Uzun zamandır tanışıyoruz, aynı kulüpteyiz ve arkadaşız. Ama ben ona karşı farklı hisler besliyorum. Onu görünce elim ayağım titriyor, çok utanıyorum, bazen ağlama isteği geliyor. Göz göze gelmemek için kaçıyorum ama sürekli onu düşünüyorum.
Instagram’da profiline girip fotoğrafına baktığımda bile bazen ağlıyorum. Aramızda hiçbir şey olmamasına rağmen neden böyle yoğun hissettiğimi ben de anlamıyorum.
Sizce zamana mı bırakayım, yoksa hislerimi belli etmeli miyim?
Hoşlandığım erkeği görünce çok heyecanlanıyorum, ne yapmalıyım?
Bence önce biraz zamana bırak çünkü şu an hislerin o kadar yoğun ki onu görünce heyecanlanman ağlama isteği gelmesi ve sürekli onu düşünmen belki de onu gerçekten tanımaktan çok kafanda büyüttüğün anlamına gelebilir aranızda henüz bir şey olmadığı için duygularının ne kadarının ona ne kadarının senin kurduğun hayale ait olduğunu anlamak zor olabilir ama bu hislerin saçma veya abartı olduğunu da düşünme gerçekten hoşlanıyor olabilirsin bence kendini ondan kaçırmak yerine normal davranmaya çalış göz göze geldiğinizde hemen kafanı çevirmek yerine kısa bir bakış ve gülümseme bile yeterli olur onun da sana karşı tavrını biraz gözlemle sana yaklaşmaya çalışıyor mu konuşmak için bahane buluyor mu seninle vakit geçirmekten hoşlanıyor mu bunlara bak eğer karşılıklı bir yakınlık hissedersen bir anda seni seviyorum gibi büyük bir itirafta bulunmak yerine daha fazla konuşmaya ve beraber vakit geçirmeye çalışabilirsin böylece hem onu daha gerçek haliyle tanırsın hem de kendi duygularının ne olduğunu daha iyi anlarsın bence şu an kendini zorlayıp hemen açılmak zorunda değilsin ama sürekli kaçmak da seni daha çok heyecanlandırır biraz yaklaşmayı dene ve sonucu ne olursa olsun kendini onun vereceği cevaba göre değerlendirme çünkü birinin seni sevmesi veya sevmemesi senin değerini belirlemiyor
Biraz bu heyecanına zaman tanıyabilirsin çok normal ama kendini biraz daha hazır hissettiğinde ona duygularını açmaktan çekinme bence uzun süre içinde tutmak sadece seni yorar doğru zamanı hissettiğinde paylaşmanı öneririm ☺️🌸