Aşk İlişkileri 1 sa Birine hak ettiğinden fazla değer verince karşılığını görebiliyor musun? DİYKAT Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Birine hak ettiğinden fazla değer verince karşılığını görebiliyor musun? Birine hak ettiğinden fazla değer verince karşılığını görebiliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s UykuHuzurr0o Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 50 dk Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yok pişman ediyorlar haram zıkkım olsun verdiğim değer diyesim geliyor 2 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Merhaba,Genel olarak hayır! 😅 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 11 dk Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermem. 0 0 Yorumla
raif1 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. bazılarının 1 tarafı kalkıp kendini fasulye gibi nimetten sayınca yol verdim sudan çıkmış balığa döndüler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 sa Acıma yetime koyar geçer dotune demişler ederinden fazla değer aptalı vezir eder. Bırakın onu bulduğunuz çöplükte kalsın 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 32 , eic 89% 10 dk Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çok sevdiğim bir söz var ‘ederinden fazla değer soyt. rıyı kral eder’ o dozu ayarlayamadığımda haliyle üzülen ben oluyorum 0 0 Yorumla
Tuğçe348 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 9 dk Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Hak edenden fazlasını verirsen değer değil alışkanlık olursun 0 0 Yorumla
Berat2000 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 27 dk Şu ana kadar göremiyorum. Kendisi görmek için uçak bileti aldım, kendim kalmak için otel aldım, araba kiraladım , destek olmak için para gönderdim ve tatil rezervasyonu yaptım ama karşılığında elde var sıfır şu ana kadar. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 22 dk Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı. Görmeden değer vermem 0 0 Yorumla
nσrquєlf Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Verdim Görmedim, Gördüğüm Tek Şey Nankörlük Olsu 1 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 20 dk Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gören var mıdır bence yoktur 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 39 dk Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Genelde hayır 1 0 Yorumla
Zeynepsuella_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 sa Vefasızlık hep 1 1 Yorumla meraklıbirpandaa 1 sa @Zeynepsuella_ öğretmen misiniz Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bazen. 1 0 Yorumla
aysin7575 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 100% 22 dk Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yok pişman ediyorlar haram zıkkım olsun verdiğim değer diyesim geliyor
Merhaba,
Genel olarak hayır! 😅
Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermem.
bazılarının 1 tarafı kalkıp kendini fasulye gibi nimetten sayınca yol verdim sudan çıkmış balığa döndüler
Acıma yetime koyar geçer dotune demişler ederinden fazla değer aptalı vezir eder. Bırakın onu bulduğunuz çöplükte kalsın
Çok sevdiğim bir söz var ‘ederinden fazla değer soyt. rıyı kral eder’ o dozu ayarlayamadığımda haliyle üzülen ben oluyorum
Hak edenden fazlasını verirsen değer değil alışkanlık olursun
Şu ana kadar göremiyorum. Kendisi görmek için uçak bileti aldım, kendim kalmak için otel aldım, araba kiraladım , destek olmak için para gönderdim ve tatil rezervasyonu yaptım ama karşılığında elde var sıfır şu ana kadar.
Görmeden değer vermem
Verdim Görmedim, Gördüğüm Tek Şey Nankörlük Olsu
Gören var mıdır bence yoktur
Genelde hayır
Vefasızlık hep
@Zeynepsuella_ öğretmen misiniz
Görmezsek siliyoruz basit.
Bazen.
Hayır
Asla
Hayır vermeyin