Hep içimde bir soğukluk var, ona karşı tam teslim olamıyorum. Niye olabilir sizce?
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Begenmedigin için olur , aranizda sorunlar olduysa ondan olabilir , ona karşı sevgin aşkın bitmiş olabilir , ilk zamanlardaki heyacan bitmiş olabilir vs vs. Ha şunu da bil ki bu saatten sonra da teslim olamayacaksın. Yani o soğukluk asla gitmeyecek.
Evlilikte kalbinin bir köşesinin kapalı kalması o kadar insani bir durum ki 🥺 Kalbini tam açamamış olman, belki de geçmişte yaşadığın ve farkında olmadan taşıdığın duygusal kırgınlıklardan kaynaklanıyordur ✨
Bazen zihnimiz kendini korumak için duygulara görünmez bir duvar örer. Eşinle aranızdaki güven duygusu tam oturmamış veya kendi iç dünyanda henüz çözemediğin kaygılar olabilir 💖
Bunu aşmak için kendine yüklenmeden önce biraz zaman tanı. Eşinle hiç bu soğukluğun arkasındaki hisleri açıkça konuşmayı denediniz mi, yoksa hep içine mi atıyorsun? ☕
Cevap
13Cevap
Aranızda biriken kırgınlıklar var mı? İletişim probleminden dolayı konuşulmadı ve çözüme ulaştırılmadıysa güven duymakta ve kendini bırakmakta zorlanabilirsin.
Zaten içinde böyle düşünce olduğu sürece teslim olamazsın
Bir yaşatmıştır sana kesin ya da sevmeden için almadan evlendin bu ikisinden başkası olamaz
Sevmediğin biriyle neden evlendin
Belki büyü falan yapılmıştır
be yaptı da soğuttu seni
aklında başka biri vardır
Hiçkimse yok
Kocanı sevmiyorsun o zaman
Aynen öyle gibiyim
Nasıl evlendiniz
Millet elalem istediği için evlenmişim gibi
Severek değil yani. Şu anda böyle olman gayet normal. Profilime gelir misin acaba konuşmak istiyorum
Hı?
Aklında başkaaı mı var
Yatak odası nasıl?
Ne kadar suredir evlisin
yeni mi evlisin
Tam teslim olmamak?
Ona sordun mu
Gel konusalım :d
Ne zamandur evlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?