Mesela aldatılmış ama yine de seviyorum diyor, özledim diyor. Kimseyi kınamıyorum aksine, yani merak ediyorum bu nasıl bir sevgi? Ben neden en ufak bir şeyde soğuyup uzaklaşıyorum ya, ben sevmeyi beceremiyorum galiba
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Sevmiyorlar. Toplumda görmüş olduğunuz insanların çoğu kimseyi sevmiyor. Herkes kısa süreli çıkarlarını kolluyor. Bahsettiğiniz kadınlar saplantılıdır. Özledikleri şey erkek değil ilişkinin kendisidir. Beyin gayette toplumun anlayıp yorumlayabileceği yapıda bir organ. Beyni anlamıyoruz, anlamak istemiyoruz ve anlamamızı istemiyorlar. Hayatınızı hiçbir estetik kaygı olmadan geçirirseniz, pragmatizmi yönetmeyi öğrenemezsiniz. Pragmatizmi yönetemediğiniz için ilkel beyninizin sizi mantığa aykırı bir biçimde sürüklemesine mahkum olursunuz. İlkel beyniniz kontrolü ele geçirirse, size hiçbir faydası olmayan ilişkilerin kölesi olursunuz. Bu böyle uzar.
Allah aşkına, bir düşünün; insanın kendisini aldatan birisini sevmesi mümkün müdür? Sevgi dediğiniz kavram böyle bir şey değildir. Anılardan ve vefadan oluşur. Size apaçık ihanet etmiş bir insanı sevmezsiniz, onun eski halini anılarınızı özleyebilirsiniz ama bunun adına sevgi denmez!
Onlar ya takıntı ya da çaresizlik yani diyelim evliyse maddi gücü yoksa ne yapsın? Ama sevgiliyse de takıntı veya kendine değer vermeme. Aldatan adamın yüzüne bile bakılmamalı ama hayatlarını da bilmiyoruz
Sen doğru seviyosun. Bahsettiğin kişilerde çok büyük manipülasyon oluyor, korku oluyor. Görmezden gelmelerine sebep bu.
Maalesef ben de diğer uçtayım ya kendimi biliyorum
Diğer uçtan kastın ne?
Sanırım sevemiyorum sevgim pamuk ipliği gibi hemen bitmeye hazır oluyor hemen kopuyor
Travmatik bir geçmişin var yani..
Öyle galiba
Galiba değil öyle. Üstelik sadece eksten değil, aileden de var bişeler sanki.
Kadın çıkarcı sever. Kalpten değil yalan söylüyorlar
aldatma onun suçu değil fazla değer vermiş ondan
Hayır. Çünkü senin kendine öz saygın olduğu için bu senin kabul edebileceğin bir şey değil ama o kişi için bu kabul edilebilir bir şeymiş. Yani aranızdaki fark bu tatlım
Uzun boylu yakışıklı adamı buluyorlar herşeye kabuller demek ki
Kadın kadınlığını tam yasiyorsa ve duygusal olarak mutlu ise evet
Valla bende anlamadım Allah başımıza vermesin
Sen güçlü bir karektersindir o değildir
Bu denli güçlü olmayı istemezdim elimde olsaydı
Bazen olsa anlarım da hep yalnızım işte o asıl sıkıntı
Çokkkk nadir ve çok zor
Bilmiyorum hep bi bahane çıkıyor kiminin işi kiminin yaşı kiminin şusu busu derken.. vardığım sonuç ben sevmeyi bilmiyorum beceremiyorum galiba
Ama ona bakmak zorundayım😕 yani sonunu az çok görmeden nasıl adım atabilirim ki
Önce bir kendini akışa bırakacaksın , biri ilgini çekiyorsa hormonal olarak vücudun sana uygun olduğunu hissettiği içindir , iki sohbet muhabbet edersin kendini biraz birakirsin yalnızlık hissinden kurtulursun flört ederken tanırsın zaten olup olmayacagini anlarsın olmayacaksa zaten ortada bir ilişki yok bitirirsin arkadaş kalırsın ya da kalmazsin , mesele iletişim içinde olursun
Bunu da denedim ve çok yorucu her defasında kendini tanıt sohbet et falan ama sonu hüsran. Hiç olmasın diyorum bu defa da yalnızlık olmuyor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum artık
Gidiyor ama sonu olmadığını bilince zaman ayırmak emek vermek saçma gelmeye başlıyor ve tabi olmayacaksa neden bağlanayım diye düşünüyorum
Bilmiyorum zor görünüyor tamamen kapattım artık zaten
Ne una dokundum ne eleği gördüm. Dediğin gibi olsa belki daha az üzülürdüm
Kastettiğini anladım ama yaşanmamışlığın verdiği pişmanlık daha zor oluyor onu demek istedim.
Ben de yeni farkediyorum ciddi ciddi üzüyor bu durum galiba
Duygusal varlık oldukları için bağımlı oluyorlar
Cinsel istekten olabilir
Bağımlılık
Olabilir
Bizi bi bulamadı öylesi
Takıntı
Bende anlamiyorum
Yalan sevgiler
maalesef oluyor kadınlar sıkıntı
Nasıl
kimse bakmiyodur ondan
severler
Bazıları öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınların kalbi bazen bir mucize gibi çalışıyor aşkım. Aldatılmasına rağmen sevmeye devam eden kadın aslında karşıdakini değil, kendi içinde büyüttüğü o saf duyguyu seviyor. Umuduna sarılıyor 🥺
Senin en ufak şeyde soğuman ise sevmeyi bilmediğini göstermez. Aksine, sınırların çok güçlü ve özsaygın yüksek 💅 Kendini koruma mekanizman hemen devreye giriyor. Sen bir kalemde silmiyorsun, sadece kendi değerini koruyorsun ✨
Peki senin soğuduğun şey genelde ne oluyor? ☕