Hiç ex gibi değiliz adam birkaç hafta geçiyor yazıyor geri dönmeye çalışıyor ama artık bitti ben başkasından hoşlanıyorum tabii o bunu bilmiyor
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç ex gibi değiliz adam birkaç hafta geçiyor yazıyor geri dönmeye çalışıyor ama artık bitti ben başkasından hoşlanıyorum tabii o bunu bilmiyor
Adamı yedekte mi tutmaya çalışıyorsun anlamadım. Ex zaten… kibar olsan ne olur kaba olsan ne olur. Yenisi olmazsa diye bence direkt söylemek istemiyorsun. Ama eski kapıları kapamadan yeni kapılar açılmaz.
Söylemek istemiyorum çünkü manyak başkasını seviyorum diyince de daha çok sarıcak engelle diyeceksin bu sefer de karşıma çıkıcak
Ghostla hiç muhatap olma. Cevap verme. Bakalım ne yapacak. Engelleme ama o zaman iyice merak eder. Arada bırak kafası karışsın.
Ha bak bu olabilir canım sağollll
Kendi yoluna bakmak istemen o kadar haklı ki ✨ Sen zihnini ve kalbini çoktan yeni heyecanlara açmışsın bile 💖
Bu durumu uzatmadan çözmek için net ama nazik bir sınır çizmelisin. Ona artık geçmişe dönmek istemediğini, hayatında yeni bir sayfa açtığını ve bu iletişimin ikinize de iyi gelmediğini söyleyebilirsin.
Kendi hislerinden emin durursan o da pes edecektir 💅 Sen yeni heyecanının tadını çıkar, peki hoşlandığın kişiyle durumlar nasıl gidiyor? ☕
Cevap
1Cevap
Söylemezsen gitmez naz yapıyosun sanıyor kuvvetle muhtemel
Başkasından hoşlandığını söyle
O zaman daha çok sarar bu manyak
Yaşı büyük mü senden
Yoo 1 yaş küçük
Yaşlar kaç ki
Ben 20 o 19
Sevişme oldu muu
Yes
Onu unutamamış demek ki
Fiziğin çok güzel o zaman ssjsjsm
Bilmiyorum fiziğim de normal ya sadece ben ilişkide fazla rahatım sıkmam belkş ondsn dır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?