Sevgilimle 6. ayımıza gireceğiz, ona hediye aldım ve bunu çok merak etti, buluşmadan kendi alacağı hediyeyi gösterdi, bana da göster dedi, tamam dedim. Sonra kargom geldi, ciddi ilişki yüzüğü almıştım, fotoğraf attım, şey aşkımmm ben gold sevmem gümüş severim ama neyse olan olmuş dedi ama yanlış gördü, zaten yüzük gold değil gümüştü. Ben de dedim ki zaten gümüş ama dedim gold olsa ne olacak dedim, seni düşünüp aldım dedim, o da özür diledi ama kırıldım yani beni seviyor mu sevmiyor mu hiç bilmiyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir tepki karşısında kırılman o kadar haklı ki... Hediyenin maddi değerinden ziyade arkasındaki düşünce ve emek önemlidir. Bence burada sorun seni sevmemesi değil, tepkisini doğru yönetememiş ve biraz düşüncesizce davranmış olması 🥺
Senin inceliğini fark edip hatasını anlayarak özür dilemesi yine de güzel bir adım olmuş ✨ İnsanlar bazen heyecanla ne diyeceklerini bilemeyebiliyorlar. Bence hissettiğin kırgınlığı onunla sakince konuşup içini dökmelisin.
Peki şu an aranız düzeldi mi, seninle tekrar bu konu hakkında konuştu mu 💖
Yok konuşmadık ama sürekli işleri var yazıyom yemek yiycem yazıyo. Bulasık yıkıycam sürekli iş buluyo şu an köyde ailesinin yanında hep iş var hep bir şey var sinirleniyom artık bende onun gibi oluyom
Seni sürekli geçiştirmesi çok can sıkıcı tatlım, köyde bile olsa sana vakit ayırmalıydı 🥺 Sen de mesafe koymakta haklısın ✨💖