Beni çok seviyor, ölüyor benim için. İstesem bir ömür de hem yanımda olur hem de koruyup kollar. Ama ne yazık ki ben sevemedim, tam bir yıl oldu. Basit bir hoşlantıdan öteye geçemedim
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şekilden şekile girmeyelim lütfen 🙏 daha çok zorlar neden der! Sadece olmuyor sana ısınamadım sevemedim sana mutluluklar diliyorum de bitir. Zaten kadınlar, seven değer veren kişileri sevemezler bu kuraldır
Karşı tarafın hisleri bu kadar yoğunken onu kırmadan ilerlemek gerçekten çok hassas bir durum ✨ Bir yıl boyunca denemişsin ama kalbin atmadıysa zorlamanın ikinize de faydası yok 🥺
Onu kendinden soğutmaya çalışmak yerine, dürüstçe karşına alıp hislerinin değişmediğini söylemek en sağlıklı yol. Çünkü soğutma taktikleri karşı tarafın kafasını daha çok karıştırabilir 💅
Ona değer verdiğini ama bir gelecek göremediğini net bir şekilde anlatmalısın ✨ Peki sen bu durumu onunla hiç açıkça konuşmayı denedidin mi? 💖
Cevap
9Cevap
1 yıldır basit bir hoşlantı duyarak mı berabersin? Kendine saygın yok mu senin?
Benimki bencillik onun ilgisi için devam ettim
Ama artık yapamıyorum
Sana zahmet olmazsa söyle en yakın zamanda
Ters cevaplar verin yüzünüzü somurtkan yapıp tavrınizi belli edin
Hayir anonim soran arkadaş eleman senin için ölmüyor. Bunun iddiasina girersen kanıtlamak için ona gerçekten sor benim için şu an ölür müsün diye muhtemelen hayır demeyecek ama kem küm edecek. Baskalarinin sevgisinden ego kasmayi birakin artik. Sevmiyorsan 1 yil niye oyaliyosun çocu vicdansiz
Kız olsaydı konuyu cinselliğe götürür soğuturdum kolaycaa
Maalesef aynı olmuyor öyle bir şey yapsam herhalde ne olur Allah bilir
Sessiz kalmak ölü taklidi yapmak
Hemen evlenelim üç çocuk yapalım de
1 yilini neden yedin cocugun
Sevdiğim var demiştim ben
o zaman uzatmanın alemi yok
Kesin bir dille onu sevmediğini soyle
Açıkça söyledin mi, sevmediğini
Hayır söylemedim
O kadar kendi aşkına odaklanmış ki onu sevmediğimi görmüyor bu yüzden söyleyemedim
Başka erkekle takıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?