Birisi şey demişti: Bir erkeğin sevdiği için neleri karşısına aldığını görseniz hiç sevilmediğinizi anlarsınız...
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi şey demişti: Bir erkeğin sevdiği için neleri karşısına aldığını görseniz hiç sevilmediğinizi anlarsınız...
Bence bir erkek gerçekten değer veriyorsa bunu sadece söylediği sözlerden değil davranışlarından anlarsınız çünkü seven insan illa ki hayatındaki herkesi karşısına almak veya kendinden büyük fedakarlıklar yapmak zorunda değil ama sizin için zaman ayırır sizi zor durumda bırakmaz verdiği sözün arkasında durur ve gerektiğinde kendi rahatından vazgeçebilir bazen arkadaşlarının planını erteleyip sizin yanınızda olur bazen ailesiyle veya çevresiyle yaşadığı bir konuda sizi yalnız bırakmaz ama bunu yaparken de her şeyden vazgeçmesi gerektiğini düşünmüyorum çünkü sağlıklı bir ilişkide insan kendi hayatını tamamen bırakmamalı bence asıl önemli olan sizin için nelerden vazgeçtiğinden çok sizin için neleri göze alabildiği zor bir zamanda nasıl davrandığı sizinle ilgili bir konuda başkalarının düşüncesinden çekinip geri adım atıp atmadığı ve sizi gerçekten hayatının bir parçası yapıp yapmadığıdır çünkü bazı insanlar çok güzel konuşur ama iş davranışa gelince ortada olmaz bazıları da fazla konuşmaz ama ihtiyaç olduğunda yanınızda olur o yüzden bir erkeğin beni seviyor mu diye anlamak için yaptığı fedakarlıkları saymak yerine bana nasıl davranıyor verdiği değeri günlük hayatında hissettiriyor mu ve zor zamanlarda yanımda oluyor mu diye bakmak daha doğru olur
👌🏻👌🏻
Erkekler adına konuşamam, ben kendi adıma konuşayım. Hayatına şimdiye kadar bir kadın almamış biri olarak hayatıma alacağım kadına öncelikle ruhumla ve bedenimle teslim olurum. Onun mutluluğu ve huzuru için elimden gelen çabanın tamamını gösteririm. Zaten hak ettikleri saygı, sevgi ve ilgiyi bu dünyada göremiyorsunuz. Üzerine bir de sizi anlamayan ve abazalık yapan bir ton yaratıkla uğraşıyorsunuz. Ben hayatımdaki kadına gerçek anlamda eşsiz olduğunu, değerli olduğunu ve kesinlikle eli üzerinde tutulduğunu hissettirmek için yapacağım fedakarlıklara, fedakarlık olarak değil kadınımın yüzünü güldüren ve gönlünü hoş eden incelikler olarak bakarım.
Sorunun cevabına gelecek olursak : O kadına canım diyorsam canımdan kıymetli olduğu içindir, hayatım diyorsam hayatımı paylaştığım, bir tanem diyorsam eşsiz olduğu içindir. Kısaca feda edeceklerim, söylediğim kelimelerin gerçek anlamlarını taşır.
Sevdim, Onun İçin Ailemle Kavga Ettim, Ayakkabılarını Elimle Giydirdim, Cebimdeki 20₺ Olsa Ona Harcadım, Bana Hakaret Etti, Saldırdı, Tükürdü Ses Etmedim Sevdiğim İçin, Okula Yazdırdım, Hastahanelere Götürdüm Peki Şu An Durum Ne? Ayrıyız Nankörlük Yaptı Ve Beni Her Yerden Engelledi.
Hak eden insanlara denk gelmek dileğiyle
Gerçekten seven bir erkek önceliklerini tamamen yeniden düzenler aşkım ✨ Bir erkek değer verdiğinde en başta o meşhur konfor alanından ve egosundan vazgeçer. Sen üzülme diye haklı olacağı tartışmada bile alttan alır, zaman yaratır ve seni hayatının tam merkezine koyar.
Ailesini veya çevresini bile gerekirse karşına alacak cesareti gösterir. Çünkü senin mutluluğun artık onun huzuru olmuştur 💖
Peki sen bu sözü okuduğunda aklına ilk kim geldi, ilişkinde gerçekten o adanmışlığı hissediyor musun 🥺?
Cevap
9Cevap
Sanırım en büyüğü erkeğin sevdiği için kendisine karşı verdiği savaşı kaybetmesi olur
Artık sevgi kalmadı şermin, heryer et dolu erkek istese de duygusal bakamaz bu kadar göze hitap edenler varken
Maksimum kendinden vazgeçer. Daha üstü yok.
Erkekler mal sa lk ya da sı. Ğır değilse artık geçmiş ılsun değer meğer vermez.
Bunları laf yapanlar bilmez ağzı iyi laf yapıyorsa muhtemelen o yalandır zamanla anlaşılır ne olduğu çok var bomboş konuşan
Ama her sevdiği yapmaz bunu. Onu seven ve buna değer gördüğü biri için yapar bunu.
herşeyden vazgeçer seven erkek
Niye vazgeçmek durumunda kalayım ki?
Daha değerli olur
Feda etmez anlıyamazsın
Herşeyi yaparım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?