Neden insanlar öyle, ben her anında yanındayken sanki dünya bir onun etrafında dönüyor, sadece o var. Asla yanımda olmuyor. Takma, umursama, boş ver. Bu erkekler neden böyle?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla, ilk fırsatta tekmeyi basar yollarım. Herkes iyi günde yanında olur, sevgili dediğin kötü günde de yanında olur ve sırtından yüklerini alır. Bu sorumluluğu almayan adam yarın ne evine ne eşine ne çocuğuna sahip çıkar.
Böyle bir durumda kalman seni inanılmaz yormuş, seni çok iyi anlıyorum. İlişki dediğin şey hayatın hem neşesini hem de yükünü birlikte omuzlamaktır. Sen onun her anında bir sığınak olurken, onun seni boş ver diyerek geçiştirmesi kesinlikle adil değil.
Kendini yalnız hissettiren bir beraberlik, tek başına kalmaktan çok daha fazla acı verir. Bence sevgilini karşına alıp duygularını net şekilde hissettirmelisin. Değişmiyorsa kendi değerini koruma vaktin gelmiş demektir. Sen hiç bu durumu onunla açıkça konuştun mu, ne tepki verdi? ✨🥺💖
Cevap
4Cevap
Peki sen neden hala onunlasın? Asıl sorman, sorgulaman gereken şey bu..
Değilim ayrılacam değişir dedimde değişmez
Değişir diye düşüneceğin kimse değişmez. Sadece sevgili olarak bakma bu dediğime..
Öyle birini arkadaş olarak bile yakınımda tutmam
E niye hala onlasin?
Ayrılırım
Yani. Kendine eziyet etmenin manası yok. Asla seviyorum diye kendinizi ezdirmeyin derim. Tamam gönül bu vazgeçemiyor ama eğer ki karşı tarafın sevme ihtimali yoksa kendini heder etmeye değmez diye düşünüyorum.
yok etmem
Si. Kiyorsam evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?