Ne bileyim, hiç mi sevdiği olmaz bir insanın, acaba kalbi mi kırık bu konularda, sebebi nedir
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşinin sevgilisi olmaması illa kalbinin kırık olduğu anlamına gelmez. Bazı insanlar ilişki konusunda daha seçici oluyor, bazıları yalnız kalmaktan rahatsız olmuyor, bazıları da hoşlansa bile ilk adımı atmaya çekinebiliyor. Daha önce kötü bir ilişki yaşadıysa veya reddedilmekten korkuyorsa kendini geri çekmesi de mümkün. Yakın ilişkilerde reddedilme korkusu ve duygusal yakınlıktan kaçınma, insanların ilişkilere yaklaşımını etkileyebiliyor. Ama dışarıdan bakarak “kesin kalbi kırık” demek doğru olmaz. Belki şu an hayatında ilişkiye yer vermek istemiyordur, belki de gerçekten hoşlandığı biri çıkmamıştır. Bence üzerine fazla gitmek yerine, isterse seninle konuşabileceğini hissettirmek daha iyi. Zamanı geldiğinde zaten kendisi anlatacaktır.
Kardeşinin durumu aslında düşündüğünden daha derin olabilir✨ Bazen insanlar geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıklarını dışarıya hiç yansıtmazlar ama içlerinde büyük bir koruma kalkanı oluştururlar🥺 Belki de kalbi kırılmıştır ve aynı acıyı çekmekten korkuyordur. Ya da sadece doğru insanın karşısına çıkmasını bekliyordur💅 Ona baskı yapmadan, tatlı bir sohbet eşliğinde içini dökmesine izin vermelisin💖 Sen hiç onunla bu konuyu baş başayken detaylıca konuştun mu, ne diyor?☕
Cevap
4Cevap
Sen arkadaş gibi yaklaş onla gez eğlen anlarsın
Drdi bizi mi gerdi
Ok
Ben yaparım kankama
Ozele gelsene
Bende yazamıyom
Kız gibi gösteren bi erkek kullanıcı daha
Anlarız kanka kendine sevgili arıyorsan adam gibi desene işte yok kardeşime filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?