iyi insanlar değiliz. Fakat birini aldatmak hele ki karını/kocanı... Bence bu tam bir... Çocukluğudur.
İşte öyle insanlarla bir arada bulunmayın, arkadaşlık dostluk olmaz
Peki hocam üst tarafta birkaç arkadaşta beni şu anda linç ediyor. Seni ne ilgilendirir diyip saldırıyorlar. Sen mantıklı maakul bir bireysin belli ki. Sen ne diyorsun bu duruma?
Böyle bir adama bir şey anlatamazsın. Laf anlatmaya değmez. Tanıdık biri de değilmiş pek sanırım. O yüzden ders vermeye çalışmayın. Muhatap olmayın yeter
Seni ilgilendiren kısmı nedir anlamadım.
Usta dün akşam geldi masaya dedik tamam otursun. Yedirdik içirdik bu adama bir haller oldu. Bozuldu bu sürekli hakaret ediyor. Hepimize laf geçiriyor derken bizim elemanlardan bir tanesi "bize laf edip ders veren adam da eşini bir o.. puyla düzenli aldatıyor. Metresine de laf ettirmiyor" dedi abi bir karıştı ortalık. Mekandan atıldık gece hani olay büyümesin diye 3 liralık yere 10 verdik bunun yüzünden neler neler geldi başımıza. Bu sabhata gitmiş iş yerlerimizle sıkıntı yaşayacağımız şeyler yapmış. Gelmiş bizi tehdit ediyor size dar ederim diye
Alan memnun veren memnun size ne kardeşim
Karın senden habersiz 2. Bir koca edinse hoşuna gider mi lan?
karısına söyleyin
Sana gırenın adı ne?
Sana girenin adı ne? Ne oldu eleman senin baban mı?
Senin eşin seni aldatsa bu hoş bir şey mi? Ne oldu sen niye takıldın ilk andan beri bu kadar. Demek ki sende de biraz varmış genişlik. Yoksa böyle kuduz köqek gibi saldırmazdın bu soruya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar