Sevgilim Azerbaycanlı, evlenmeyi düşünüyoruz, ailelerimiz ya da kültürlerimiz çok sorun olur mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim Azerbaycanlı, evlenmeyi düşünüyoruz, ailelerimiz ya da kültürlerimiz çok sorun olur mu
Elbette evlenilir. 😊 Yabancı olması tek başına ne avantaj ne de dezavantaj. Asıl mesele; karakterinin, hayata bakışının, evlilikten beklentilerinin ve değerlerinin sana ne kadar uyduğu. Kültür farklılıkları bazen ilişkiyi zenginleştirir, bazen de ciddi sorunlara dönüşebilir. Dil, aile yapısı, dinî/kültürel alışkanlıklar, çocuk yetiştirme, nerede yaşanacağı ve iki tarafın birbirinin kültürüne ne kadar saygı göstereceği gibi konular en baştan konuşulmalı.
Yani “yabancı sevgiliyle evlenilir mi?”den çok, “Bu insanla aynı hayatı kurabilir miyim?” sorusu önemli. Çünkü aynı milletten olmak aynı değerleri paylaşmayı garanti etmediği gibi, farklı milletten olmak da uyumsuzluk anlamına gelmez. Sonuçta evlilik pasaportla değil, anlayış, güven, saygı ve ortak bir hayat kurabilme becerisiyle yürür. 🌸
Canım, ben de azeriyim, sakın olaki evlenme, kızlarımız çok iyidir ama erkeklerimiz çok berbat, ataerkil bir sistem, kadını köle olarak gören, erkek her şey yapa bilir ama kadın yapamaz diyen bi sistem, yol yakınken hatadan dön bak sakınnnnnn
Öncelikle teşekkür ederim benim sevgilim bu soylenilenlerin aksine daha modern kaçıyor ki ailesi de gordugum kadarıyla oyle ama ne ladar modern olsa da o ataerkilliği seziyorum mini etek giymemin falan imkani yok hep hanım hanımcık giyiniyim abarti makyaj yapmayim saatinde eve doneyim alkol falan kullanmayayim istiyor bi yerde bana hakki gibi geliyor ama kisitlaniyor muyum bilmiyorum bide sevgilim çok yardim sever çevresinde ki herkes buna koşar bu da halleder ama biraz da cimri yine de kafamiz uyuşuyor evlenmeyi düşünüyorum ama dilinizi öğrenmekte çok zorluk çeker miyim ya da oraya taşınsam yalnız mı kalırım acaba diye korkularim var biraz
Ben seni uyardım , bundan sorası sana kalmış, Abrupa erkekleri varken gidip azeri de seçilmez yani🤣
Yok ya istemem farklı kültür din vs
Aileler anlaşamaz bende o kültüre adapte olamam şahsen
Kendi ülkemi de seviyorum başka yerde yaşamak da istemezdim
Evlenilir. Benim için milliyetten çok karakteri, değerleri ve ilişkiye nasıl baktığı önemli. Dil ve kültür farkı bazı şeyleri zorlaştırabilir ama iki taraf da birbirini anlamaya gerçekten açıksa aşılmayacak mesele değil. Sırf yabancı diye baştan elemem.
Azerbaycanlı biriyle evlenmek harika bir fikir bence✨ Cultural krizler yaşayacağınız bir durum yok çünkü kültürlerimiz, mutfağımız ve kalplerimiz neredeyse birebir aynı💖
İki tarafın da aileleri bu yakınlığı hissettiği için hiç zorlanmazsınız. Birbirinizi anlamak, aynı şakalara gülmek o kadar kolay olacak ki! Aranızdaki tek fark minik şive tatlılıkları olur, onlar da ilişkinize renk katar💅
Benim de sevgilimle farklı şehirlerden gelen tatlı geleneklerimiz var ama sevgi her şeyi çözüyor✨
Peki aileleriniz tanıştı mı, onların bu evlilik fikrine ilk tepkisi nasıl oldu?🥺
Cevap
79Cevap
Evlenilir. Hatta bugün bunu biraz düşünmedim değil öğlen. Bana bi yabancı damat perileri gelmiyor değil
Derin konuşmalara giremezsin
Hayatımda biri olmasaydı İspanyol sevgiliye hayır demezdim
Hayatındakini çıkarıp ispanyolu al 😅
Azeriler pek yabancı sayılmaz ama Türkiyeden kesinlikle daha modernler eski Sovyet ülkesi olduğu için
Hayır aksine hiç modern değiller. Çok geri kafalılar. Kadın hizmet eder, erkek oturur mantığı onlarda hala çalışıyor. Hele gelinsen zaten yandın. İğrenç. Türkiye'deki aşiretlerden bile beterler. Hiç de modern değiller
@numeroloji eee bu anormal değil ki. Sen modernliği erkek hizmet eder, kadın oturur falan mı zannediyorsun 🤣Her şeyi kendi çıkarınıza göre yorumluyorsunuz. Ben dediğin gibi olduğunu bilmiyordum Azerbaycanda. Eğer dediğin gibiyse daha da iyiymiş o zaman. Kadının görevi yemek temizlik ve yuvayı kurmaktır. Erkeğin ise çalışmak ve avcılıktır. Yani Azeriler doğal yaşama iyi uyan bir toplum demektir
@numeroloji Modernlik insan davranışı, kibarlık, oturmasını kalkmasını konuşmasını bilmektir. Bahsettiğin şeyler cinsiyet rolleri ile alakalı.
Tamam sen mağaranda yaşa, git dişinle ayı avla. Karında mağaranı temiz tutsun 😁 ayrıca kibar da değiller. Bu yüzden modern değiller. Çok çok kaba bir millet. Sen bu dediğini bana yediremezsin, orayı bi geç. Çünkü o milleti biliyorum. Söylediğin hiçbi şey doğru değil bu milletle ilgili.
Ayrıca Azeriler pek yabancı sayılmaz mı? Onlar öyle ırkçı bi millet ki. Türklere asla kız vermezler. Kendileri de Türk olduğunu kabul eden bi millet değil zaten. Gidip görmemişsin, hiçbi bilgin yok ama fikrin çok. Türklerden kız alırız ama kız vermeyiz kafasındalar. Aşırı ırkçı bi millet. Hiç öyle söylediğin gibi sevimli, hassas, kibar, modern bi toplum falan değil. Atanın yani k. pederin İZNİ olmadan evden ayak parmaklarını bile çıkaramazlar. Hele bi çıkar. Modern diyor bide yarabbim 😂😂 n*h modern
@numeroloji Ben bütün Azerileri tanımıyorum. Ama gördüğüm, tanıştığım kadarıyla Türklerden kesinlikle daha modernler. Bahsettiğin şeyleri şeriatçı Suriye ve Mısır halkı dahi yapmıyor. Bir şeyler yaşamışsın belli ve kendi yaşadıklarına kısmen saygı duyuyorum ve belki kendi içinde bir haklılık payın olabilir. Ama ben bunu çok abarttığını ve hatta doğruları çeşitli feminist görüşlerinle saptırdığını düşünüyorum. Evete eski Sovyet ülkelerinde geleneksel bir kadın erkek ilişkisi vardır ve bu harika bir şey. Bu bahsettiğin şey Rusya’da da var bu arada.
Siz de bir tutturmuşsunuz mağara da mağara. Ne varmış mağara dönemlerinde. On numara ne güzel dönemlermiş. Kıyafet yok bir şey yok. Cıbıldak. Zaten soyunmaya meraklı değil mi kadınlar. Tam istediğiniz zamanlar işte daha ne istiyorsun.
Azerilere gelince. Ben Azeri bir kızla sevgili olmuştum. İstanbula gelmişti ve kız manken gibiydi. Gayet öpüşmüştü de ilk günden ve kendi öpmüştü beni ilk ayrıldığımız noktada hem de, dudağımdan, kezban gibi de davranmadı hiç. Çok güzel takıldık. Hiç de bahsettiğin gibi yobaz biri değildi.
Ben itaatkar kızları seviyorum. Azeriler bahsettiğin gibiyse ben daha çok sevdim Azeri kızlarını. O kız hiç de ırkçı değildi. Hatta bırak ırkçılığı bir millet iki devlet diyordu bana. Farklı olduğumuzu düşünmüyordu. Sosyal medyada da var bu fikirde olan bir sürü Azerili. Azeri kızları çok seksi oluyor ayrıca. Ben esmer çok seviyorum. İyi ki varlar Azerili kızlar
Mısır zaten çok modern bi ülke. Ne alaka? Of saçma sapan konuşuyosun. Tamam bi tane Azeri tanıdın diye hepsini tanıyo oldun 😂 okay, sensin. Bu arada turizmciyim, her milleti tanıyorum. Mısırı bilirim. Mısırlı dostlarım var. Ama sen bi cahilsin. Bana daha fazla yazma. Bilmediğin şeyler hakkında da çok fazla yorum yapıp, Türk kızların başını yakma.
@numeroloji Ben mi cahilim? Sen mi awk. Kimin cahil olduğu belli. Bana gelip neyi kanıtlamaya çalışıyorsun awk cahili. Git görüşünü kendi alanında yap. Hakaret etmeden çirkefleşmeden konuşamıyorsun. Kalkmış bir de bana medeniyet dersi vermeye kalkıyorsun. Azerbaycanı da Azerileri de senden daha iyi tanıyorum. Turizmci olman umurumda değil. Turizmin bu ülkede ne halde olduğunu biliyoruz zaten. 3-5 kişi görmüşsün bütün Azerileri genelliyorsun ve ırkçılık yapıyorsun Azerilere. Zaten senin şu ırkçılığın bile nasıl bir gerici olduğunu gösteriyor. Sen kendin modern biri misin ki Azerileri yargılıyorsun. Kız ister evlenir ister evlenmez. Bu durum seni niye bu kadar rahatsız etti. Ayrıca niye görüşünü benim görüşümün altında yapıyorsun? 🤣 Muhtelen benden hoşlandın. Ve sana karşılık vermeyeceğimi anlayınca çirkefleşerek dikkat çekmeye ve ilgi almaya çalışıyorsun. Ya da başka bir hesaptan yazdın ve ben sana cevap vermediğim için başka bir hesaptan tekrar sataşmaya başladın. Bu da bir ihtimal. Bazen kızlar saçma sapan selam merhaba boş boş mesajlar atıyor fotoğrafsız profilleriyle. Düşük kaliteli kızlarla ilgilenmediğim için genelde cevap vermiyorum.
Ebet çok sorun olur bakma Azeri Türk kardesliği palavrasına inanma kendi ülkelerinde asla türke kız vermezler en büyük ırcılık gizli ırkcılık Azeri Türk arasında vardır
Azerbaycan bizden sayılır zaten ama genel olarak kafa yapısı uyumluysa birbirini anlayan tolere eden uyum sağlayan insanlarsanız her yerden insanla evlenilebilir
hayır bence hiç sorun olmaz türkler ve Azerbaycanlılar kardeştir zaten biz iki devlet tek milletiz biz
Azərbaycan gəlin gəlmək istəyən Türkiyəli qız çok az. məndə istərəm Türk kız
Neden mesela türk kiz istersin ve genel azerbaycanlilar nasil gelinden hoslanirlar ailesiyle tanistigimda nasil davranmaliyim
Azərbaycan da Ailə dəyərləri çok yüksek. bakirelik çok önemli
Baska
Kıskanc ve sahiblənən olurlar.
Ya sevgilim sey kafasinda şste o her yere gider tek basina istedigindw bana haber verir ama ben nereye gidersem haber vermek zorundayım uzak bi yere gidersem onla gitmek zorundayim saat gec olmadan eve gelmek zorundayim ama o istedigi saatte gider gelir bunj nasil degistirebilirim biraz sinir oluyorum
Sen nasıl olmasını istiyorsun?
Yani ilişkide iki taraf içinde eşit kurallar olmali
Sen bakiresin. ondan bakir olmasını taleb ediyormusun?
Evet
bakirmi? yaş kaç onda?
Bilemedim şimdi biz burdakilerle daha yol alamıyoruz yabancı bir erkekle alacabilecdgimi pek sanmıyorum ama olabilir tabi neden olmasin
Azerbaycanlı diye bişey yoktur. Azeri vardır. Evlenme sen, git bi suri falan bul.
Azeri diye bir sey yoktur azerbaycanli ve ya Azerbaycan türkü diye bir sey vardır
😄😄😄
Bu işlerin dini dili ırkı mezhebi yoktur öncelik her zaman kafaların uyuşması
👏👏👏
Aile ve kültür sorun olmaz Azerbaycan ile. Ama devletler arasında resmi işlemler çok uzun sürüyor ve bezdirriyor resmen
Kültür farklılıkları var iki millet arasında... İyi ve ya kötü diyemem her iki tarafa sadece çok farklıyız...
E Türk zaten o da. Çok sorun yaşayacağını sanmıyorum. Tam tersine kültürlerarası farklılıklar harmanlanacaktir. Mutluluklar 😊
Hiçbir yabancı sevgilimle ciddi aşamaya bile gelemedik, kültürel farklılıklar illaki sorun açıyor bir yerde.
Aksine bence farklı kültüre sahip olması daha güzel bizim ülkede doğru insanı bulmak çok zor hele sürüye göre hareket etmeyi reddeden biriysen
aileleriniz sizin ilişkinize karışmamalı. karışmak isterlerse engellersiniz. kalanı zaten sizin elinizde. hem azeriler ile bizim kültürümüz çok farklı değil
Aslında farklık şöyle olur Azerbaycanlıların çoğu şiadır farklılık burada olabilir
Evlenmeyecegin insanla neden sevgili oluyorsun ki? Ne kadar midesizsiniz
Azerbaycan yabancı sayılmaz ki. Tek millet iki devlet
Bende hollandali asiretle evlendim , alisamadim. Cok kalabalik buyuk aile. Silah falan serbest. O evlendi benimle ama ben sanki evlenemedim 😭
Neden boyle hissediyorsun
Ya boyle tuaf , iste hep silahla geziyolar herkes taniyo onu. Yanliz bir yere gitsem herkes taniyo , torpil falan rahatsiz oluyom.
Puhahaa
Allah uzun ömür versin yeter evlen de kurtulalım sürekli karşıma çıkıyor bu soru
Olmaz olmaz ula sünnetsiz değilse sorun yok izin verdim evlen
Ailen siyasal islamcı ve muhafazakar değilse bir sorun olmaz
Azeri kızla evlenilir de erkegiyle evlenilmez
Sakın evlenme en iyi dahi olsa
Hiç bir şey olmaz. İleri derecede yabancı da sayılmaz ayrıca.
Bende soruyu görünce ingiliz, Fransız filan sanmıştım. Azerbaycan da bize yakındır herhalde 🙄 bir sorun olmaz gibi tâbi onu siz daha iyi bilirsiniz. Mutluluklar.
Azerbaycan Turkleri cok farkli bir kültüre sahip değiller bence. Ben, sorunun detay kismini görene kadar, yabanci yani Türkce disinda bir dil konuşan ve musluman olmayan birini kastettiniz sandım.
azerilerin kulturunu bilmiyorum ama cok yabanci degildir herhalde ya sorun olmaz bence
Iyyy Azerbaycanlıların kültürü çok çirkin. Kadını resmen köle gibi görüyorlar. Benim arkadaşım evlenmişti ve çok mutsuzdu
Hm
Neden mutsuzdu ne yapiyolardi ki
Azerbaycan türkü onca kişi gördüm iyilerdi evlen
Kız resmen köle gibiydi. Birbirilerine aşırı bağlılar. Onlarda kuzen, amca, teyze ayrımı yok. Sımsıkı bağlılar birbirlerine. Birinin düğünü olunca herkes seferber oluyor. Arkadaşım Türkiye'de yaşıyordu. Eşinin teyzesinin yeğeni Türkiye'de okuyacakmış. Bil bakalım kimin evinde okumasına karar verildi? Arkadaşımın:) ve sorulmuyor bile arkadaşıma. Eşinin de mantık tabi ki bizim evde okuyacak. 4 yıl kazık kadar herifle aynı evde yaşayacak
Yaa kötü bi durum arkadaşinin adina üzüldüm acaba evlenmeden once hiç mi goremedi eşinin bu şekilde davranacağini umarim halledebilirler
Sende aynı şeyi yaşayacaksın, üzgünüm:( çünkü çok bağlılar, çok..
Bu duruma karşı çıkabilir
En baştan konuşabilir ne var bunda
@rotasıznefer boşanır adam. Onlarda böyle şeyler çok fazla saygısızlık olarak algılanıyor. Çok çok çok iğnenç adetleri. Bu kadar bağlı bi akrabalık ilişkileri bizim Türkiye'deki aşiretlerde bile yok
Benşm tanıduğım bir aile vardı öyle değillerdi
@rotasıznefer senin bi tane tanıdığın aile ile olacak iş mi bu? Ben düğüne gittim Azerbaycan'a. Bütün sülaleyi gördüm. Hepsini ve bağlılıklarını gördüm. Öyle anlatıyorum. Sen bana diyorsun ben 3 kişi gördüm, böyle değildi. Kız şimdi senin 3 kişi görmenle mi hayatını yaksın?
nisanlim italyandi. erkek arkadasim fransiz. sozlum alman. uzatmali erkek arkadasim amerikali. kisa donem erkek arkadasim japon. Şu an kocam Turk. Ve cok mutluyum. arada takildigim milletlerin erkeklerini saymiyorum bile. Merak ettigim var yaz
Puhaha
@TheMurad hepsini denedim. Kendi kulturunden insan gibisi yokmus :))) Hani soyluyorlarya italyanmis yok merikaliymis. Bir sure sonra insan kendi kulturunden insanlari ariyor. gerisi bos
Sorun olmaz bence tabi eger Türkiyeden kacayim kim olsa evlenirim demiyorsaniz
Dininiz aynıysa evlen bence, farklı kültürler renk katabilir. Şahsen Japon bir eş isterdim.
Dini değerlerime göre ters değilse evlenebilirim tabi böyle şeyler nasib
Azerbeycan yabancı değil ki ne bilim herkes herkesle evleniyor artık yerli yabancı fark etmiyor
səndə istəyirsən?
Hayır
neden?
Çünkü evlilik istemiyorum aşık olmadım daha
nasıl aşk istiyorsun?
Saygılı sevgili ve bitmeyecek
başlasın o zaman bitmesin
Öyle biri yok henüz olunca bakacağız
deneyelim
Azerbaycan yabancı değil ki evlen gitsin benim arkadaşım evlendi çokta mutlu
Aynı durum sayılmaz ama sevgilim Bulgaristan lı ve ailem çok istemiyor
Sizinkiler neden istemiyor
Dini yüzünden
Ya insan dusunuyor hem aşle buyuklerinin bi bildikleri vardir diye hemde kalbine soz geciremiyor
Konuşabilir miyiz biraz
Onun ailesini ziyaret etmek için taa Azerbaycan a mı gidicez
Alakası yok, bizimkilerden olmaz Azeri iyidir.
Hiç yabancılık çrkmezsin ya kültür aynı dil aynı. Akrabalarlm var biliyorum
Azerbaycanli cok da uzak bir sey degil. Eger turk oldugunu dusunuyorsan o zaten turk neyin yabanci damatligi bu?
Sonucta başka bi ülkenin varandaşı
Baya seyi benzerdir yemekler. kultur dilin yarisi zaten ayni. Bekaret konusu bile benzerdir. Avrupali erkekler bunu salaamaz ve komik gelirken o da aynidir. Sonra avruapli erkekler hep her masrafi yuzde 50 bolusuyor ve evlenmiyor partnerlik diye bir sey var esas karisi olmuyorsun onlarda ama o keisn turk gibi sahiplenicidir.
Benim de sevgilim Azerbaycan’lı evlenmeyi düşünüyoruz
Yabancı damat'taki Niko gibiyse evlenirim çok yakışıklıydı 😂😂
Olur bence ama önemli olan sizin emin olup olmamanız gerisi önemli değil
Evlenilir azeriler türkleri çok sever sorun olaxagını sanmam
Azeriler de Türk değilmi ben mi yanlış biliyorum kardeş Ülkemiz zaten
Yakın kültür neden olmasın millet asyalı farklı kültür ve dinden birileriyle evleniyor
benim arkadaşım geçen azerbaycanlı bir kız ile evlendi arada kültürsel karışıklık oluyor ama siz birbirinize iyi geliyosanız ailelerinizde anlaşabiliyorsa evlenebilirsin bence
Azerbaycan yabancı sayılmaz ki ben de heyecanlandım Rus damat geliyor diye
Azərbaycana gəl səndə
İtalyan birini bulursam hiç umrumda olmaz nikahı basarim
Sovyetler’de bir atasözü vardır Türk’ten kadınını Azeri’den paranı Çeçen’den canını koru diye ona göre hesap et
Ailelerinizin ya da kültürünüzün sorun olup olmayacağını sen bilirsin
aynı ülke olmasakta aynı milletiz yabancıya gitmiyorsun
Yabancı değil türk orada
Gardaşız türküz iki devlet tek millet
Anlaşırsanız neden olmasın suriyeli ile evli iş arkadaşım var
Dünyada en kötü insanlar
1-hintler
2-Türkler
bunlarla asla aynı yerde yaşanmaz. Tel aviv’de israilde 10 sene yaşadık yerimde olsanız be dediğimi anlardınız
Dünyanın tek bir Lanetli milleti var o da yahudilerdir bulundukları her yerde fitne fesat çıkarırlar kan akıtırlar Bu yüzden 2000 senedir dünyada sürülüp duruyorlar 3-5 senedir devlet kurduk diye tepiniyorlar ama onun da ömrü çok yok ve Müslüman Türk'ün elinden bulacak belalarını kanı bozuk mundarlar
@DiplomalıHavuç bunları diye diye kendinizi dev aynasında gördünüz. Dünyadaki en lanet millet bence depremde ev fiyatlarını 20kati yapan kira fiyatlarını 20 kati yapan. Her şeye anında zam yapan. İnsanları açlık sınırının altında k@pek gibi çalıştıran bir ülkedir
Istediğin kadar havla kanı bozuk Yahudi'nin dölü dünyanın en lanetli en belalı en mikrop en irin en kanser milletisiniz çok ömrünüz kalmadı 200 seneye kadar devletiniz bile kalmayacak hele bekleyin Siz Eninde sonunda Kudüs bizim olacak Eninde sonunda Filistin'de devlet kurulacak istediğiniz kadar havlayın kanı bozukluğundan dölleri patagonya'da kurtaramayacak sizi Arjantin'de kurtaramayacak Amerika'da kurtaramayacak hele bekleyin siz kanı bozuk Selanikli Yahudi dölleri
2-3 seneye kadar devletiniz bile kalmayacak. Gargat ağacı bile kurtaramayacak sizi*
@DiplomalıHavuç dini masallar 😂 bir etrafına bak mahvolmuşsunuz oturdugun ülke teror yuvası olmuş. Millet birbirini bogazliyor. İşin ucunda 3 kuruş olsun kardeş kardeşi ölfuruyor. Böyle millet Allah’ın sevdiği millet ama sel baskınında insanların birbirine bedava erzak dağıttığı. Selden sonra ev yapı tamirat araç gereçlerine %50’ye varan indirim yapan millet lanetli 😂
Senin dediklerin doğru ise yahudi olan Türkler oluyor
Dini bir masal üzerine inşa edilen vaad edilmiş toprak masalı anlatarak kan irin gözyaşı üzerine devlet inşa eden melunun * bak sen. Sen bekle bekle bir. 3 yılı bulmayacak. Kibirinizde boğulacaksiniz. Müslüman Türk'ün elinden olacak ölümünüz. Xiktigimin melunu seni
Uyumluysanız anlaşıyorsanız her açıdan seviyorsan da neden olmasın
Yabancı deyince bende İtalyan Fransız vs düşündüm bence değmez yinede sen bilirsin
Azerbaycanlı diye bir millet ırk yok. Azerbaycan Türk'ü var. Emin ol o adam çoğu kişiden daha Türk'tür. Bi de yabancı diyorsun.
Onların da türk olduğunu biliyorum ama sonuçta başka bi ülkenin vatandaşı
Bilseydin Azerbaycanlı demezdin yabancı da demezdin. ona bakarsan şehir şehir adet kültür farkı var.
Bu kadar takildigina gore sende azerbaycanlisin zaten farkettiysen azeri demiyorum azerbaycanli diyorum azeri demis olsaydim dediklerinde hakliydin
:D yok değilim ama çok severim onları, çok iyi de tanırım, takılmadım aslında sadece yabancı görmeni istemedim :)
Yani cok iyi taniyorsan sence evlenilir mi
Keske bende bulsam bi Azerbaycanlı hatun
Neden
Evlenilecek kızlar
Yok ya çok da yabancı değil baktığında sorun olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?