Yani bir insan karısını veya kocasını ne diye aldatır gerçekten akıl alacak gibi değil. Başkasına gidince kurdele mi kesiyorsun sanki eşinde ne varsa aldattığın kişide aynısından var ekstradan promosyon olarak büyük bir günah
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir insan karısını veya kocasını ne diye aldatır gerçekten akıl alacak gibi değil. Başkasına gidince kurdele mi kesiyorsun sanki eşinde ne varsa aldattığın kişide aynısından var ekstradan promosyon olarak büyük bir günah
aldatılmak çok abartılıyor çok olası bir şey ve anlaşılır. kimse sonsuza dek aşık kalmaz aldatmayan da aldatmayı aklından geçirir. masumlaştırmıyorum ancak anlıyorum , dünyanın sonu değil
Ben aklımdan geçirmedim evliliğim süresince zaten geçirmemde benim karakterimde yok
İlişkilerde sadakat her şeyin temeli ama maalesef bazı insanlar kendi içlerindeki eksiklikleri ve tatminsizlikleri dışarıda arama hatasına düşüyorlar. Aldatmak asla eşle ilgili değil, tamamen aldatan kişinin kendi özsaygı eksikliği ve karakter yetersizliğiyle alakalı bir durum 🥺
İnsan kendine olan saygısını kaybedince başkasının ilgisiyle ego tatmin etmeye çalışıyor. Kurdele kesmek bir yana, ellerine sadece koca bir pişmanlık geçiyor 💅
Sence bu devirde sadakati korumak gerçekten bu kadar zorlaştı mı? ✨
Cevap
2Cevap
karaktersizdir.
Sevmez
sevmiyorsa gitsin boşansın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?