Selam,
Tanışma uygulamasında denk geldiğim bir erkekle konuştum birkaç gün. Amaç evlilik veya uzun dönem bir ilişki değil (umarım anlatabilmişimdir kendimi). Fakat iş sebebiyle uzakta olduğum için 2 ay boyunca görüşemeyeceğiz. Kendisi yazmıyor, ben mesaj atınca da cevap veriyor ama kısa cevaplar. Biraz ağırbaşlı ve "odun" olduğu için bu şekilde davrandığını söyledi ama neyse :) . Sizce o yazmadığı halde ona mesaj atmalı mıyım yine de ben dönene kadar unutmasın diye? Dış görünüşü benim beğendiğim tarzda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İletişimde tek taraflı çaba harcamak seni zamanla çok yorar tatlım. Aranızdaki beklenti sadece takılmak veya eğlenmek bile olsa, bir erkeğin sana enerjisini vermesi gerekir 💅✨
Ağırbaşlılık ya da odunluk, ilgisizliğin harika bir kılıfıdır her zaman. Görünüşünü çok beğenmiş olabilirsin ama iki ay boyunca sürekli sen mesaj atarsan kendini değersiz hissedersin. Bırak biraz o seni merak etsin ☕
İlgisi varsa zaten o mesafe varken de yazmanın bir yolunu bulur. Şimdi telefonu yavaşça kenara bırak ve alan aç. Bakalım sen yazmayınca arayıp soracak mı?
Peki sizce bir erkeğin ilk adımı atması ilgisini ölçmek için en doğru kriter mi, ne düşünüyorsun? 💖