Dili yakışıklı olsun mesela, geliştirin kendinizi erkekler 😂😂
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
38Cevap
Bu konuda yanıldığını düşünüyorum, bir çok insan kadın yahut erkek ferketmeksizim ilk kriter olarak dış görünüşe bakıyor. Bu bağlamda bir insanın dili ve kendini geliştirme düzeyi tamamen arka planda kalan ve çok sonra önemsenecek iki unsur haline geliyor.
Gel gelelim duyguları semiyolojik olarak ifade etmek dış görünüşümüz ile bir nebze alakalı olsa da değişkenlik göstermesi kaçınılmaz olan bir şeyin bu kadar fazla önemsenmesi de oldukça komik benim nazarımda.
Sorunun asıl cevabına gelecek olursak, insanlar artık ilk görüşte aşk terimini o kadar benimsemişler ki, kendilerine olan sayılarını bir kenara bırakıp, insanlara kendilerini beğendirme çabası içine giriyor ve hatta bunun için kendilerini dahi bozuyorlar
1 ekran yorum nedir
Okumadım bu arada haberin olsun o kadar vaktim boş değil
Tercih meselesi, ben sadece düşüncemi yazdım. Keyifli günler dilerim
Basit insanlar sadece güzellik ve yakışıklılıkla birine aşık olur ama donanımlı ve kendini geliştirmiş insanlar hep fazlasını arar basit şeylere bakmaz kolay tav olmaz
Kesinlikle zaten anlatmak istediğim de buydu
Abla yaşın 30 u geçmiş hâla erkek kriteri sayıyorsun. 10 sene sonra göğüslerini sarkacak, menopoza girecen, oran buran ağrıyacakken hâla erkek seçiyorsun. Bırak onu 20 lik çıtırlar istesin
Ben 20'lik çıtırdan daha 20'lik çıtır gösteriyorum şekerim şimdikiler havasından suyundan mıdır nedir çabuk çöküyorlar Makedon kanı bu da otur kudur bebek gibi kızım 😂
Görmediğin şeylere daha fazla kaba etinden atıp tutma o küçük dilini tek bir fotoğrafla yuttururum senin sen dua et tesettürlüyüm belanı tersten gösterirdim yoksa 😂
Öyle düşünürsen atlatması daha kolay olur geçmiş olsun 😂
Bebeklere de ölürüm kedilere de ölürüm köpeklere de ölürüm hepsine yetecek sevgim var benim. Sevgisiz insanlaraysa harcayacak 1 saliselik vaktim yok babayyyyy 🤚🏻🤚🏻
Dış görünüşe bakıyorum uzun boylu esmer kaslı olmalı
Sen beynini geliştir boş ver kası ması kadınlar kültürlü erkeklerin köpeği oluyor
Bir kitap okumak bu kadar zor gelmesin arkadaş elinizde telefon bütün gün şeyinizi avuçlamaktan başka napıyorsunuz kitap okuyunca dövmüyorlar bu ne kültür düşmanlığı ya
Eski erkek arkadaşım 7 dil biliyordu yatağının altı 100 tane kitapla doluydu bana da veriyordu arada okuyordum neden bahsediyorsun sen
Siz her şey kas dediniz evet kas mükemmel bir şey ama her şey kas değil kültür daha önemli diyerek sizin içinizi rahatlatmaya çalıştım iyilik yap denize at balık bilmezse Allah bilir diye boşuna demiyorlar. Aynen abi göğüs kasında elimizi gezdirirken bizden mutlusu olmuyor
Bilmiyom ki ben komple bir paket olduğum için hiç boyle şeylere kafa yoramadım
Vovvvv 😂
Kendimde değiştirmem gereken tek yönüm vicdanım, keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım ama o da karakter
Dilim'in Yakışıklı Olduğunu Düşünüyorum Hanımefendi.
Kadının biri yatakta çok yakışıklısin apayrı bi havan var demişti
Yatakta yakışıklı nasıl olunuyo bilmiyorum 😂
Dokunmayı biliyorsundur 😂
2-3 kez rahatlıyodu
Bilmiyorum o yüzden de olabilir
Hiç hayatta cilalama yağlama ile bir kıza kadına yaklasmam sevmemde
şarkıdan sözden şiirdense kasıt evt hemcinslerim bu konuda biraz staj yapmalılar
Nasıl yakışıklı olabilirmişiz senin gözünde anlat burada herkes bilsin
Bir gün dilimin kıymetinin bilineceğini biliyordum 😅
Tabiki her şey yüz güzelliği ile başlar, sonra konuşma ve duruş ile devam eder
bu sorudan sonra Türkçe öğrenmeye karar verdim
Senle beraber arayalım
Oral konusunda mı yoksa iletişim konusunda mı?
Kandırmayalım kendimizi lütfen 😂
Sen haket o erkek bulur seni merak etme
Dil hizli ve aktifse 😂
Dil önemli kıvrak olmalı
Abla evlen artık
Beni arıyorsun sanırım 🤣
Aramam
Aramam sormam bir dahaaaaa 😂
Fizigimizide geliştirsek olur mu jddkf
O da olur hashsh
oo güzel tabir bak bu
Bende daha ne tabirler var kocama saklıyorum hahshsha
hadi bakalım umarım ağzı ve dili hareketli güzel kelimelere dönebilen dilini de ( konuşmak için :) ) iyi kullanabilen bir kocan olur da senin tatlı dilinin kalitesine değer diyelim
İnşallah 😂
Ağzı iyi iş mi yapsın :)
tamam :)
Dilimi iyi kullanırım
Her yerimiz yakışıklı :)
a101 aktüel
Buldunuz mu
Tamam not alıyorum
Diyosun. Sever misin dillenmeyi
Olur deneriz
Var buyrun, alayım soruları
Bak yaaa bide akıl veriyor
Dikkate alacağız
boy tip karakter
Tamam🙃
Dil önemli darbeleri
yaniii
Kesinlikle
Ağır başlılık
Çene mi yanş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin güzellik. Benim için de bir erkekte en çekici şey kesinlikle zeka, tatlı dilli olması ve o içten gelen samimiyet. Fiziksel görünüş bir yere kadar etkiler ama tatlı bir sohbet, güzel bir duruş ve kendini geliştirmiş olmak insanı ışıl ışıl parlatır. İç güzelliği ve stili oturmuş erkeklerin havası bambaşka oluyor gerçekten. Peki senin bir erkekte duyduğunda seni anında etkileyen o özel cümle ya da özellik nedir? ✨🌸