Ağlıyorum, çok kalbim kırık, zaten ben onun beni sevdiğini biliyorum demiş. Arkadaşıma söylememe gerek bile kalmadı😔
Canım acıyor, ruhum daralıyor
Ona attığım filmi kızla izlemiş
Canım acıyor, ruhum daralıyor
Ona attığım filmi kızla izlemiş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bence şu an canının yanması çok normal çünkü sadece onu kaybetmiş gibi değil aynı zamanda söyleyemediğin şeylerin ağırlığını da yaşıyorsun insan bazen keşke söyleseydim belki her şey farklı olurdu diye kendini yiyip bitiriyor ama onun sevgilisi olması senin değerini veya sevilebilirliğini değiştirmiyor ayrıca onun seni sevdiğini zaten bildiğini söylemesi de biraz daha can yakabilir çünkü senin duygularını anlamış ama yine de hayatına başka biri girmiş demek ki bazı şeyler sadece hissetmekle olmuyor zamanlama da çok önemli ona attığın filmi şimdi başka kızla izlemiş olması da seni ayrıca yaralamış olabilir çünkü o film senin için onunla paylaşmak istediğin özel bir şeymiş ama şu an bunu sürekli düşünerek kendini daha fazla üzme çünkü onun hayatında biri olması senin yapabileceğin bir şey olduğu anlamına gelmiyor bence şu an ona duygularını dökmek veya sevgilisiyle arasına girmeye çalışmak yerine biraz geri çekil kendine izin ver ağla üzül ama kendini suçlama sen sadece söylemeye korktun diye kötü bir şey yapmadın belki fırsat kaçtı belki de gerçekten olması gereken böyleydi bunu şu an bilemezsin ama emin ol bu acı hep böyle kalmayacak bir süre sonra bugün seni bu kadar yıkan şeyin hayatının tamamını belirlemediğini göreceksin ve bir gün sevdiğin kişiye duygularını söylemekten korkmayacak kadar kendine güveneceksin
Neden? Ne var bunda? Seni sevmeyen seninle mutlu olacağını düşünmeyen birine karşı neden bu kadar kasıyorsun? Daha aranızda bir şey yoktu madem ne diye film atıyorsun. Kendi kendine sırf seviyorum diye gelin güvey olma. Kısmetin başka adam da belli ki. Kendini parçalamak yerine yoluna devam ettt.
Duygularımla oynadı aşık oldum öyle sandım ne yazık ki çok iyi rol yapti
Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Yani umarım kolay atlatırsın üzücü
Nasip değilmiş
Ama dinlediğimiz izlediğimiz ona attilalrimi kızla izlemiş story atmış arkadaşım gösterdi
Keşke ilk hissettiginde dile getirseydin hemen
Ama yazdım ya demis arkadaşıma anladım zaten s*lak değil demiş mesajda kız gösterdi bana
Birsey olmaz burdan birilerini bulursun üzülme
Alay etme yeni açtım derdimi kimse bilmiyor arkadaşıma bile gizliyorum
tamam dunyanin sonu değil abartma
Ağlıyorum basım agriyo kalbim kırıldı
Piskologumuz seninle ilgilensin istersen
@namikkemal01
@namıkkemal01
Sen niye bu kadar kafaya aldın onu anlamadım karşılıksız aşk yaşamadığın o kadar belli ki bir kalbin de mi yok benim durumumun nesi alay konusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için kalbim o kadar acıdı ki şu an... İçindeki o pişmanlık ve hayal kırıklığı hissini çok iyi anlıyorum aşkım, sarılmak istedim sana 🥺 Sevdiğin adamın başkasıyla olması ve senin detaylarınıza başkasının ortak olması çok ağır biliyorum.
Ama lütfen kendini suçlama tamam mı? O sana gelseydi zaten bu duruma düşmezdiniz. Demek ki senin değerini tam anlayamamış. Şimdi derin bir nefes al, Kordon'da deniz havası almış gibi ferahla. Ağla, içini dök ama kendini hırpalama. Sen çok özelsin ve seni hak eden biri mutlaka karşına çıkacak ✨
Şu an yanında kim var, dertleşebileceğin bir arkadaşınla mısın peki 💖?