Bence mutluluk hormonu salgılanması bolca ve sevildikçe güzelleşir denilir ya onun gibi şeyler sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Faydadan çok zararı var. Aşık olmak kontrolsüz güç uygulamak gibi bir şey.. Enine boyuna düşünüp hareket edemezsin. Aşırılık var aşkın olduğu yerde.. Kalsın o yüzden:)) sevip sevilmek yeter.
Bence dünyaya daha farklı bir gözle bakıyorsun
Gibi olabilir
Ben hiç bakamam ona kalırsa 😂hiç aşık olmadim aşkla ilgili şeyleri çok merak ediyorum
İste saçma geldiği için olamadım hiç ve duygusuz gibiyim mantık insanıyım ben yani olmuyor bir türlü isterdim bu saçmalığı tatmayi ama olmadı olmayacak da😒😂
Hellboy gibi karakterde biri olabilir
Hicbirzaman da bulamiycam biliyorum öyle biri yok
Hayallerim erkek üzerine değil aslında kimyalarimiz çok farklı erkeklerle bu yüzden hicbirzaman kadinla erkegin ortak noktası yoktur iki kız kanka çok iyi anlaşır fakat erkekle anlasamazsin sadece çekim gücü olur tutku vs onun dışında aslında aşk denilen şey bir saçmalık yani o kişiyi elde edene kadar benim aşk dusuncesi farklı yani hayal gibi mesela oturup kanka gibi konuşabileceksin bol sohbet muhabbet sakalasma espriler iste dokunsal temas birlikte kahkaha atmak gerekirse birlikte ağlamak bı yere gittiginde birlikte eglenebilmek
Ama bu ömrün boyunca devam edecek o pozitiflikler bitmeyecek zor zamanlarda birbirlerine destek olacaklar moral verecekler dinleyecekler dertlesecekler
Yaslandigindaysa bol bol eski resimlere bakıp tebessüm edecekler aslında öyle kolayki fakat kimse içinde güzellikleri barındırıyor güzel duyguları tek dertleri yatak birliktelik ve yemek yemek televizyon çoğu erkeğin öyle
Herkes istemiyor sanmıyorum insanların istediği sahip olabilmek
Kirlenmiş düşünceleriyle yaklaşıyor çoğu insan bu gerçekten mide bulandirici
Teşekkür ederim yorumun icin
🙂🙏🏻
Aşk diye bir şey yok..
Aşık olmanın faydaları olduğu kadar zararları var. Faydaları içerisinde dopamin hormonu sargılanır. Hayat enerjisini yeniden doldurur ve bir amaç edindiğini hissedersin. Onun için çaba içerisine girerek tatlı bir yorgunluk oluşur hem de yalnızlığının giderilmesi için terapi etkisi yaratır. Birbirine aşık olan iki insan, sevginin verdiği enerjiyle fiziksel olarakta cildinde değişimler geçirir. Ona aşkla bakarak ilgilenmek, ben özelim hissini hissedebilmek gibi özel duygular, gençleştirici bir serum etkisi yaratır. Tabii ki bu işin zarar tarafı da olur. Bunlardan birincisi dozunda kıskançlığın olmamasından dolayı kaynaklanan problemler, yanlış anlaşılmanın verdiği kavgalar ve ilişkinin toksik bir hale bürünmesi hem kalben hem de ruhsal olarak depresyona götürmesine yol açar. Bu yüzden seveceğiniz insanı mutlaka ama mutlaka bu kişi gerçekten bana uygun mu? Ortak bir payda da buluşuyor muyuz? Benim özel hayatıma saygı duyuyor mu gibi bu soruların cevapları önemli. Unutmayın, siz birbirinizin kölesi değil iki ayrı yetişkin bireysiniz. Her iki taraf birbirine saygı duymayı ve sevgiyle bunu birleştirirse ilişki konusunda mükemmel bir uyumu yakalamış olacaktır.
Gemini mi yazdı bunları itiraf ett😂😂😂
Gemini'ye sorabilirsin, ben yazdım bunu. Yapay zeka olsa böyle yazamaz.😒
Teşekkür ederim
Arada böyle uzun ve mantıklı cevap verme ruhum kabarabiliyor.🤭
3/4 aylik kalbin ağzında, ha tükürdün ha yutçan gibi gezer durursun işte
İste bu çok iyi bir yorum 🤭🤌🏻
😀😀gerçek değil mi ama ya
Çok doğru 😂
🤣🤣
Erkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririmErkekler koleniz geldi kadinlardan nefret ediyorum onlari bosverin ben sizi eglendiririm
Hiç olmadım bilmiyorum
Bana bir yararı yok vallaha dert sadece
Allak bullak oluyorsun
Simülasyon. Aldatmaca.
Yok.
Sadece olumsuz yönleri var.
Yok ki öyşe bişi zaten kafan karışmış
Oksitosin hormonu faydası
Faydasi yok
Hicbi faydası yok
xozlden yazsana bi
Özelden yazmıyorum
Allah için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşık olmak dünyanın en tatlı ama bir o kadar da karmaşık hissi kesinlikleee ✨ Sevildikçe güzelleştiğimiz, cildimizin ışıl ışıl parladığı doğru çünkü vücut mutluluktan dopamin saçıyor 💖
Olumsuz yanı ise mantığı bazen Alsancak sahilinde bırakıp tamamen duyguyla hareket etmek oluyor 💅 Yine de kalbin o tatlı çarpıntısı her şeye değer! Peki senin kalbini şu sıralar böyle kıpır kıpır ettiren biri var mı aşkooo? 🥺☕