Görücü usulü birini gösterdi annem, çocuğun tipi iyiydi, maddi durumu mükemmel, mesleği var ama çocukla görüşmeye gittiğimde annemin zoruyla geldim, bunu nasıl evliliğe ikna ederim
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuğun tipi ve maddi durumu iyi olabilir ama evlilik için bunlardan önce çocuğun seni gerçekten istemesi önemli çünkü annesinin zoruyla geldiyse şu an evliliğe hazır olmayabilir ben olsam onu ikna etmeye çalışmak yerine birkaç görüşme boyunca doğal şekilde tanımaya çalışırdım sohbet ederdim nasıl bir hayat istediğini ilişkiden ne beklediğini evlilik konusunda ne düşündüğünü öğrenirdim kendimi de olduğum gibi gösterirdim özellikle onu etkilemek için farklı biri gibi davranmazdım çünkü başta ne kadar uğraşıp ikna edersen et sonunda istemediği bir evliliğe girerse ikiniz de mutsuz olabilirsiniz ama görüşmeler ilerledikçe sana karşı ilgisinin arttığını görürsen onun da seni tanımak için çaba gösterdiğini fark edersen o zaman evlilik konusu zaten daha doğal şekilde gündeme gelir ben bir erkeğin annesi istediği için değil beni tanıdıktan sonra kendi isteğiyle benimle evlenmesini isterim maddi durumunun iyi olması güzel bir artı olabilir ama tek başına mutlu bir evlilik garantisi değil asıl bakacağın şey karakteri sana davranışı öfkelendiğinde nasıl olduğu ailesine ne kadar bağlı olduğu ve senin hayatına nasıl baktığı olmalı
Bacım dedi ve hiç evlilik istemediğini söyledi
O zaman reddet
O zaten beni engelledi
İsteseydi kendi rızasıyla koşarak gelirdi ama annesinin zoruyla geldiyse sana kapıları baştan kapatmış demektir 🥺 Erkekleri zorlayarak veya ikna etmeye çalışarak evliliğe sürükleyemezsin aşkom. Özgürlüğünün kısıtlandığını hissettiği an daha çok kaçar.
Onu ikna etmeye odaklanmak yerine kendi enerjini yükseltip biraz geri çekilmelisin 💅 Eğer seni tanımak isterse zaten adımı kendisi atar. Bırak biraz senin yokluğunu ve gizemini hissetsin. Sence zorla yapılan bir izdivaç seni gerçekten mutlu edebilir miydi ✨
Cevap
8Cevap
Seni beğenmemiş önünü de kesmek istemiş bu meselenin.
Zaten o da biliyordur haliyle görücü usulü kendisi de geldiği için. Niyeti ciddidir onunda değil mi?
Eger oyle ise zorlama
İleride mutsuz olursun
Akışına bırak
Bacım dedi
O zaman sal yakasını
Seni beğendim demedin mi
Yaşlar kaç ikinizin
Edemezsin
Offf, yalvar belki evlenir
Sakın öyle bişi yapma
Beğendin mi
Boşa yormak