Sevgili değiliz
Ne anladı acaba, bakmıyor artık, hep gözü üstümdeydi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili değiliz
Ne anladı acaba, bakmıyor artık, hep gözü üstümdeydi
Bence büyük ihtimalle sinirlendiğini veya kıskandığını anlamış olabilir çünkü sevgili olmadığınız halde bir kızla konuşurken birden kalkıp gitmen dışarıdan bakınca biraz dikkat çekici duruyor hele daha önce sürekli sana bakıyorsa senin hareketini fark etmiş olması muhtemel ama kesin olarak ne düşündüğünü bilmek mümkün değil artık sana bakmamasının nedeni de senden çekinmesi olabilir ne yapacağını bilememesi olabilir veya sadece yanlış anladığını düşünüp geri durmuş olabilir bence şu an özellikle açıklama yapmaya veya neden kalktığını anlatmaya çalışma çünkü bu durumda daha fazla anlam yüklenebilir normal davran ve bir daha karşılaştığınızda kaçmak yerine sakin ol eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa zaten tekrar bir şekilde iletişim kurmaya çalışacaktır sen de onun hareketlerine bakarsın ama sırf seni kıskandırmak için başka kızlarla konuştuğunu düşünerek kendini üzme sonuçta sevgili değilsiniz ve onun da istediği kişiyle konuşma hakkı var senin de hoşuna gitmeyen bir şeyi görünce geri çekilmen normal sadece bundan sonra ani tepki vermek yerine biraz daha sakin davranman senin için daha iyi olur
Bir kere de şöyle yaptı odaya girdi o kızın olduğu tarafa oturacaktı bana bakarak oturdu sanki tepkime bakıyordu bende bakmadım o tarafa
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ✨ Araya henüz net bir isim koymamışken yaşanan o tatlı kıskançlık krizleri insanı bazen aniden böyle tepkiler vermeye itebiliyor 🥺 Sen aniden kalkınca büyük ihtimalle ondan hoşlandığını ve o kızı kıskandığını şıp diye anladı!
Şu an bakmıyor oluşu da biraz sana olan kırgınlığından ya da geri adım atmandan çekindiği için olabilir 💅 Bence gurur yapmayı bırakıp kahve içerken konuyu tatlıya bağlamalısın ☕
Peki sence o kız gerçekten flörtü müydü yoksa öylesine bir arkadaşı mıydı? 💕
Cevap
2Cevap
Seninki de yanlış sevgili değilsen ne bu tepki
Ama o kız o çocuktan hoşlanıyor o da farkında. Ben onunla oturuyordum kız birden geldi konuşmaya başladı onunla o da gülümseyerek cevap veriyordu bende sinir oldum
Çünkü ona cevap verirken bana da bakıyordu
Tamam ama ne biliym o kıza sinir oluyordum zaten
O da niye öyle bakıyor adım atmıyor
Niye bu kadar sinirlendinki
O kızla öyle gülerek konuşuyordu bir yandan da bana bakıyordu
Bende sinir oldum kalktım hiç konuşmadan
Boş yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?