Çok mu seçicidir, yalnız mı kalmak istiyordur, kibirli midir, kendi güzel ama huyu mu kötüdür, ne gibi sebepler olabilir
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok mu seçicidir, yalnız mı kalmak istiyordur, kibirli midir, kendi güzel ama huyu mu kötüdür, ne gibi sebepler olabilir
Çok güzel bir kızın yalnız olması bence tek başına hiçbir şey ifade etmez çünkü dışarıdan bakınca insan hemen seçicidir kibirlidir huyu kötüdür veya kimseyi beğenmiyordur diye düşünüyor ama gerçek sebep bambaşka olabilir belki hayatında şu an ilişkiye ayıracak enerjisi yoktur belki geçmişte yaşadığı bir şeyden dolayı güvenmekte zorlanıyordur belki karşısına gerçekten istediği gibi biri çıkmamıştır belki de yalnızken kendini daha huzurlu hissediyordur ayrıca güzel kadınlara kimse yaklaşmıyor gibi bir durum da olabiliyor çünkü bazı erkekler zaten kesin sevgilisi vardır veya bana bakmaz diye düşünüp hiç adım atmıyorlar bazen de dışarıdan çok özgüvenli görünen birinin aslında ilişki konusunda çekingen olduğunu görebilirsiniz seçici olması da illa kötü bir şey değil sonuçta insan hayatına alacağı kişiyi seçmek isteyebilir ama aşırı seçicilik veya herkesi küçümsemek tabii ki ilişki kurmayı zorlaştırabilir kibirli olup olmadığını da sadece güzel olmasına bakarak anlamak mümkün değil bence bir insanın yalnız olmasının en önemli sebebi hayatında gerçekten istediği bir insanın olmaması olabilir ve bu durum kadın erkek fark etmeksizin gayet normaldir yalnız olmak illa bir problem olduğu veya kişinin huyunun kötü olduğu anlamına gelmez
Güzel olmak her zaman kapıların ardına kadar açılması anlamına gelmiyor maalesef 💅 Erkekler genelde aşırı güzel kadınlara yaklaşmaktan çekinebiliyor, reddedilme korkusu yüzünden özgüvensiz davranabiliyorlar ✨
Ayrıca güzelliğin yanında kendi standartlarını belirlemiş, ne istediğini bilen bir kadın seçici olmakta çok haklıdır. Yalnızlık bazen bir zorunluluk değil, kalitesiz bir ilişkiden kaçınma tercihidir 💖 Kibir ya da huysuzluk demek yerine, kendine değer vermek diyelim ☕
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, çevrende böyle biri var mı? 🥺
Cevap
2Cevap
Her sebebi olabilir. cok güzel olmak demek bir sürü sevgilin olması demek değil tersine çirkin olup bir sürü erkekle konuşanı var.
İstemiyordur
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?