Eski sevgilim şu an kapımda yatıyor? Lütfen okuyun ihtiyacım var?

8 ay önce başka bir kız için terk etti beni. 2 koca yılımı, sevgimi, emeğimi heba etti. İlk ilişkimdi, çok bağlıydım. Arkasından çok ağladım, gururumu ayaklar altına alıp peşinden koştum, yalvardım. Bana mısın demedi.

Daha sonra da şu anki sevgilimle tanıştım, şu ana kadar bir yanlışını görmedim, iyi biri, olgun, anlayışlı, komik. Bazen diyorum ki iyi ki terk edilmişim. Şu an geçmişte yaşadıklarım hiç umrumda değil.

Eski sevgilimin, uğruna beni terk ettiği kız, yargılamak gibi olmasın ama çok pis bir geçmişe sahip. Geçmişte para karşılığı vücudunu satmış, annesine şiddet uygulamış, iflasları çıkmış, bir sürü eski sevgilisi olmuş, daha sonra tövbe etti mi bilmiyorum ama şu an dışarıdan iyi bir imajı var. Eski sevgilim de muhtemelen bunu bilmiyordu. Ben de ne olursa olsun kızın geçmişini ifşalamak gibi bir vebalin altına giremedim.

Başkaları ifşalamış kızı ve eski sevgilim de tekmeyi basmış. Şimdi ise bana geri dönmek istiyor. Evime çiçekler, hediyeler gönderip duruyor. Çok pişmanmış, benim kıymetimi bilememiş, bir daha asla böyle bir hata yapmazmış, beni çok özlemiş, o namussuz benim tırnağım olamazmış, miş miş de muş.

Tabii ki kabul etmedim. Fakat durmadan arıyor, engellememe rağmen fake hesaplardan yazıyor. Şu an da apartmanın altında oturuyor. Sevgilime söylersem döver falan diye korkuyorum ne yapacağım gitmiyor yüzünü görmeden gitmem diyor

Eski sevgilim şu an kapımda yatıyor? Lütfen okuyun ihtiyacım var?