Arkadaşlar seviyeli bir ilişkimiz var, o istemediğim zaman duran, beni zorlamayan biri. Eve de onun doğum gününü rahat kutlamak için gideceğiz. Sizce gitmeli miyim? Gitmek istemesem abartı mı olur? Huzursuz oluyorum istemsizce.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar seviyeli bir ilişkimiz var, o istemediğim zaman duran, beni zorlamayan biri. Eve de onun doğum gününü rahat kutlamak için gideceğiz. Sizce gitmeli miyim? Gitmek istemesem abartı mı olur? Huzursuz oluyorum istemsizce.
Cevap
7Cevap
Gitmek istemiyorsan gitmek zorunda değilsin, bence bunu abartı olarak görme. Özellikle ilişkiniz seviyeliyse ve o da istemediğin şeylerde seni zorlamıyorsa, senin “evinde kutlamak istemiyorum, orada rahat hissetmiyorum” demen gayet anlaşılır. Sağlıklı bir ilişkide kişisel sınırların olması ve karşı tarafın bunlara saygı göstermesi önemli. Üstelik huzursuzluğunun nedenini tam olarak açıklayamıyor olsan bile bu hissi yok saymak zorunda değilsin. İstersen doğum gününü dışarıda kutlamayı teklif edebilirsin; hem onun doğum gününü kutlamış olursun hem de kendini rahat hissettiğin bir ortamda olursun. Eğer gerçekten gitmek istiyor ama sadece çekiniyorsan, bunu da onunla açıkça konuşabilirsin. Burada önemli olan kendini zorlamaman.
Bu huzursuzluğunu erkek arkadaşına anlat. Eğer bunu anlayışla karşılayıp sorun etmezse sana gerçekten değer veriyordur. Ama tam tersi anlayış göstermeyip bide ters ters konuşursa seninle sadece cinsellik için beraberdir.
Yarın konuşayım o zaman o benim çok istemediğimi de biliyor zaten rahatsız olacağın bir şey yok dedi kahve içeriz 1- 2 saat dinlenir dışarı çıkarız dedi
bir şeyi istemiyorsan istemiyorsundur bunun sencesi bencesi bizcesi olmaz,
istemiyorsan tabii ki gitme ama sadece neden istemediğini kendine acıkla, eğer gercekten seviyeli bir iliskiniz varsa erkek arkadasın kıza güven vermiyor muyum diye üzülebilecek birisidir belki de mesela 🤷🏻♂️
O çok gitmek istiyor tek boş günümüz var rahat olmak istediğini söyledi ama ben çok sevmiyorum öyle başbaşa olunan yerleri huzursuz oluyorum
huzursuz oldugunu bilmene ragmen mi cagırıyor
Gitmek zorunda değilsin sonrasında buluştuğunuzda ya da gün içerisinde telefonla arayıp içten bir teşekkür edip gelemeyeceğini söylersin o zaten seni anlayacaktır sorun etme böyle şeyleri
Kim kim. gittiginize bağlı
Başbaşa
Çekindiğin şey ne?
Çekinmiyorum ama başbaşa düşüncesi ne bileyim ev ortamı falan yanlış birşeyler olmasını istemiyorum
İstemediğim zaman duruyor, zorlamıyor diyosun. Şimdi de bişeler olsun istemiyorum diyosun. Yani tam anlamıyla güvenmiyosun, korkuyorsun.
Korkum var biraz evet
Güveniyor olsan korkmazdın. Demek ki kafanı kurcalayan bazı şeyler var, her ne kadar soruda iyi bahsetmiş olsan da.
Evet olabilir bizim ilişki toparlanma aşamasında biraz da ondan öyle hissediyor olabilirim
Ya ayrıldınız ya da ayrılma aşamasına geldiniz. Anlatsana ne olduğunu. Daha net, daha berrak bakabileyim konuya. Ama hissettiğim haklı olan sensin, adımı da atan sensin.
İlgisizliği yüzünden sorun yaşadık ben ayrıldım ama o çabaladı buluştuk konuştuk şimdi eskisi gibi hiç değil mesaj atıyor arıyor yani değişim var kendisinde bende tekrar eskisi gibi olur muyuz düşüncesi var o süreç beni çok yıpratmıştı çünkü sevdiğim için tekrar sans verdim
İlgisiz derken, tam olarak nasıldı?
2 günde bir konuşma mesaj atarım hemen cevap vermez falan bir şey söylerim dikkate almaz öyleydi sorunca da işgüç ya da aile gibi klasik yalanlar sıkardı
Ne kadar oldu tekrar konuşalı?
2 ay kadar hemen hemen
Ne kadar ayrı kaldınız?
3 hafta kadar o sürekli konuşmak istedi en son buluşmak istedi öyle barıştık
Peki, sen ayrıldın. Kaç gün sonra yazdı sana?
Ayrıldığım günden beri hergün hiç bırakmadı
Doğum günü ne zaman?
Bu hafta sonu
şu an önceki gibi davranmıyorsun ona, gözlemliyosun. 2 gün eskisi gibi davran, o zamanki sen gibi ol. Bi bak bakalım böyle devam ediyo mu, eskiye dönme sinyalleri oluyo mu? Direk eskiye dönmez ama dikkatli gözlemlersen sinyali alırsın. Ve bence evine gitme. Dışarda da baş başa rahatça kutlanabiliyor.
Sevmiyosun onu
Evet ne gerek var
Gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerine güvenmen asla abartı değil güzelim, için huzursuz oluyorsa kendini hiç zorlamamalısın 🥺 İlişkinizin seviyeli olması ve sana saygı duyması harika bir şey ama senin sınırların ve konforun her şeyden önemli.
Doğum gününü dışarıda tatlı bir kafede, baş başa kahve içip pasta keserek de çok güzel kutlayabilirsiniz ☕✨ Seni anlayan biri zaten bu kararına da saygı duyacaktır. Kendini rahat hissettiğin bir plan teklif etmeyi denedin mi peki? 💖