8 ay önce başka bir kız için terk etti beni. 2 koca yılımı, sevgimi, emeğimi heba etti. İlk ilişkimdi, çok bağlıydım. Arkasından çok ağladım, gururumu ayaklar altına alıp peşinden koştum, yalvardım. Bana mısın demedi.
Daha sonra da şu anki sevgilimle tanıştım, şu ana kadar bir yanlışını görmedim, iyi biri, olgun, anlayışlı, komik. Bazen diyorum ki iyi ki terk edilmişim. Şu an geçmişte yaşadıklarım hiç umrumda değil.
Eski sevgilimin, uğruna beni terk ettiği kız, yargılamak gibi olmasın ama çok pis bir geçmişe sahip. Geçmişte para karşılığı vücudunu satmış, annesine şiddet uygulamış, iflasları çıkmış, bir sürü eski sevgilisi olmuş, daha sonra tövbe etti mi bilmiyorum ama şu an dışarıdan iyi bir imajı var. Eski sevgilim de muhtemelen bunu bilmiyordu. Ben de ne olursa olsun kızın geçmişini ifşalamak gibi bir vebalin altına giremedim.
Başkaları ifşalamış kızı ve eski sevgilim de tekmeyi basmış. Şimdi ise bana geri dönmek istiyor. Evime çiçekler, hediyeler gönderip duruyor. Çok pişmanmış, benim kıymetimi bilememiş, bir daha asla böyle bir hata yapmazmış, beni çok özlemiş, o namussuz benim tırnağım olamazmış, miş miş de muş.
Tabii ki kabul etmedim. Fakat durmadan arıyor, engellememe rağmen fake hesaplardan yazıyor. Şu an da apartmanın altında oturuyor. Sevgilime söylersem döver falan diye korkuyorum ne yapacağım gitmiyor yüzünü görmeden gitmem diyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin degerini anlamasıyla ilgisi yok bunu bi kenara yazmalısın bence önce. Tekrar ilgi göstersen tekrar gider bu karakterdeki insanlar. Şu an ilgiye aç ve bunu alabileceği tek kişinin sen olduğunu düşünüyor gibi görünüyor. Bunu düşünmesinin sebebi de muhtemelen daha önce ona yaptığın yalvarışlar. Uğuşturucu bağımlısı gibi düşün şu an kapında bekleyen adamı.
Olabilir. Sonuçta onda bıraktığım son imaj ona kör kütük aşık, onsuz nefes bile alamayan, onun için ağlayan sızlayan yalvaran bir kızdı. Ama aradan aylar geçti, co kızdan eser yok şükür. Ona verecek tek gram sevgim yok, yeni bir sayfa açtım hayatımda yeni biri var ve sadece kendime odaklanmak istiyorum. Onun ne halde olduğunu, ne ihtiyacı olduğu zerre umrumda değil ne hali varsa görsün ama mümkünse benden uzakta. Polise gidemem, aileme anlatamam, sevgilime anlatsam elinden bir kaza çıkar. Ne yapacağımı şaşırdım istemiyorum onu hayatımda bunu da bir sürü kez dile getirdim
polise sikayet edicem de gider gitmezse de et knk bu kadar basit
Ailem öğrenirse biterim yoksa polis ilk gideceğim yer olurdu
basına bi şey geleceğine ailen öğrensin daha iyi kapında yatıp kalkan takıntılı bi adamdan nasıl kurtulmayı düşünüyosun baska türlü
Kapıya erkek dayıyorum diye mahveder babam beni. Polise gidemem, aileme de asla anlatamam. Başka bir yol bulmak için zaten yazdım buraya umarım bulunur
kendinden soğut o zaman baska çaresi yok
Şu an hayatımda biri olmasaydı yapabilirdim ama hayatımda biri varken eski sevgilimle muhattap olmak istemiyorum, çok yanlış geliyor 😕
Yatsın sakın sana yaklaşmasına ve ulaşmasına izin verme tamamen sessiz kal kudursun gitsin. Sevgilin olmasa ve kabul etsen bile yine bırakırdı o seni. Önceden kötü bir şey mi vardi da bıraktı sanki. Sevgilinle mutluluklar.
Sana bi şey diyimmi barış bi kaç ay içinde benzer bi olayla seni yarı yolda bırakmazsa bende hiçbir şey bilmiyorum😂 Bunun gibi adamlar insanlar asla akıllanmıyor asla değişmiyorlar
Barışmak gibi bir şey söz konusu değil zaten hayatımda biri var ben ondan işe polisi ve ailemi karıştırmadan nasıl kurtulurum diye soruyorum
Direk ara polisi gelip alsınlar sende git karakola uzaklaştırma aldır allahtan bazı kızlar var onlar affediyor sevgililerini böyle adama bağımlı oluyor sen böyle değilsin iyi ki o kız tekmeyi basmasa buna sana geri mi döner sanıyorsun
Biliyorum zaten umrumda da değil ne bk yerse yesin ben hayatıma yeni birini almışım, kendi hayatıma odaklanıyorum, onun yeri yok artık burada. Belki bundan dört ay önce dönseydi mal kafam affederdi. Ama o eski kız yok artık. Polise de gidemem maalesef herkes bunu diyor ama ben de akıl ettim fakat gidemem ailemin kulağına giderse biterim çok katı bir ailem var mahvederler beni
Ne alakası var sorarlarsa suçum yokken sapığın birisi dadandı dersin ayrıca karakola gittin zaman ailemin haberi olsun istemiyorum dediğin zaman gizlilik kararı alıyorlar bana inancın yoksa araştır sor doğru söylüyorum ve direk uzaklaştırma aldır takıntı yapar sana sonradan bende çok acılar çektim anlatsam hikayem en az senin kadar var
Küçük yerde yaşıyoruz ve çok ortak tanıdığımız var. Polis ağzını açmaz ama o açar yani illaki ailemin kulağına gider. Ailemle de aram pek iyi değil maalesef tabi her türlü ben suçlu çıkarım bu işten gerçekten iyi niyetinizi anlıyorum ama yapamam. İstemediğimden değil kendi iyiliğim için ailem bilmemeli. Risk alamam. Senin ne gibi bir hikayen var ayıptır sorması
Benim de annem babam ben 16 yaşındayken ayrıldı babam başkasıyla evlendi annem de içki içtiği için onla yollarımı ayırdım bir kızı çok sevdim beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir başkasıyla el elle gördüm ve başkasıyla evlendi hakkım her şeyim haram olsun ona ve onca şeye rağmen bana yapmasaydın dedi her neyse uzun bir süre kendime gelemedim sonra Burdan bir kızla tanıştım hele o bana neler yaptı bilsen eğer yanlış anlamazsan asla kötü bir niyetim yok takip edersen anlatırım
Aile üyeleriniz biliyormu eğer biliyorlarsa onların çoçukla konuşması daha iyi olabilir
Hayır bilmiyor çok katı bir ailem var bu konularda. Kapıya erkek dayatıyorum diye ağzıma ederler
Hiç muhatap olmasanız hiç bir şey yapamaz gibi geldi ya akıl hastası numarası yapın siz bu karı kafayı yemiş desin uzak dursun sizden
Aklımda bulunduracağım teşekkür edermm
İlk cümleyi okumak yetti s etmen gerekiyor
Ediyorum zaten de mesele o değil. İstemememe rağmen gitmiyor polise de gidemem aileme de bir şey anlatamam
Ailene anlat bir sey olmaz
Herkesin ailesi bir değilki
Alevlerle adını yazmazsa affetme
İstemiyorum onu s gitsin
Kovayla su dök kafasına ama kaynar su
Polis çağır savcılığa suç duyurusunda bulun
Sizin aranızda birşeyler oldumu peki
Yine yapar
Abine şöyle
Abimin elinden bir kaza çıkabilir ne yapacağını kestiremem
İyi o zaman tecavüz hazırlan