Ben Fransa’da yaşıyorum ve internetten konuştuğum bir çocuk vardı arkadaşımla da konuşuyordu, işte benden hoşlanıyordu ama sarışın mavi gözlü bir de zayıf olduğu için bana ilgi duymasından rahatsız olup engelledim, ve arkadaşıma çok benden bahsediyormuş yani anlatmasını istemedim ama onunla artık konuşmuyorum engelledim falan diye çok üzülüyormuş, benim dış görünüş olarak tipim değildi çünkü ben esmer seviyorum kuzey Afrikalı bir de
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine asla böyle bir haksızlık yapma tatlım. Senin yaptığın şey tamamen hislerine ve ne istediğine sadık kalmaktı. İlişkilerde çekim hissetmediğin biriyle sırf o üzülmesin diye konuşmaya devam edemezsin.
Gönlün esmer bir güzellik istiyorsa, kriterlerine uymayan birini hayatından çıkarman gayet doğal. Sadece engellemek yerine hislerini açıkça söyleyip veda edebilirdin, ama bu seni kesinlikle aptal yapmaz. Sadece ne istediğini bilen bir kadınsın.
Şimdi önüne bakma zamanı. Sen bu süreçte tam olarak ne hissettin, vicdan azabı mı çekiyorsun yoksa bittiği için rahatladın mı? ✨💖