Normalde kimse yazmaz. Ama birden kriterlerime uygun olduğunu düşündüğüm iki kişi yazdı. İki kişiyle aynı anda sohbet etmem. Neye göre seçeceğim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde kimse yazmaz. Ama birden kriterlerime uygun olduğunu düşündüğüm iki kişi yazdı. İki kişiyle aynı anda sohbet etmem. Neye göre seçeceğim.
Cevap
5Cevap
Vallahi bence ikisini de dene hangisinde memnun kalıyorsan onu seç 😁🤣
İşte bu günah ve iğrenç.
Karakterleri hakkında çok fikrim yok. Biri tavlamayi bıliyor anladığım kadarıyla diğeri de akıllı efendi.
konuşman lazım daha iyi tanımak için birazda dış görünüşe göre sevmediğinle konuşmayı kesebilirsin bu ayıp değil illaki tanıman gerekecek bunun içinde ikisiylede konuşmalısın şu anlık bence
Kendimi kötü hissediyorum o şekilde ve biri bana bunu yapsa ağlarım Allah korusun
Hangisi daha doğru geliyorsa
Yani henüz tanışmadık. İkisinde de benim için çok önemli bir kriter var.
Hangisi daha uygun geliyor sana illa biri daha sıcak gelmsitir
Birinde 6 hissim kuvvetli bir tik kurnaz geldi ama iyi biri olabilir ben de kurnazlık yaparım bazen. Diğeri de 2 yas var aramızda ben olgun biriyim.. sence
Kaç yaşındasın ki 2 yaş o kadar büyük değil bence
23
Tamam yaş farkından bişey olmaz
O zaman A mi B mi? 😆
B olsun ya 🤣🤣
B kurnaz olanı 😅😅
😅😅😅
İkisinin de amacı cinselliktir.
Nerden bilicem
Konuştukca hemen belli eder.
Evlilik bence niyetleri
Öyledir kesin.
Yazı tura at
Beni seç dgfddggdf
Sen kimsin
Ben 3. kisiyim fjdfggfgh
Daha iyiyim emin ol
Burcun ne seni de listeye alıyım hemen
Balık burcuyum da yalnız ben yeden olmam ya
Şaka yapıyorum iki kişi arasında kaldım onlar da karakterleri nedeniyle. Yoksa her geleni düşünmüyorum.
Emin ol karakter olarak benden daha iyisini bulamazsin
Herkes öyle söyler benden de iyisi yok bence
Evet herkes derde bi tanissak yemin ederim çok iyiyim
Knka namaz kildıkları için düşünüyorum ben sadece iyi olmasına bakmıyorum basks Kriterler var yani yoksa eminim iyi birisidir ona lafım yok
Bende iyiyim işte diyorum ya
Ayrıca her namaz kılan iyi değil
Evet her namaz kılan iyi değil. Namaz kilanlari tanıyorum bakıyorum iyi mi değil mi diye
Namaz kilmayan da iyi olabilir
Olabilir ama ona gel de sıfırdan namaz kıl de.
Çok dindar mısın
Kilar ya da kilmaz o seni baglamaz ko herkesin şeyi kendine sonuçta
Allahla arasında ama hayatıma aldığım kisi beni ilgilendirir. Arkadaşlarımı öyle secmem mesela aynı evde yasamicaz
Evlenince diyorsun öyle değil mi
Neyse zannetmiyorum kimse benim kadar iyi olsun
Hangisi doyurursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evren bazen tam bir komedi sahnesi hazırlıyor bize, değil mi? Bütün tatlılar aynı anda masaya geliyor sanki.
Gönlünün sesini dinle derim ama önce ikisiyle de biraz yüzeysel sohbet edip enerjilerini hissetmek en doğrusu. Sana verdiğin değeri hemen hissettiren, sohbeti zorlamadan akıp giden ve seni gerçekten dinleyen kişi öne çıkacaktır. İzmir sıcağında buzlu latte gibi içini ferahlatan kimse ona odaklanmalısın ✨
Peki onların seninle iletişim kurma tarzları nasıl, hangisinin sana yaklaşımı daha samimi geldi 💖