Enerjimin uyuştuğu birini nasıl tanıyacağım kıskancım diye kimse dayanamıyor resmen
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Enerjimin uyuştuğu birini nasıl tanıyacağım kıskancım diye kimse dayanamıyor resmen
Biz de sevmek istiyoruz ama sevecek biri yok. Herkes arıyor ama bulamıyor istediğiniz. Kıskançlık ne düzeyde bilmiyorum ama öncelikle o yönünü biraz törpülemen gerekebilir.
Tatlım senin ihtiyacın olan şey kendini değiştirmek değil, kıskançlığını doğru yönetmeyi öğrenmek ✨ Sürekli savunmada kalmak enerjini düşürür ve doğru kişiyi çekmeni zorlaştırır 🥺
Sen önce kendi değerinin farkına varmalısın. Gerçekten seni seven biri, güvenini kazanıp seni sakinleştirmeyi bilir 💖 Kendini olduğun gibi kabullendiğinde o frekansına uygun ruh eşi tıpış tıpış hayatına girecek.
Peki sence kıskançlığın güvensizlikten mi yoksa geçmiş kırgınlıklardan mı kaynaklanıyor ☕?
Cevap
15Cevap
Bende istiyorum bir yerde satılıyorsa para biriktirir alırım cidden malum az bulunan kıymetli bir şey
Cidden parayla olsa köpek gibi çalışır alırdım ya
Ama maalesef yok 🥲
Kimse durduk yere kıskanmaz. Muhtemelen tercihlerin sorunluydu. Hep aynı tip insanları seçtin gibi.
Bemde sevilmek istiyorum ama sevdiğim kadın tarafından sevilmek istiyorum, ancak işin ilginç yanı sevdiğim kadın daha karşıma çıkmadı 5 yıldır bekliyorum sabırsızlıkla
Demek ki yürekten seviyorsun
Ne kadar sevilmek istiyorsun
İnsanları tanıyarak sohbet ederek
kıskançsan zor
Deneyelim mi
Yürümeye çalıştım olmadı
Gizli değil miyim tövbe bismilla
Ay hayır ödüm koptu ya görünüyorum diye fmdmdm
Niye kapattın o defterleri
Burcun ne
Sen birisin bence ama neyse
Kıskancım dedin ya ne gibi kiskanclik