Bir erkeğin bana olan ilgisi romantik mi yoksa arkadaşça yaklaşan kibar biri mi, nasıl ayırt edebilirim?
Bakın romantik dedim, cinsel bir şeyi kastetmedim
Bakın romantik dedim, cinsel bir şeyi kastetmedim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
sana ayırdığı zaman ve sana diğerlerinden farklı davranıp davranmadığı çok şey anlatır özellikle durduk yere seni merak edip yazıyorsa orada biraz romantik taraf olabilir
Durduk yere yazıyor, merak ediyor evet. Bir de bana zayıf yanlarını, yaralarını gösterebiliyor
o zaman sana karşı sadece arkadaşça davranıyor demek zor çünkü bir erkeğin durduk yere merak etmesi ve sana savunmasız taraflarını göstermesi ciddi bir yakınlık işareti sence senden hoşlandığını biliyor musun
Ben hoşlandığını düşünüyorum. Yalnızca hayatının gerçekten çok zor bir döneminde. şu an net bir adım atması imkansız. Ben de o zor duruma beni de çekmek istemiyor gibi geliyor bana
bence sen onun senden hoşlandığını zaten hissediyorsun asıl mesele zamanlama gibi duruyor belki de sana yaklaşmamasının sebebi istememesi değil seni kendi karmaşasına çekmek istememesi..
Şimdi gördüm yorumunu. Bana da bu ihtimal yüksek geliyor. Bir erkekten de bunun olabileceğini duymak iyi geldi. Teşekkür ederim
rica ederim bazen insan karşı taraftan bir şey beklemekten çok hissettiğinin saçma olmadığını bilmek istiyor senin de içinden onunla ilgili bir şeyleri konuşmak geliyor gibi hissettim
Doğru hissetmişsin. Acaba öyle mi, acaba böyle mi diye düşünmek çok yorucu.
Bir yandan da o bu kadar zor şeyler yaşarken ben bunları düşündüğüm için kötü hissediyorum kendimi. Koyun can derdinde kasap et gibi..
kendini bunun için suçlama bence gönül zamanlama dinlemiyor sonuçta ama senin bu kadar düşünceli olman da hoşuma gitti açıkçası
: )
bu gülüşün altında biraz da merak var gibi 😄 peki onun sana karşı hislerini öğrensen ilk neyi sormak isterdin
Müsaitsen konuşalım mı
müsaitim tabii.. gece ki mesajını yeni gördüm.. kusura bakma şimdi yazabilirsin seni dinliyorum
Senin ona dair olumsuz bir cevabında yüzü düşüyor ve rengi değişiyorsa
Cevapta yok 😅
?
Benim ona karşı olumsuz bir cevabım olmadı
Ah siz kızlar
Ne biz kızlar
Neyse yok bir şey
Romantik olsa hissettirirdi sana
Kendi hayatı çok çok zor şu ara. Böyle bir duruma beni çekmek istemeyecek birisi. Ama ilgili ve yakın da davranıyor. Kafam çok karıştı
O çok sıkıntılı bir durumda. Dolayısıyla benimle bir şeye başlayıp beni de bulunduğu duruma çekmek istemiyor olabilir
Yaptığı davranışları anlatırsan eğer anlayabiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ayrımı yapmak aşırı hassas bir nokta ama aslında küçük detaylarda gizli ✨ Romantik ilgi besleyen bir erkek, seninle baş başa vakit geçirmek için bahaneler yaratır ve söylediklerini detaylarıyla hatırlandırır.
Sadece kibar bir arkadaş ise herkese gösterdiği özeni sana da gösterir. Ama romantik hisseden kişinin bakışları daha uzun kalır, beden dili tamamen sana döner ve hayatındaki diğer insanları hafifçe sorgulamaya başlar 💖
Sence senin yanında diğer insanlara davrandığından daha farklı mı davranıyor? ✨